Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 621
  • 365
  •   1
Отговори
# 240

това в каква връзка?

# 241
# 242
  • София - Рим и обратно
Може аз да се натягам излишно, но тази реклама е с подтекст "майчина грижа = давам кока-кола". Това ме вбесява! Използват нещо свято за да си рекламират боклука.
Има хора, които се влияят от реклами /в отрицателния смисъл - тоест - следват ги/ и те за жалост за толкова много, че си струва да се правят за тях.
Но има и такива като теб и мен, за които "майчината грижа" е да не дават кола на децата си възможно най-дълго. И подобни реклами само ме убеждават, че съм права, нищо повече Whistling Защото те и на главата ще си застанат, само за да си продадат скапаните продукти, но когато детето ми започне да страда от стомах или превъзбуда, никой от тях няма да дойде да се загрижи. Така че, всеки трябва да си има глава на раменете.

# 243
О, Кока-Кола дори нямат нужда от реклама, за да си продават продуктите  Grinning

# 244
Не съм фен на колата и спокойно преживявам без нея въпреки рекламите. Децата не обичат газирано, защото им люти. Единствения случай, в който си купувам кола, е, когато ме заболи гърло. Като лекарствено средство колата е незаменима за мен, нищо друго не ми действа по този начин при ангина. Даже антибиотиците са по-бавнодействащи. Категорично правя разлика между българската кола в пластмасови шишета, колата в кутий (гръцка) и колата от Макдоналдс. Българската кола въобще не ми действа, докато колата от Макдоналдс е най-добра (с лед и през сламка обезболява веднага). Гръцката е средна работа.

# 245
Тя е измислена като лекарство от аптекар. На мен страшно ми помагаше, когато забравях да ям - аа, да припадна и няколко глътки ме съживяват. 

# 246
У нас много рядко има от тоя тип безалкохолни, не гости, ами НЛО да идват, не се сещам да купя. Пием вода най-вече, чай, понякога се вдъхновяваме да си правим фрешове. Любимият си купува и сокове, аз не обичам, защото ми причиняват киселини.
Но понякога ме тресва неистово желание да пия Пепси, все едно са ме държали на въже. Купувам си 2-3 пъти в рамките на седмица-две, минава ми меракът и спирам. Колата не я обичам и противно на повечето мнения, даже не ми е сладка, Пепсито (особено Макс) ми се струва много по-сладко.
По отношение на рекламите не мога да кажа, че не се влияя, ще излъжа. Най-често неусетно кълва на козметични и почистващи продукти. А има и реклами, които харесвам като идеи и послание без да съм клиент и даже таргет на фирмата.

# 247
И аз така-просто не ми е тръпка газираното. Не съдя хората, които обичат-все едно някой да ме сочи с пръст, защото обичам шоколад и пуша.
 Просто ме дразни рекламната линия на Кола-та.

# 248
  • София

В пряка. ако човек по цял ден пие някакви сокове или други напитки, то кога пие вода? Течност не означава вода. Трябва отделно да се пие редовно вода, а не само веднъж на ден. Ние не сме добитък, че да минаваме с водопой веднъж на ден.

# 249
  • София

В пряка. ако човек по цял ден пие някакви сокове или други напитки, то кога пие вода? Течност не означава вода. Трябва отделно да се пие редовно вода, а не само веднъж на ден. Ние не сме добитък, че да минаваме с водопой веднъж на ден.
Tова не е вярно. От доктор съм чувала, че е нужно да се пият течности, не е задължително да е точно вода. Водата няма някаква съставка, от която да се нуждаем и която да се съдържа единствено в чистата такава. Познавам хора, които с години не са пили чиста вода и това не е особен проблем. Това е все едно да твърдиш, че на кърмаче е нужно да се дава чиста вода и само кърмата не е достатъчна.

# 250
  • София
и този лекар е бил нефролог или уролог? Не че и там няма няколко школи.

# 251
Еее браво, много яко  omm omm omm
Понякога големи глупости се говорят тук...

# 252
  • София
и този лекар е бил нефролог или уролог? Не че и там няма няколко школи.
Нефролог - защо?

# 253
Това е все едно да твърдиш, че на кърмаче е нужно да се дава чиста вода и само кърмата не е достатъчна.

И кога излезе това революционно виждане? Защото аз не бих лишила детето си от вода.

# 254
Трещи, ти не си от тоя форум  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт