Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 639
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
  • София
не си ги повредила, стевия е подсладител, но не е захар
просто трябва да свикнеш
200 таблетки струват към 8 лева
  А на мен ми дадоха една миниатурна плоска кутийка, най-много с 30 таблетки да беше, за 5 и нещо  Shocked!

# 181
Децата по принцип имат по-проста логика.
Аз например преди много години  сметнах 2 и 2 и излязох с въпроса, след като родителите ми не са членове на БКП дали са врагове на народа.
Ами за това са родителите, да седнат и да обяснят доколкото едно дете може да схване, или да изчакат ако трябва
Аз ако чакам някаква реклама да оформя позицията на детето ми какво е добра майка ...

Тайне, метнали са те или са ти дали някаква вносна стевия.
Аз имам тази ( но да си призная не успях да свикна) http://www.dexterdiet.com/shop.php?sec_id=&cat=&obj_id=1 … e=2&func=view

# 182
  • София
  Това е друго!Но няма да взимам, че не ми е сладко!

# 183
Във въпросната реклама на Кока Кола изкарват колата едва ли не полезна, защото е създадена от аптекар.

# 184
  • Варна
в тази тема има ли изобщо някой възрастен/ или неговото дете, който всъщност да обича и да пие кока кола?  Grinning
Аз.
Тъкмо се замислих,че всички в БГ- мама, не пият кола освен Sesana  Рокси и Аз

# 185
  • София
И какво сега, не я пия, защото не ми е вкусна! Не обичам студени напитки, а колата трябва да се пие студена, иначе е блудкава! И ми е прекалено сладка, а аз обичам сладко, смятай колко подсладители са шибнави вътре!

# 186
  • София
в тази тема има ли изобщо някой възрастен/ или неговото дете, който всъщност да обича и да пие кока кола?  Grinning
Аз.
Тъкмо се замислих,че всички в БГ- мама, не пият кола освен Sesana  Рокси и Аз
И аз. Пристрастена съм. И какво от това. Реклами гледам, но не им се ядосвам. Може би, защото не се и влияя от тях. И аз не виждам чак пък толкоз причина за възмущение, никъде в рекламата не казват, че ако не пиеш Кола или не я даваш на детето си лоша майка. Понякога трябва да се проявява чувството ни за хумор, особено пък при рекламите, където то би следвало да е водещо.

Особено ако трябва да обясниш на детето си, че едно хапче пилот не може да те направи или че красивото розово вибриращо пръстенче няма да е най - подходящият му подарък.  Peace

# 187
# 188
Аз  също си признах, че обичам  кола.разбира се, през ум не ми минава да предлагам на детето.То вижда, че пия почти всеки ден Кола, никога не си е поискало.

Всъщност, какво е полезно да се пие?Бутилирана вода, минерална вода ?В детството много пиех компоти, сега вероятно всяка майка би  се потресла от такава възможност, рядко давам на детето, но му давам понякога/ домашен компот/

# 189
  • Варна
Защо да се потриса, в компота няма нищо вредно според мен, даже напротив.

# 190

Всъщност, какво е полезно да се пие?Бутилирана вода, минерална вода ?В детството много пиех компоти, сега вероятно всяка майка би  се потресла от такава възможност, рядко давам на детето, но му давам понякога/ домашен компот/

То и от непрекъснат потрес няма нужда. По-добре компот, от  tang, примерно.

# 191
Наскоро мернах един банер на Лидл тук, за плодова напитка праскова, САМО за 79 ст., натурална, 25% плодов сок. Останалото вода и захар. Модерният компот в картонена кутия  Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Наскоро мернах един банер на Лидл тук, за плодова напитка праскова, САМО за 79 ст., натурална, 25% плодов сок. Останалото вода и захар. Модерният компот в картонена кутия  Simple Smile
Не е точно така... в моя компот поне знам какво слагам, а за тия в кутията не знам какви са плодовете за плодовия сок, с какво са обработвани, обикновено за обработване отиват най-скапаните плодове, а аз избирам най-хубавите. Освен това правя компотите в стъклен буркан, не в консерва. Доказано стъклото не отделя вредни вещества, за разлика от ламаринените кутии.

# 193
Ти правиш старомоден, аз говоря за модерен.

# 194
  • София
Кейс, по-нагоре четох за някакъв заместител на захар.
Днес се загледах в етикета на плодово мляко и освен
захар, съдържа фруктозен сироп. Дали е същото ???

Общи условия

Активация на акаунт