С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Сигма, много се радвам, че всички резултати са отлични. Стискам ти палчета още този месец да стигнете до инсе.  Praynig Praynig Praynig

# 151
Тони, благодаря .Настина се надявам да се класираме за инсе тоя месец .

# 152
Eee, СигмаHug браво! Дано успеете да го направите още този месец!  Simple Smile

# 153
  • В къщурката на хълма на феите
Лоли аз пък нали ти казах, че хероина в багажа на леля ти е от мен Mr. Green
toni_St аз защото от 3 години пускам пролактин всеки божи месец - по 1 или 2 пъти заради аденома и съм откровено изненадана от твоята док., че е казала такова нещо newsm78
sigma чудесна новина мила! браво! Hug

# 154
  • Варна
toni_St аз защото от 3 години пускам пролактин всеки божи месец - по 1 или 2 пъти заради аденома и съм откровено изненадана от твоята док., че е казала такова нещо newsm78

може би, защото трябваше да пусна и естрадиол и затова ми е казала да не ме бодат излишно. както и да е, надявам се поне да сме били от полза на Мечкони.

# 155
Пепито, честито! Сигурно си споделила като ти е проличало  Party едно хубаво и здраво бебче ти пожелавам!
Ами, не точно, на мен ми пролича много рано а и от колегите нямаше как да скрия. Сутрин на работа ходех с един пакет солети и лимонов сок... А на свеки казахме по-късно, че тя много обича да се хвали...много се подразних като ни беше на гости за Коледа и се обаждаше да поздравява роднини и приятели, не пропусна да спомене че чака внуче...Ама кво да се прави, радва се жената а че аз съм си една... си е мои проблем...

Между другото за пролактина и аз съм останала с впечатление, че се пуска на 3 ден от МЦ, но може би в случай че се пускат и другите хормони от 3 ден, за да мине с едно боцкане.

sigma, много се радвам за хубавите резултати!  Hug

# 156
Аз също съм пускала пролактин на трети ден .

# 157
  • В къщурката на хълма на феите
най-вероятно са ви спестявали боцкането, защото той също е важните за цикъла хормони - ма на мен ми точат кръвта всеки месец Cry

# 158
На мен също ми пуснаха пролактина на трети ден, но не защото тогава трябва, а защото изследвах и други хормони,а когато го правиш на частно има намаление за пакет хормони, също така се спестява и боцкането... та има значение само пролактин ли изследваш или няколко хормона

# 159
Аз също съм пускала пролактин на трети ден .
а на мен на 56ти ден, когато 2 месеца не ми дойде... всеки ден може да се пуска, само преди това 20мин покой, без кафе, шоколад и предишната вечер без секс и пипане на гърдите.
Успех  Praynig дано се класирате на инсе и то да има прекрасен финал.  Hug

# 160
Кафенце аз се изчистих сама бях в 5 седмица. Даже ми направи впечатление, че си беше като всеки друг нормален цикъл, единственото, че беше по-болезнено от друг път.

Сигма дано скоро се класирате за инсе и после всичко да е наред.

# 161
Дзак.....
Не пиша че цял ден бях по задачи ooooh! ooooh! Whistling Whistlingуж..почивен ден Mr. Green Mr. Green
Момичета Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes разбира се че сте от полза Hugбях и при док-каза ми че няма значение кой денот МЦ-важво е да е "чист" Naughty Naughty-т,е за мен това ще е др седмица че днес е първи от "нечистите" Mr. Green Mr. Greenдано поне там всичко е наред Praynig Praynig
Сигма-радвам се много за резултатите ти Hug Hug..страхотно..дано скоро ни зарадваш и с др вест Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ivangelin-как си  Hugкак стоят нещата при теб от тук насетне-питам с добро чувство Flowers Bouquet Flowers Bouquet/и аз ходя при д.р Даскалов
Кафенце- Hug Hug Hug-мисля те  ladyuu Heart Eyes

# 162
Аника, значи сме колежки Heart Eyes. Аз тази 2010 се дипломирах, сега наесен кроя докторантура ама да видим. Много съм се радвала на бременни студентки. Успех Simple Smile и гледай преди всичко бебчо, другото е поправимо  Heart Eyes .

Мен гадната леля ще ме измъчи, хем не идва, хем кръста болиии, болиии не си намирам място,та пак почнах се вкарам във филми  #Cussing out .

# 163
Момичета, много сте "кротки" днес  Laughing
ВасиТу, тестче ?
Мечкони, дано всичко бъде наред  Praynig
Хайде деееее, някой да се появи, че ми е скучноооо и време не минава  ooooh!

# 164
СЪНИ щом е за теб-веднага!Аз днес така се разтоварих с това хубаво време и такава разходчица му дръпнахме с мъжоооооо-просто не е истина !!!!И на пицарийка го водих и го понапих Joy Joy Joy-довечера да ми е палав Joy
Момичета кандидатствах в една банка -стиснете палчета да стане-по принцип има голяма вероятност ама.....все пак-предварително брлагодаря!Н ие с мъжо кексим по ред пък да видим февруари  Wink
Ва си ту по .спокойно мила !намери си бързо занимание за да мислиш непрекъснато!успех -дано болките са за хубаво!
Мечкони  Hug
СИГМА виждам едно хубави резултати носиш тука -бравос!!!все така успехи на фронта!!!и скоро бебенце !айде някой няма ли да се похвали вече......аз към началото на февруари ще се хваля чак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт