Любители на кучета-18

• 44 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
mmmshushy80, точно тази консерва и нашата капризка много я харесва, но за жалост я откривам на малко места

# 166
mmmshushy80, точно тази консерва и нашата капризка много я харесва, но за жалост я откривам на малко места
аз я откривам само на едно место в града ни , при нашия вет и като отида купувам доста за да има. Гледала съм я в нета в един сайт , но така и не го запазих като инфо, може би защото нямаше разлика в цената.

# 167
кАРИНА Е МН СЛАДКА само да попитам колкото сладка толков аи палава ли е тя ли е виновникът за тази снимка от албума http://pala4inka555.snimka.bg/animals/karina.513132.20610930

# 168
  • София
аз я откривам само на едно место в града ни , при нашия вет и като отида купувам доста за да има. Гледала съм я в нета в един сайт , но така и не го запазих като инфо, може би защото нямаше разлика в цената.

А пък ние тази консерва я мразим до дъното на душата ни! Все едно й слагам някакви камъни в паничката, а не храна  Mr. Green Като беше по-малка, ядеше и от нея, и от по-малките разфасовки на тази фирма, но сега категорично отказва. Иначе гранулите са ни на "Роял" - едните са дерматологични (за козина), другите са ни за кучета под 10 месеца под 10 кг, а онзи ден ни дадоха и още едни, на някаква друга фирма, с рибено масло за кучета до 1 година, много ги харесва

# 169
 Деси , на коя фирма са тези с рибеното масло и аз да пробвам малко нашия ?

# 170
кАРИНА Е МН СЛАДКА само да попитам колкото сладка толков аи палава ли е тя ли е виновникът за тази снимка от албума http://pala4inka555.snimka.bg/animals/karina.513132.20610930
Да, тя е виновникът, беше на 3 месеца и половина някъде. И от целият този ужас единствената жертва беше един речник по руски. Mr. Green

# 171
  • София
Деси , на коя фирма са тези с рибеното масло и аз да пробвам малко нашия ?

Сипаха ни я от една гигантска кутия, затова изобщо не обърнах внимание. Но утре ще ходя натам, че са ни докарали една добавка за козината и ще ги питам  Hug

# 172
  • Пловдив
Деси, аз също чакам с нетърпение да споделиш вида на гранулите, че ме заинтригува, ще ти бъда благодарна ако дадеш и повече инфо за тази добавка за козина, че аз съм доста невежа и нищо не давам на мъника /имам предвид добавки/. Щеше ми се някакви витамини поне да давам например калций, щото все бера дерт за тази главичка, ама ветовете все ми казват, че от нищо няма нужда Confused

# 173
  • София
Деси, аз също чакам с нетърпение да споделиш вида на гранулите, че ме заинтригува, ще ти бъда благодарна ако дадеш и повече инфо за тази добавка за козина, че аз съм доста невежа и нищо не давам на мъника /имам предвид добавки/. Щеше ми се някакви витамини поне да давам например калций, щото все бера дерт за тази главичка, ама ветовете все ми казват, че от нищо няма нужда Confused

Ние досега пихме "Петнил", страшно съм доволна от него, но сега ни го смениха на "Мегадерм", ето го тук - за кучета под 10 кг. http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=823

Те са едни пакетчета, вътре е нещо като желе и се слага върху храната. Те са 28, значи стигат за 28 дни. Аз взех последните две, сложих ги върху храната и след това умрях от смях. Джеси налапва хапката, подмята я в устата, докато оближе добавката и след това я плюе обратно в паничката. Накрая имахме хубаво облизани хапки, беше изяла само добавката. Иначе има вкус на глюкоза, леко е сладникава (признавам си, че я опитах  Embarassed).

Като по-малки пихме някакъв калций с витамини, но ни казаха, че по принцип дребните породи не пият задължително, защото не са предразположени към заболявания на костите, защото са достатъчно леки. Нашата дупка се затвори някъде към 5-6 месец, до тогава не ни даваше изобщо да я пипаме по главата, така че не се притеснявай  Hug

# 174
  • Пловдив
Много благодаря Деси, Джеси има ли някакъв проблем с кожата или козината, че и давате такава добавка или просто профилактично newsm78 иначе нашето мъниче вече е на около пет месеца и нямаме никакъв напредък с пустата дупка, все си стой доста голяма Sad чак се чудя дали да не посетя друг ветеринар за мнение, ама гледам да не се втелясвам Mr. Green

# 175
 Нашия пръдльо го имаме от възраст 3 месеца и 14 дни и не съм забелязала да има дупчица на главата , но може и да не съм обърнала внимание. При нас пък сега предстои другия проблем , така и не ни падна единия пестис и сме само с 1  Sad , съпруга е много претиснен за това и сега чакаме да стане на годинка и да ходим на видеозон и на консултация.  Съпруга иска ако е възможно да оперираме само този който не се е развил и другия да си остане.
 Един познат ни каза че след като е селектиран и е от развъдник е нормално да е така , защото при оплаждането събират близки родственици.  Confused

Благодарско , Деси   bouquet ии на пролет ще ви посетим  Embarassed

# 176
  • София
Много благодаря Деси, Джеси има ли някакъв проблем с кожата или козината, че и давате такава добавка или просто профилактично newsm78 иначе нашето мъниче вече е на около пет месеца и нямаме никакъв напредък с пустата дупка, все си стой доста голяма Sad чак се чудя дали да не посетя друг ветеринар за мнение, ама гледам да не се втелясвам Mr. Green

Да чукна на дърво, нямаме, но по принцип пинчерите са предразположени към гъбични заболявания и проблеми с козината, затова гледам да ги предотвратя с подходяща храна и добавки.
Ооо, имате време да ви се затвори, изобщо не се притеснявай  Hug Питай за калция, може би ще помогне малко, но мисля, че в гранулите има достатъчни количества за тях  Hug

Шуши, чакаме ви  Hug

# 177
  • Пловдив
Ей, вие да не потготвяте годеж на пролет Mr. Green

# 178
Ей, вие да не потготвяте годеж на пролет Mr. Green
  неее , макар , че Джеси ни е фаворит  Heart Eyes . За съжаление колкото и да ни се иска да имаме поколение , заради проблема на Рошко с тестиса няма как да стане , защото със сигурност ще го предаде на малките , а ние това не искаме да го допускаме.

# 179
  • София
И ние сме си харесали Рошан  Hug Но сме малки, напролет ще сме на 1 годинка, а май изобщо няма да я пускаме, като знам какви усложнения имат  ooooh!

Между другото, скоро си взехме някакви ментови кокали за почистване на зъби - австрийска фирма, тъмнозелени са, доста твърди. Сега не ги намирам в интернет, но на Джеси страшно й харесаха

Общи условия

Активация на акаунт