Любители на кучета-18

• 44 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Дано все пак измислят нещо и да му спасят поне единия тестис на сладура Рошко Praynig, но все пак може и да е рано още за притеснение за другия, но нищо не разбирам Embarassed
Деси, такъв зелен ментов кокал и аз бях взела веднъж, но имахме неприятна случка-една съботна сутрин докато се излежавах в просъница, мъжа ми тича от хола паникьосан и носи кучето, а аз какво да видя: една голяма топка /разтопена сдъвкана част от кокала/ като и залепнала на небцето и тя милата пощръклява, мъжо разправя, че чак бъркала сама с лапата в устичката да си го вади. Та се наложи да бръкна аз и с малко повече сила спасителната акция се осъществи, но не купувам повече такъв кокал Mr. Green

# 181
  • София
За същия ли става въпрос? Този е като много твърда пластмаса, тя определено не успява да си отхапе парче, а все едно го рендосва със зъбите. И определено не се топи, тя го беше оставила пред печката, не беше мръднал

Аз май се сетих за кой говориш, но като че ли не е той. Тези са по три в пликче, не се продават по един, много тъмнозелени, нашите са за кучета до 5 кг.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 16:16 от -=Деси=-

# 182
  • Пловдив
Не знам какъв точно беше, понеже го взех в насипно състояние, хариса ми идеята да направя нещо за зъбите на мъника Mr. Greenпо описание първоначално ми се стори, че нашия е като вашия, но щом този, който описваш си остава твърд значи има разлика Crazy

# 183
  • София
Не знам какъв точно беше, понеже го взех в насипно състояние, хариса ми идеята да направя нещо за зъбите на мъника Mr. Greenпо описание първоначално ми се стори, че нашия е като вашия, но щом този, който описваш си остава твърд значи има разлика Crazy

Излъгах, имало ги и по един, и по два, ето за тези става въпрос, отгоре на всичкото не са ментови, а с магданоз  Mr. Green

http://www.bg-pet.com/Dogs/DogTreats/veggies.htm

Ето го в нагризан вид, определено не може да се откърти голямо парче (пробвах  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 16:26 от -=Деси=-

# 184
  • Пловдив
Деси, на пръв поглед си приличат кокалите, за които говорим /добре сме се разбрали/, но като се загледах по-обстойно виждам, че нашият беше по-тъмно зелен и определено миришеше на мента, иначе не знам какво съдържаше, но странното е, че изчезна мистериозно, преди малко бутах дори фотьойла да го търся, но уви, не го открих, но съм сигурна, че парчето беше от него, то не че баше огромно, но се беше залепило много нелепо на небцето, приличаше малко на сдъвкан дъвчащ бонбон консистенцията Mr. Green

# 185
малко съм ви пропуснала...Simple Smile)
първо и аз да се изкажа за сухата храна- нашинкия яде всичкооо.. такава прахосмукачка е , като го взех бяха го хранили с Роял канин, и аз така продължих, но после пробвах и проплан и разни други, включително и Хилс- от един месец сме на нея, като че ли нея най я хареса, на роял канин беше започнал да се насландисва- не че не я ядеше но с по голямо нежелание.
давам му хилс премесен с пастетче. досега консерви не съм му давала, не знам какви.
тези които сте ги дали на снимка откъде ги купувате и горе долу каква е цената?
на нас вече ни паднаха четири зъбчета отгоре и четири отдолу, толкова е смешен Laughing отгоре вече са покарали постонянните.
аз имам поредният проблем момичета- нашия започна да се проявява като мъж... то е едно мачкане на възглавници, играчки, всичко което е удобно за позата Laughing учудвам се защото си мисля че му е раничко ама явно не е. не знам в това отношение как да го контролирам , дори ляга върху краката и ръцете ни и се опитва... ужас... явно започват да го тресат хормоните горкото, а аз точно за това въобще не съм подготвена така че приемам всякакви съвети Wink

# 186
Момичета,

имам нужда да ми вдъхнете малко кураж. Cry
Карина пак започна с пишкането вкъщи. Не е постоянно, но през нощта се беше изпишкала, сега преди малко пак. А знам, че физически вече може да издържа, защото го е правила неколкократно.
Карам се, показвам недоволство, тя е гузна, то и личи. Обаче пак си го прави понякога. Tired
Ще се научи ли някога? Сега мислех към 22.30 да я сваля за пиш, ама тя вече го направи тук и не знам дали има смисъл. А и защо трябва да я извеждам на често и да я свиквам така, не е ли по-добре да се научи да си стиска? Tired
Чувствам се супер отчаяна и неспособна да я науча нещо уж толкова елементарно. Има ли и други кучовци, които са били като нас? Има и режим на водата, обаче и това не помага. Tired
Моля, дайте съвети за стотен път. Praynig  bouquet

# 187
  • Пловдив
Vanass, ти ме разсмя искрено с вашия хормончо, определено предвид половите му нагони и толкова изпадали млечни зъбки ми се струва, че е на по-голяма възраст, щото и нашата лисичка уж е на ваша възраст, ама още е изцяло на бебешка вълна, днес се опитвах да видя за паднали зъби, но доколкото успях, не забелязах промени в статуквото Mr. Green Иначе не знам какво да те посъветвам за половия нагон, котарака, който имах, докато живеех при родителите ми, правеше подобни щуротии като видеше ръка и умирах от срам Mr. Green
Относно показаната консерва, първо да кажа, че фирмата производител /мисля/ е animonda, това уточнение правя за да те упътя, с оглед на това, че надписа е ситен и може да не го виждаш на снимката. Иначе аз съм я намирала в някои зоомагазини, но не навсякъде, има и малка расфасовка, показаната мисля, че е около 400 гр. и доколкото помня струва четири лева и нещо.. Консервата наподобява консистенцията на пастет, не е с обособени хапки като например педигри джуниър. И да се оплача, нашата беладжийка доскоро харесваше една храна като пастетче с име амигос, картинката е едно йорки, но вече и на нея се назландисва, копувам я от хранителните вериги, например пикадили и струва два лева и нещо 300 гр.

# 188
абе смееш се ти, ама вие като  си имате моми ви е лесно Laughing.... ето, и бикини с дантелки им слагате.... само дано до сутиени да не стигате хихихихи

# 189
  • Пловдив
ааа.... лесна... и при нас предстой веселото, че и кастрацията не е лека и хич не ми се мисли кава ще я вършим, гледай Снарки какви ги пише.... Да те питам, вашия хубавец понаучи ли се вече да пишка където трябва, защото ние нямаме особен напредък Mr. Green

# 190
  • София /Абсурдистан
Snarky Chimpfanny започни да я извеждаш и вечер преди лягане за 5-10 мин колкото да си свърши работата. Аз водя моят Лео 3 пъти - сутрин който стане първи, но не по-рано от 9.30 /работим само след обяд и вечер/, след обяд към 16.30 - 17 часа го води синът ми - той пък си работи от в къщи Simple Smile и вечер към 21.30 е последното водене и вече няма никакви поблеми. Мина повече от месец, откакто махнах памперса изобщо. Лео сега е на 5м. Но докато го свикна, имаше и едно междинно извеждане в 13.30 на обяд. От месец обедното извеждане е съкратено. Според мен, така най-лесно кучето се учи на навици. Давам си сметка, че който работи от 9 до 18 часа и по цял ден кучето е само, ще види зор с формирането на навици. Преди така правех - дори и да е пишкал преди 5 мин на памперса, щом е дошло времето за извеждане, кучо се извежда задължително навън и така. В момента навиците са факт вече  Simple Smile И  предишното си куче така го бях научила, много бързо свикват при такъв режим. За мен воденето само сутрин и вечер е неприемливо. Все едно някой да ти заключи тоалетната за 12 часа. И освен това, животинчето има нужда да дишне малко въздух и да се поразтъпче на открито  Simple Smile

# 191
Eто го нашия Голди! Grinning

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:08 от marcheto_111

# 192
  • София
Красавец!

# 193
# 194
  • Варна
Само аз ли не виждам снимката?

Snarky Chimpfanny, големичка е Карина, за да не може да се стиска. Нашият Арчи беше на 6 месеца, когато го хванах на местопрестъплението. Дотогава от време на време през последния месец намирах локвички в къщи или още по-лошо - само миризма, защото я беше свършил на килима. А ние живеем в къща и април, май всички врати са вече отворени и той можеше спокойно да си излиза навън. Просто една вечер, докато прибирах масата след вечеря, той просеше за храна край мене, а аз не му обръщах внимание, той преспокойно клекна и се нагласи да пишка. Възмутих се и го хлопнах по дупето с ролката фолио, която държах в ръка. Скарах му се и той наистина повече не го е повторил. Снощи яде едно желирано месо, което прекалено дълго се мота в нашия хладилник и му беше вечерята. В 12 часа през нощта проплака да го пусна навън, а после като се прибра ми излая специално да затворя вратата.

Общи условия

Активация на акаунт