Абитуриентски бал 2011

• 68 115
  • 569
  •   1
Отговори
Здравейте, видях, че темите за абитуриентския бал вече са заключени, а спешно имам нужда от помощ.Тази година имам бал и искам по отрано да се ориентирам и да си поръчам рокля и да се подготвя за тази прекрасна вечер.Моля всички, които са минали през това или им предстои да ми дадат някакви предложения и съвети.Благодаря предварително!

P.S. Ако има друга такава тема извинявам се много, но времето ми е ограничено и немога да търся. Laughing
Поздрави на всички!

# 1
че имаш време да забиеш някой с Бентли...кво Mr. Green

# 2
 Mr. Green няма да бъде бентли, а лексус  Mr. Green но повече ме тревожи факта за роклята моля ви се дайте ми някакви предложения за модел цветът съм го избрала, не искам да е разголена, а в субота трябва да я поръчам да ми я ушият, а поръчки не приема след февруари месец много ви моля спешна помощ ми трябва

# 3
Много е трудно да предложиш рокля на човек,за когото не знаеш рус ли е,черен,дебел или слаб.И защо шита да е роклята?не може ли да се купи от магазина?

# 4
Малка черна - Вечната класика.
Приятни емоции ти желаем!!! Peace

# 5
  • Варна
разбира се, че зависи от фигурата ти..
ако аз бях абитуриентка сега бих облякла нещо такова
по-семпличко...http://media.victoriassecret.com/product/prodpri2/V296865TOP.jpg
или такова моделче http://media.victoriassecret.com/product/prodpri2/V307577_RC093_CROP1.jpg
но аз не обичам натруфени рокли ....

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:01 от Vessi_to

# 6
Много е трудно да предложиш рокля на човек,за когото не знаеш рус ли е,черен,дебел или слаб.И защо шита да е роклята?не може ли да се купи от магазина?
Именно, звучи ми като Какво прическа да си направя. Едно бих ти препоръчала - не се влияй от чалга-модата с обемчИ и пискюли.

# 7
Ха, какви са тия пискюли? Това някакъв нов моден крясък ли?

# 8
С  подобна рокля станах кръстница,става за абитуриентски бал:

http://studyfashion.files.wordpress.com/2009/01/little-black-dress.jpg

# 9
Ха, какви са тия пискюли? Това някакъв нов моден крясък ли?
Абе то не са май точно пискюли, но аз така им викам. Като намеря подходящата снимка, ще ти я постна да се присетиш, но на този етап нека Барби-от-луната да ти изплува на преден план. Тази, дето сме я разисквали тук по форума, с прегореното обемчИ и безумната рокля и грим. Пример:
1
2
Шанел, прекрасна рокля:)

# 10
Покажи си обувките.

# 11
  • Варна
дали е купила обувките преди роклята? Thinking
едно време не правехме така.... Laughing

# 12

За такава рокля трябва да нямаш никакъв проблем с талията, ханша, корема, паласките, бричовете...  Може отдолу да е със стягащо бельо или да бяга всеки ден по 15км, както и да яде само пиле и риба.
И с прасеца и глезените трябва да е идеална.

# 13
  • Варна
Е, дори и не идеална,ако е финно 18 годишно девойче,както се предполага... би му стояла доста добре, може и да е в по-тъмен цвят ако не е прекалено слаба...Единствено ако бюста на момичето е много малък деколтето остава празничко....Аз изобщо не съм идеална жена и съм на 30, имам подобен модел рокля, тъмно сива, съжалявам че нямам снимка под ръка, но смея да кажа че не изглеждам грозно с нея...

# 14
дали е купила обувките преди роклята? Thinking
едно време не правехме така.... Laughing
Аз все такава правя.Ако си е купила някакви грозни чалгаджийски обувки,роклята,която предлагам няма да стои добре.Това,което ти й предлагаш също няма да е подходящо за подобни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт