Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 612
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
  • София
не е съвсем така. Можеш да запомниш продукта, но никога да не го купиш. Както и една реклама да те "накара" да го купиш само и само да се причислиш към желаната група. Мен лично повечето реклами ме отблъскват, дори често умишлено отбягвам точно тези продукти, а друг път нямам избор, защото едни и същи компании произвеждат сходни продукти от цялата продуктова дължина и ширина.

# 226
Можеш да запомниш продукта, но никога да не го купиш.

Разбира се, че е така. В крайна сметка няма реклама със 100 % успеваемост.

# 227
брех, колко още тона кока кола трябва още да изпия, за да установя вкусови разлики на базата на качествата на водата:) Никога не съм отличавала кока-кола на вкус от София до Владивосток все ми е еднаква:) ( и еднакво любима) Отличавам тази без захар от тази с.

# 228
  • София
Тайна, тука няма обиден намек, що да не кажа за аспартама?
  Извинявай тогава  Peace!Писах за намек, щото така ми прозвуча, един вид назидателно, че не знаем какво пием!Имаше такива теми, в които ни набиваха в главите, колко бил вреден, канцерогенен, отровен ... и т.н. А всеки който има интернет, може да намери информация и сам да си прави изводите! Пак се извинявам,че съм те разбрала погрешно!

# 229
  • Под гъбата
Вкъщи не се гледа друга телевизия освен Фиеста и Дискавъритата. Там реклами няма. Така съм си решила проблема с подобни безумици. Това обаче, не ми пречеше допреди месец да пия по 2л кола на ден. Усетих, че имам проблем чак когато установих, че водата ми е гадна на вкус и не помня кога за последно съм пила вода  #Crazy Успях да си наложа и от 4 седмици не съм близвала газирано, но не мога да си представя ако едно дете се пристрасти до толкова как би могло да бъде отказано от този навик Tired
ОХ, то става отказване. но много трудно. У дома имахме такъв проблем само че с разтворимите напитки и газираното като цяло. Детето ходеше като зомби в първата седмица след ограничението, после се редуваха смяна на настроенията с агрсивни изблици, но за около месец всичко се промени. Успяхме, а порай детето се отказахме и ние. Нека си пият гадната кола и степчета без захар, ние пием вода! Peace

# 230
  • София
колата е толкова отвратително сладка, че ако ще от водата в аквариума да я направят, все тая!

# 231
брех, колко още тона кока кола трябва още да изпия, за да установя вкусови разлики на базата на качествата на водата:) Никога не съм отличавала кока-кола на вкус от София до Владивосток все ми е еднаква:) ( и еднакво любима) Отличавам тази без захар от тази с.

А разлика има. Явно е въпрос на вкусови брадавици. Не е случаен фактът, че дегустаторите взимат такива неприлични заплати.  Laughing
За жалост, има разлика във вкуса между отделните партиди даже, поне у нас. Не само при Кока-колата, но и при Пепсито.
Същото важи и за бирата, но... Да не разводняваме темата.  Mr. Green
Пием такива напитки вкъщи понякога. Няма пристрастени.
Мен повече ме вълнува въпросът дали бутилираната вода отговаря на това, което пише на етикета.  Thinking

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 22:04 от Как` Сийка

# 232
  • София
  Да ти кажа , едва свикнах с Колата в Белгия, беше ми друга на вкус!После пък, като се върнах тук, нашата ми беше лигава и гадна!

# 233
Нашата кола се числи към ориенталския регион - с повечко захар.

# 234
  • София
Много добро решение е домашно приготвен студен чай  Hug
Слагам един чайник разкошен планински чай, прецеждам,
подправям с мед и лимон, наливам в шише и като истине,
цял ден си го пием вместо сок, а детето го обожава.
Полезно и лесно Simple Smile

# 235
  • София
а вода кога пиете?

# 236
  • София
  Знам, че не е полезно, но чиста вода почти не пия!Пия вода, ако е в айран, чай, кафе, домашна лимонада или когато нямам нищо друго за пиене  Embarassed!

# 237
У дома газирано не пием. Идеята е моя. Иначе всички останали обичат. Забрана не е,защото мъжката част винаги може да си купи, когато иска. До скоро съпругът ми купуваше невероятно количество разтворими напитки. Все не успявах да го убедя ,че са боклуци. Тай купи 10-20, аз тайничко изхвърлям , той си мисли ,че сме ги изпили, аз си знам, че не сме. Последния път го накарах да прочете какво пише-беше нещо от сорта на "...може да причини нежелани отрицателни реакции върхупсихическото и физическото състояние при децата..."-не претендирам да съм точна, но това беше смисълът.Е най-сетне спря да ги мъкне.
А рекламите на Кока-Кола не за първи път се опитват да убеждават коя е тайната на веселата вечеря и  хубавата храна, на добрата домакиня и майка-сякаш не безалкохолно предлагат, а наркотик за приятно изкарване на празниците и делниците.

# 238
Аз пия само вода, по цял ден. Не обичам сокове, кола и пр. безалкохолни.
Не се фиксирам в рекламата на Кока-Кола. Все едно ми е какво лансира.

# 239
А аз да си призная въобще не съм я гледала тази реклама. Гледам само новини и определени предавания и  най-често не в реално време, а на запис.

Общи условия

Активация на акаунт