Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 503
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Пенде,  на гифчето с кюфтето човек може да умре от смях. Тъкмо го хапне и то пак на вилицата.
 smile3532    smile3532    smile3532

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao newsm68 newsm44

А ако знаете за какво парче съм се сетила-трепач, утре му мислете! Joy Joy Joy Ще ви държи топло до вторник! Не знам дали ще легна тая нощ! Днес както ми беше суша в главата и от както се появи новата тема, започна всичко да извира!:35: Joy Joy Joy Joy

# 61
Момичета, казвама здрасти и отивам да спя, че съм жив труп. Мисля, че грешите - обикновено трейлъра го дават в събота вечер по времето на "Безкрайна песен".

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 17:26 от sunny67

# 62
Пенде,  на гифчето с кюфтето човек може да умре от смях. Тъкмо го хапне и то пак на вилицата.
 smile3532    smile3532    smile3532

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao newsm68 newsm44

А ако знаете за какво парче съм се сетила-трепач, утре му мислете! Joy Joy Joy Ще ви държи топло до вторник! Не знам дали ще легна тая нощ! Днес както ми беше суша в главата и от както се появи новата тема, започна всичко да извира!:35: Joy Joy Joy Joy

Аз се замислих, че то вече може да се напише цяла дисертация на тема "Храненето в Любов и наказание - културна традиция и естетически аспекти"

Sunny, привет и спокойна почивка!  Hug

# 63
Аз се замислих, че то вече може да се напише цяла дисертация на тема "Храненето в Любов и наказание - културна традиция и естетически аспекти"

boule-neige , ти ме разби! Добре, че няма никой при мен, освен котарака, но той спи! 

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 64
Танче  Laughing афиет олсун  Heart Eyes
адмирации за клипчето   bouquet txtloves

Зизу   bouquet  мерси  за анкетите, и трите ми харесаха  thumbsup, не знам коя да сложа  newsm78, нищо не казахте  Peace  може би за Бора   box
да оставим Китка да си вземе глътка въздух  Laughing макар че както изглежда пак около нея ще се върти всичко  Rolling Eyes

Пенде, могат ли да се пуснат едновременно две анкети - тези за Бора и Назан, защото те са взаимнозависими.

# 65

boule-neige , ти ме разби! Добре, че няма никой при мен, освен котарака, но той спи! 

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ама Танче, мисля че няма серия,  в която поне един-два пъти да не са се хранили, а понякога половина серия преминава ту в нечия трапезария, ту в някой ресторант. Май няма персонаж, когото да не сме видели как се храни. Даже темата може да се обогати с едно приложение "Проява на характеровите особености в начина на хранене"

# 66
Или "Храната и ролята й при флирта". По-грубо "С каква храна най-бързо и трайно да омаем любимия мъж, с каква храна да го задържим"   Joy   Joy   Joy

Като в един приятен индийски филм "Повелителката на подправките" (може и да не съм много точна в заглавието)

# 67
Танче, няма как 2 анкети едновременно, а и не се сещам как могат да се обединят  Thinking
чакам да кажете коя предпочитате  Peace

boule-neige  Grinning то храненето си е основно действие във всички турски сериали, но тук има екстри - ориз, спагети, морски копър  Flutter чакам с нетърпение дисертацията  Party

Или "Храната и ролята й при флирта". По-грубо "С каква храна най-бързо и трайно да омаем любимия мъж, с каква храна да го задържим"   Joy   Joy   Joy
как с каква, с ориз, естествено  Joy  с делящи се зрънца  Naughty

# 68
Или "Храната и ролята й при флирта". По-грубо "С каква храна най-бързо и трайно да омаем любимия мъж, с каква храна да го задържим"   Joy   Joy   Joy

Веднага ти отговарям - С пилаф и ако може зрънцата ориз да се отделят, да не се слепват, иначе няма да те вземат за ванска снаха! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 69
За анкетата - аз съм за тази за Назан. Мисля, че там ще има развитие и обрати. Бора като че ли ми е по-ясен.

# 70
За храненето имам и тема за мъже - "Можеш ли с пържен суджук с яйца по вански да задържиш любимата жена?"

# 71
Спокоен     sleepuu      и   щастливи  smile3524, момичета !   55

# 72
  • до най слънчевия бряг
Тук да не са наминавали Ути и Звездев ,кви са тия спагети и пилафи  Joy Joy Joy

За анкетата аз съм за Бора ,че може за последно да му отделим внимание ,ако Саваш го види на бюрото си ,Бора ще ходи с подпора

Дали наглеца ще се изнесе  където му видят очите или ще предявява претенции  newsm78  Нахалството му е по високо и от него ,а има и законово право

Но като се замисля и Назан е интересен казус и там има да погадаем какво ще предприеме  newsm78 

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 02:52 от siren62

# 73
  Ади, да почешем Бора, че от другия епизод може да не е в този сериал! Joy Joy Joy Joy Joy

siren62, тренираме за Вански снахи, ще ли ни вземат и ще ли ни хранят с бъркани яйца със  седжук - Балдар? /Аз много обичам бъркани яйця със суджук - баба само така можеш да ме прелъже, аз после така лъжех дъщеря си!/ Joy Joy Joy Joy Joy

Лека и от мена, ще се паркирвам!

# 74
след Ути и Звездев  Laughing  да скокнем до Гала  Laughing

рецептата за здраве и красота от Нургюл   Sunglasses

Saçım için baldan vazgeçmem

Бора Саваш може да го разходи в гората  Mr. Green

лека нощ   1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт