Любители на кучета-18

• 44 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде и аз да ни покажа, само мързелуваме  Laughing

# 151
Ето снимките, съжалявам, че част от тях са с лошо качество, но ги правих с телефона. Tired
Моля, на вашето внимание, фотосесията на Карина

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 17:44 от Snarky Chimpfanny

# 152
  • София
Ето снимките, съжалявам, че част от тях са с лошо качество, но ги правих с телефона. Tired

Ох, ще умра от смях  hahaha Joy Снимката с розовите гащи директно си я свалям за колекцията  hahaha

# 153

Ох, ще умра от смях  hahaha Joy Снимката с розовите гащи директно си я свалям за колекцията  hahaha

Смях, смях, ама ако не са те, трябва постоянно да съм с парцала. Blush

# 154
  • Пловдив
Snarky, страшна е коконата, истинска госпожица е с тези гащи и дантелки Mr. Green

# 155
Вие хубаво се забавлявате, ама ако влезе тук някой "некучкар" и види как въздишаме по дантелените гащи на моята 'убавица, ще стане...... Blush Mr. Green
Аз, понеже, ми е за първи път и малко се притеснявам как ще се изтълкува "куче в гащи". Thinking
Простете за лиричното отклонение. Blush

# 156
Здравейте,
аз и преди съм се представяла тук, но май ще повторя Simple Smile. Имам куче и в общи линии винаги съм имала домашни любимци - всякакви. Скоро говорих с приятели за качеството на сухите храни. Те ме просветлиха, че всъщност скъпите марки, които ние всички познаваме изобщо не са толкова качествени. Имало 1-2 от добрите (даже не най-добрите), които се внасят и пак са доста скъпички. Та въпросът ми е какви храни давате?  Изобщо със сухи храни ли храните кучовци?
 Peace

# 157
Shushino,
минахме през почти всички видове висок клас храни.
Хил'с-а едва го изяде, уж най-доброто, пък тя все му се мусеше. Про план, Еукануба и Нутрам си ги  харесва, но от Нутрама ми се стори, че бая наддава. Tired
Сега е на К-9, доволни сме, и аз, и тя. Peace
Най-голямо доверие (като състав говоря) имам на Нутрам и К-9, те са едно и също де, само че казват, че К-9 се дава на работни кучета и вероятността кучето да напълнее е по-малка. Затова и се спрях на него. Отделно, че самите гранули са мънички, по-малки от грахово зърно, което за нас е важно, защото Карина яде като невиждала и й се подува стомаха. Tired
И цената разбира се, която е повече от добра за висок клас храна. Peace
Само дано не прозвучи като реклама де. Naughty

# 158
Мерси за споделеното!
Изобщо не звучи като реклама, това си ми беше въпросът  Simple Smile
Хилс и аз тамън взех, за нея говорих, че била най-висок клас в бг. Взех с риба и мирише много, чак се притесних дали ще се яде.
Нутрам /К9 не съм взимала. При нас апетита също е огромен и се лапа всичко, което попадне на пода без изключение  Grinning. Няма особен смисъл да се опитам нещо изпуснато да спася, защото конкуренцията е доста голяма Laughing

Hug

# 159
  • Варна
И ние доста се измъчихме с Хилс-а. Но за лакомник и дебеланчо, като нашия Арчи, май беше добро решение. Не и се нахвърляше като прегладнял змей.
Сега сме с Проплан. Яде я с охота.
Snarky Chimpfanny, тази К9 даже не съм я чувала. Ще потърся из нет-а. Може и ние да я пробваме.

# 160
И при нас се лапа всичко,но днес ме ядоса,че ме притеснява като вечеряме и всичко иска да яде,та й дадох една хапка хляб със съвсем малко горчица на нея и" Ооооооооооо ужас,какво ми даде,бееееее?Такава физиономия направи и глътна я обаче......
Та питах мъжо ние каква храна даваме на Зара/аз не знам,тъй като винаги е смесена и изсипана във  пластмасовия варел/Роял+Нутранугетс/.Нищо не ми говори,не не ми и трябва де....
Тази вечер казах на мъжо-"Колкото лайна съм изчистила досега на бебоците,толкова не съм изчистила на щерката като бебе....."

# 161
Да се похваля и аз. От днес си имаме ново якенце, с което се радвахме на снега навън. 
Открих нов сайт от където да пазарувам онлайн. Поръчах си го и ми го доставиха до няма и 3 часа. Има много дрешки, играчки и всичко, за което може да се сети човек. Истински мол Simple Smile Ето и вие да разгледате www.zoomall.bg Пълно е с много сладурски дрешки и честно казано се затрудних в избора, но засега си избрах бяло якенце, актуално за сезона, следващия път-друго. Трябва да кача и снимки, да я видите колко е доволна моята Тара. Истинско бижу Simple Smile

# 162
там от където взехме Рексик жената каза че вече години храни майката с К9 - канадски гранули и ни я препоръча, даде ни гранули за 2-3 дена но Рексик може би вече му бяха омръзнали...знам ли, но определено не бяха като грахово зърно, поне нищо такова не си спомням де... като му дадох еуканабата след това се хвърли като прегладнял... но и тя му беше вкусна няколко седмици, сега сме отново на друга храна- Брит, която прие с охота...но след седмица- две се разсейва... но като му сложа бульон от някакви кокали - омита всичко... В основата е само на гранули който понякога разнообразявам с бульон, консерви за кучета или рибени консерви съм пробвала и със сурова кайма също се хапват охотно...

Нашата ветка ми препоръча да мешам гранулите със кайма, сурова разбира се, от бульоните мисля че го хваща рядкото щастие и му давам в краен случай, или пък му варя и ориз там, който оправя нещата. По съвет на ветката и един ден в седмицата мога да му давам свински кокали от месарницата да съм купувала - сурови да ги глозга.
Това мисля че го бях виждала и в говорещия с кучета с едно злоядо куче, или някакъв друг проблем може и да беше, но като донесе чували с кокали, кучетата вирнаха опашки, видимо всички бяха супер щастливи - така искам да отговоря и аз на въпроса за кръвта...
Давам сурово месо, като чукам пържоли, или като имам кайма от скоро...
Кучетата не са вегетарианци, чакали, вълци, кучета динго - всички са от едно семейство, така че е нормално и да лижат кръв и сурово месо да хапват, през лятото само трябва да се внимава...

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 07:31 от Poker Face

# 163
  • София
Аз я храня с Пурина Проплан. Развъдчика от който взехме кучето ми я препоръча, яде я с голям ентусиазъм...  Wink

# 164
 Пак видях страхотни снимки, много готина Карина с тези дантелки  Hug Heart Eyes

Лилиот , много добре ти се получават снимките , но и модела е  Crazy

Ние храним Рошко с гранули и консерва , обикновенно ги смесвам , но напоследък понеже е много слаб давам само консерва . Гранулите са ни Роял Кънин , а консервата тази.

Общи условия

Активация на акаунт