Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXV

• 49 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
King`s Speech е с много добро качество, бях писала за него. Ще са ми интересни и други гледни точки за филма  Laughing
Гледах го, харесах го и доста ме развълнува. Heart Eyes Благодаря ти много за препоръката и доставеното удоволствие. Hug  bouquet

# 196
Най-добрият филм  , който съм гледал е 'Списъкат на Шиндлер' ! ! !

# 197
Извинявам се, ако е коментиран филма "Never let me go"-с  Кийра Найтли. Бях разочарована, все едно гледах идеята на "Островът", но по-слабо като изпълнение, тегав и много немотивирани моменти.

# 198
  • в морето до колене

The Prince & Me - лека романтична комедия, става за убиване на два часа ако сте в криво настроение Grinning

The Prince & Me II: The Royal Wedding - продължението - за съжаление тук основните герои, без принца са сменени, което е само в минус на филма. Като цяло, същото като първата част - за развлечение.

Понеже през уикенда бях на вълна "не ми се мисли ... и не ми се гледа нищо, което да ме кара да мисля", пък и бях гледала преди време първата част на този "франчайз"  Rolling Eyes ... та реших да пробвам втората.
Вярно, че е по-слаба, но горе-долу се търпеше... И най-важното, покрай нея открих, че Колин Фърт има по-малък брат, също актьор.  Simple Smile На тези, които са били наясно с факта, сигурно ще им стане смешно, но така си е ... не знаех.  Embarassed
И така - заради по-малкия Фърт реших да изгледам третата част и бях ПОТРЕСЕНА  Close в толкова отрицателен смисъл, че дори не давам линк към нея.
Кралската двойка отива да прекара медения си месец в измислената държавица "Белавия", където... табелата ЛЕТИЩЕ е на български  Shocked, жителите говорят на български  Shocked  Shocked, управникът "принц Георгиев" се играе от Валентин Ганев  Shocked  Shocked  Shocked, на приемите и празненствата свири български фолклорен оркестър и се играят български хора и ръченици от танцьори в български носии...   #Crazy #Crazy #Crazy към които дори кралят и кралицата се присъединяват накрая...

Добре, че по-малкият Фърт е играл и в други неща, та си оправих вкуса от тази лепкава боза с биографичен филм за кралица Виктория, в който той играе съпруга и - принц Албърт.
Но този филм може би ще е по-подходящо да го препоръчам в други теми.

# 199
  • в сърцето на един мъж...
mia4ik, аз понеже много харесвам Джулия Стайлс от по-новите актриси и беше истинско разочарование да не я видя във втората част. Съвсем случайно докато търсех разни неща за Люк Мейбли, видях, че има и 3-та и 4-та част, но в момента, в който съгледах идеята, държавата и артистите и реших, че не мога да си причиня такъв стрес и се отказах Embarassed Но съвсем чистосърдечно си признавам, че не съм знаела, че Колин Фърт има брат и той е играл в такава боза Confused

# 200
  • в морето до колене
Но съвсем чистосърдечно си признавам, че не съм знаела, че Колин Фърт има брат и той е играл в такава боза Confused

Честно казано, в цялата боза, май само той става за гледане  Simple Smile
Има излъчване на перфектен английски иконом (нещо като съвременен Джийвс), нищо че играе датчанин.
Може би щеше да е още по-добре, ако го беше докарал на съвременен Меркуцио... но май материалът не позволява Grinning

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 18:36 от mia4ik

# 201
  • Далече
"Io sono l'amore" /"I am Love" - Тилда Суинтън в една немного обичайна за нея роля, но отново изиграна безапелационно / тази жена винаги ме възхищава как успява да се слее с ролите си/
Много я харесах в този филм. Някак си ме се струва остана недооценена тази година:(

# 202
  • Toronto
The King's Speech - гледах, хареса ми, препоръчвам го. Simple Smile Много харесвам Колин Фърт и беше удоволствие пак да го видя в съвсем различна роля - малко преди това гледах Гордост и предразсъдъци. Не е за вярване колко е млад и хубав като мистър Дарси Heart Eyes  Както и да е, сега става въпрос за новия филм, който според мен си заслужава да се види. Доколкото ми е известно пак е номиниран за Оскар и смятам, че ще бъде заслужен ако го получи.

# 203
За The King's Speech размислих, приятели ме убеждават да гледам, и не следях разказа им за какво пренаписване на историята ми говореха.

По препоръка на Tsugumi съм приготвила много отдавна Downton Abbey,  въпреки всичките ми предразсъдъци към сериали.

Barbabeau, още веднъж благодаря за отговора. Отразила съм в темата положителната си оценка за Gommora. Много силен отзвук имат за мен страници от книгата на Савиано за Анна Политковская. Беше ми попаднала информация, че от BBC подготвят документален филм за Савиано, който се очаква през септември, снимките се случва да сменят местата си заради сигурността на писателя.

Погледнах програмата http://www.cult-tv.it/a-febbraio-cult-va-a-venezia/ и ако решиш да гледаш Бял материал на Клер Дени се подготви за Голямо кино и неконвенционален режисьор. Единствена съм писала за режисурата на К.Д. (в предишната тема), филмите й не определям като ‚мои‘, но е обаятелен събеседник.
Разпознах едно име, тук като режисьор на Plastic City, който стои зад камерата на китайският 24 City (2008), на който също давам положителна оценка, именно за операторска работа.
Ако гледаш някой от филмите, ще ми е приятно да прочета.

# 204
Barbabeau, още веднъж благодаря за отговора. Отразила съм в темата положителната си оценка за Gommora.....
Хаха, участта да се цопнеш от нищото в една тема, в 25-тото ѝ издание! Crazy (себе си иронизирам, нали...)
Погледнах с търсачката и видях, че сте писали по-назад за "Gomorra" надълго и нашироко и Tsugumi се е опитала да обясни максимално добре филма за хора, които не живеят и не познават италианската действителност. Само искам да добавя, че не само чужденците, ами и самите италианци или хора като мен, живеещи в тази страна, трудно познаваме италианската действителност и затова филми като този (или всъщност по-редно е да се даде повече тежест на книгата и на автора ѝ) са толкова важни.
Видях, че заедно с "Gomorra", сте споменавали и "Il Divo". Утре вечер ще го излъчват по една от италианските телевизии (за първи път, по La7) и ще го гледам със същите очи, с които гледах и "Gomorra".

# 205
Nothing Personal намусената ирландска атмосфера рефлектира на двамата персонажи, които изпълват филма. Не е нещо, което вече не съм гледала, но ми харесаха последните няколко сцени, в които самотата убива. Остават само белите чаршафи, предсмъртното писмо и новата стая, която посреща без багаж.

Like Crazy http://www.imdb.com/title/tt1758692/ е победителят в Сънданс.

# 206
Geia втори сезон ли си гледала на Downton Abbey,  ''Cranford '' също не откривам в Замундата  Embarassed откъде да ги дръпна  Praynig

# 207
Geia втори сезон ли си гледала на Downton Abbey,  ''Cranford '' също не откривам в Замундата  Embarassed откъде да ги дръпна  Praynig
Вторият сезон  на Downton Abbey ще стартира  през септември  Hug  bouquet

# 208
  • в сърцето на един мъж...

За "Даунтаун Аби" не мога да ти кажа, понеже ми го пратиха, нямам представа къде по тракерите го има. "Кранфорд" го има в мастърс. Там са два сезона, аз и двата ги гледах. Ето линк

# 209
  • Пловдив
The Prince & Me
Кралската двойка отива да прекара медения си месец в измислената държавица "Белавия", където... табелата ЛЕТИЩЕ е на български  Shocked, жителите говорят на български  Shocked  Shocked, управникът "принц Георгиев" се играе от Валентин Ганев  Shocked  Shocked  Shocked, на приемите и празненствата свири български фолклорен оркестър и се играят български хора и ръченици от танцьори в български носии...   #Crazy #Crazy #Crazy към които дори кралят и кралицата се присъединяват накрая...

На финалните надписи се вижда, екипът по филма е почти изцяло български  Mr. Green Беше ми любопитно, затова обърнах специално внимание на това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт