Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 506
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
# 18
  • На юг от тук
А може и някой от хората на Бешир да отвлече Китка/след като наблюдаваха къщата знаят, че му е съпруга/.

# 19
# 20
Топ 10 на сериалите за този месец:

Ayın En Çok Reyting Alan Dizileri14.01.2011
1 Öyle Bir Geçer Zaman Ki - KAND 20,7 | 46
2 Kurtlar Vadisi Pusu - ATV 17 | 38
3 Fatmagül'ün Suçu Ne? - KAND 15,3 | 34,4
4 Muhteşem Yüzyıl - SHOW 15,3 | 35,3
5 Hanımın Çiftliği - KAND 13,5 | 32,1
6 Aşk ve Ceza - ATV 12,6 | 28
7 Arka Sokaklar - KAND 12,4 | 27,9
8 Çocuklar Duymasın - ATV 11,2 | 24,8
9 Yahşi Cazibe - ATV 9,6 | 22,9
10 Aşk Bir Hayal - ATV 8,7 | 20,4

# 21

Какъв нежен ага, погледнете ръцете му, само неговите са такива по детински нежни Joy, /в последната серия по тях го познах  Heart Eyes/. Mr. Green На Явуз не му подхождат такива ръце. Joy

Като си пусне опакото на ръцете, обаче, стават силни, чакам с нетърпение гледката "Бора облегнал се на стола на Саваш и краката на бюрото и нашия човек влиза"  Joy

# 22
  За малко се отделих да направя един трей за епизода и вие сте писали, писали....ама и много хубави нови фотоси има! Heart Eyes Благодаря, Алиансче!  bouquet Хубави Саваш и Ясемин, но пък тъжни, но красиво тъжни! Ама много ще ме чопли дали все пак Савашчо ще разбере, че пак ще става баща, да му видя  грейналото лице, само както той умее да го прави! Simple Smile
  Това е и специална награда за Зизу! Тя си знае!
  За сега само тук пускам/о, чудо Praynig, този път не го спряха за целия свят, само за Германия/, че бокса се бави! По-късно ще дам линка и за там! Simple Smile
 За анкетката - малко по-късно, че да прочета! Минах на верев! Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=pMgmndgjmlg

# 23
Танче отново си направила магия -страхотно клипче smile3525

# 24
Танче отново си направила магия -страхотно клипче smile3525
Eny правилно си го казала -магия
Танче супер е  newsm51 newsm74

# 25
Таня, много е хубаво клипчето, превъзходно!  newsm51

# 26
  Благодаря, Ени, Стеф, Али/ти си виновна/! Цял ден ме сърби клавиатурата, но не ми тръгна мисълта! Simple Smile Като пусна Алианс снимките и подсказката, сетих се за този евъргрийн и ми просветна! Simple Smile Трябва да се подготвим за балдахина във вторник, макар и тъжни! Но пак са много чаровни! Heart Eyes

# 27
Таня, супер клипче е станало!  bouquet

Хайде вече да си се взимат окончателно 2-те гълъбчета, стига са им се пречкали....

# 28
ПРИВЕТ И ОТ МЕН, ДЕВОЙКИ, В НОВАТА ТЕМА!

ПЕНДЕ, много сполучливо заглавие, което продължава забравените от екипа традиции от първия сезон сериите да имат заглавие или мото. Много красива.

Alians, снимките, които си постнала са допринесли и за красотата на темата, и за доброто настроение. Макар с известна тъга, страх и очакване, у двамата ни герои има трепет, че са заедно.

Таня, отново прекасен клип с прекрасна песен.

Момичета, вие така сте се развихрили днес, че сте скочили чак в новата тема. Да се забавляваме!

# 29
Танче има светлина в тунела тук са много готини  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт