Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXV

• 49 270
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Toronto
True Grit откъде го теглите или го гледате на кино? Аз намирам само старата версия от 69-та Sad

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледах най-сетне 127 hours и бързам да споделя, докато ми е пресен спомена още. Хареса ми, въпреки че при ампутацията доста агонизирах, слава богу свърши сравнително бързо. Уникален моноспектакъл на Франко, особено момента с импровизираното "Добро утро, Америка" беше достоен за всеки учебник по актьорско майсторство. Не съм гледала другите номинирани от Академията актьори, но лично за мен той е с едни гърди напред- трудно е да задържиш абсолютно сам вниманието на зрителя за два часа, без съпорт от други актьори, затворен в клаустрофобична пукнатина.
Понеже бях чела някъде, че е сниман с възможно най-ниския клас камера, бях изненадана от визуалната красота на филма, моментът с първия изгрев в каньона беше направо поетичен.

# 152
True Grit откъде го теглите или го гледате на кино? Аз намирам само старата версия от 69-та Sad

Имаше го в замунда, явно са го баннали...

Намерих го тук, субтитри за тази версия има в юнаците.

# 153
True grit го има в DMCA-removal-from-Google , има и субтитри , от исохънт нещо не се сваля добре ...
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=59015

# 154
Вместо запис да споделя, че снощи гледах така прехваленият Черен лебед и останах малко разочарована.Съвсем обикновена история представена с прекалено много драматизъм и преиграване.

# 155
  • Toronto
Вместо запис да споделя, че снощи гледах така прехваленият Черен лебед и останах малко разочарована.Съвсем обикновена история представена с прекалено много драматизъм и преиграване.
Историята е обикновена само на пръв поглед, вътре в себе си е пълна с драматизъм Peace Но изкуството затова е субективно, всеки го възприема по различен начин. На теб не ти е въздейвствал този филм, не ти е харесал - няма лошо. Аз пък бих казала, че в това е майсторлъка, да представиш една "обикновена" история по този начин.
Криста, rush-rush, благодаря за помощта, изтеглих го вече, след малко ще го гледам! Hug

# 156
Peace

# 157
Момичета, някой гледа ли вече новия филм на Джейсън Стейтъм The Mechanic? Изненадах се, че е с толкова висок рейтинг в IMDB и се чудя дали си заслужава?

# 158
  • Belgium
Аз искам да се допитам до вас дали си струва гледането на новия филм с Джейк Гиленхал и Ан Хатауей Love and Other Drugs? Отдавна не съм гледала нещо по лековато, но се притеснявам да не е ужасна боза.

# 159
  • Дивия Северозапад
Момичета, препоръчайте ми филм, който се гледа на един дъх, независимо от жанра. Отдавна не съм гледала филм (нямам време покрай децата).

# 160
Аз искам да се допитам до вас дали си струва гледането на новия филм с Джейк Гиленхал и Ан Хатауей Love and Other Drugs? Отдавна не съм гледала нещо по лековато, но се притеснявам да не е ужасна боза.
Ами "лековато" май не е точното опредление за този филм  Rolling Eyes. И аз се бях настроила за любов и смешки, ама ....съвсем друго излезе. Въпреки, че го гледах с някакви английско-никакви субтитри и доста неща не разбрах-препоръчвам  Peace. Хубава двойка са тия двамата, май и в Планината Броукбек бяха пак заедно.

# 161
Здравейте. Simple Smile
За първи път пиша в тази тема, понеже не съм никакъв киноман. Чела съм ви рядко също така...
Обаче искам сега да препоръчам един филм, който гледах миналата седмица и с който "живея" оттогава:
"Високо се издигат червените фенери" / "Raise the Red Lantern"
Филмът е много емоционален, страхотна естетика, страхотна музика (много важна за филма и кара кожата да настръхне)... Не ми се иска да пиша много, за да не издам предварително нещо важно. Но препоръчвам силно!

Също така, след като от дни постоянно се сещам и си мисля за "Високо се издигат червените фенери", започнаха да се раждат в главата ми едни интересни (поне на мен са ми интересни Laughing) препратки към един друг мой любим филм, който на пръв поглед няма нищо общо! Понеже съм търсила отзиви за другия филм в българското интернет пространство, знам, че тук сте го споменавали и че се харесва много например на Лу (която виждам, че е писала малко преди мен). Wink
Много мистичен постинг ми се получи, ха-ха, не целях това, но не познавам добре правилата на обсъждане в темата и не ми се иска да издам неуместно много информация, която да провали нечии първи впечатления от "Високо се издигат червените фенери".
По-нататък обаче ще се радвам да чуя вашите впечатления! Hug

# 162
  • София
Току-що гледах това по НВО http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=159771&hit=1,още съм в потрес от филма.Хвърли ме в такъв размисъл.....Уил Смит много ми хареса.

# 163
Не е боза,струва си Wink
За леко филмче препоръчвам Life as We Know It.

# 164
елказелка, гледай и този филм с Уил Смит "The pursuit of happyness"
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
Ще ти допадне Peace

Общи условия

Активация на акаунт