Любители на кучета-18

• 44 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
-=Деси=-   bouquet

# 136
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет  Hug
Аз съм луда КучеФенка и се записвам, за да ви следя  Peace Когато мога ще се включвам  Heart Eyes

# 137
Ох момичета помагайте ...
Кучето на сестра ми е с подозрения за ушна краста  ooooh! Прочетох ,че се предизвиква от кърлежи ,които са на дълбоко ниво в кожата , размножават се , виреят и предизвикват сърбеж... Така ли е ?
До колко е опасно за хората ? Как се лекува ?

# 138
  • Варна
Привет на всички,Отдавна не сме писали тук,но ето ни,Така си прекарва деня малкия мързеливец вкъщи  времето       и  вечер като седнем да вечеряме е така    ,Все си има проблеми с жлезите от мързелуване,Erota благодаря ,че си ни включила отново в колажа на темичката,  bouquet

# 139
# 140
# 141

Жгмъци, много се радвам да те видя в тази тема. Hug

(ако ме помниш де, едно време от чата)

Страхотна е кучката. Heart Eyes

Аз досега гледах "Марли и аз", поревах си едно хубаво, много хубав филм. Cry

# 142
Ето я и моята принцеса  Heart Eyes

http://prikachi.com/images.php?images/304/2898304m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/305/2898305L.jpg

# 143
  • DE
Ха сега де, като сте ги напоказвали едни такива бели и чисти кучовци да се цопнем и ние макар да сме от "скъпата боя" !
черната ми циганка с цвеКе. Снимката е от лятото !

Много ми е добро "детитУ", бели не прави. Цял ден мързелува и се мести от джолан на джолан !
Само неЩо много почна да ни "обгазява". Пуска ги едни такива безобразни и понякога доста звучни. Мисля че е от храната. Като яде гранули не, но като и давам храна от консерва сме подложени в къЩи на абсолютен газов терор !

# 144
Сладурана!!!.Точно така друго си е да видиш черно куче на бели чаршафи.Мъжо казва,че няколко пъти се стряска като става посред нощ отивайки в кухнята  да пие вода,Зара се слива с дивана/светло бежов застлан с бяло шалте да не  го цапа кучето/.Опънала се с краката на горе......

# 145
Нашата космата сладурка сега се фръцка с едни черни гащи с дантела. Crazy
Никога не съм си представяла, че куче може така да кокетничи. Ще взема да я снимам, да се похилите и вие. hahaha

# 146
Много сте сресани. Ние уж се решем а сме вс еоплетени особено ушите. С какъв гребен я решеш

# 147
Много сте сресани. Ние уж се решем а сме вс еоплетени особено ушите. С какъв гребен я решеш

Повярвай ми, това куче е ресано само 1 път и то, когато беше бебе. Предишната ми кокерка беше постоянно със сплестени уши, защото навън муцуната й беше нон-стоп забита в земята, в някой храст или в снега, а тази госпожица се разхожда с глава в небето, чакайки някое врабче да мине и може би, затова не й се оплитат ушанките  Hug

# 148
  • София
Никога не съм си представяла, че куче може така да кокетничи. Ще взема да я снимам, да се похилите и вие. hahaha

Снимай!

Старата ни кучка не търпеше нищо на задника си, късаше всичко, гащи памперси ...  Laughing

# 149
  Ейй , много хубави снимки ... за всички кучовци много прегръдки  Hug Hug от нас с Рошанче .

При нас ново няма , от онзи ден отново ни депресира студа и сме много лениви и така , опитвам се да го снимам , но пусто диване не застава  ooooh! и така.

чакам с нетърпение  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт