В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 023
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, да ви кажа за Илиянци. Чинии няма!!!! направо съм разбита, исках да си купя стъклени, най-прости ... няма. Само разни аркопали и шарении .... не знам къде другаде да търся. Ако някой знае нещо, да каже  Grinning
Ане, така и не видях стойки за чинии. Аз си ги купувам от магазин за 1 лв. на Женския пазар в София и са по един лев две стойки /най-малките/.
Но си купих механизми за чосовници. На едно място имаше по 2, 3, 4 или 5 лв.! И ти си избираш какъв вид стрелки да ти сложат - черни, златни, сребърни и т.н. Аз си купих два механизма от 3 лв. ... ама нямам никаква идея върху какво да ги сложа ... ще се разровя по старите теми ...

Лека вечер от мен!

# 706
Бонисофия,  за основа на часовник можеш да използваш порцеланова чиния, грамофонна плоча, парче ламинат.

# 707
  • София
Благодаря за идеите, Елинка!

# 708
На "Илиенци" мили дами явно няма да намерите ,кой освен нас купува "държачки" за чиний.На Кр.поляна в левчето има порцеланови чиний от малка-1.00;до мн.голяма 2.00 той се и пазари ,незнам дали защото съм арабски тип /голими  ц... си отиват с голямо д../ винаги е готов да услужи/,но нали писах за "под колоните" там най-голям размер на държачките  #Crazyе 1.20 по малките са на др.цени./питай сина /измъчих го ,представете си разговор м/у тинейджъри/ #Crazy

# 709
Привет на творящото форумско население  Hug ето лонк към декупажната библиотека момичета: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564891.new#new Тук може да споделяте изпитани материяли ,от които сте доволни или недоволни,да давате линкове за разни техники или да споделяте ваши такива .Нека темата се превърне в полезен справочник за начинаещи и не само.
Хайде исписвайте я тази тема,че новата чака топла -топла  lovekiss lovekiss

# 710
Добре ,че в нас е лудница та ме подсещат,в нащо лв.има чиний всякакъв размер-евтини,стъкло;порцелан;пластмаса1.00-2.00,Кутий за бижута малки;средни;големи -те са вече по-скъпи от 6.00-8.00 лв.,НО СА ХУБАВА ИЗРАБОТКА"Държачки"-постав.за чиний /май го писах/;дъски за хляб /раз.форми/.
Можеби го провокирам онзи мустакат нерез и все питам,за това и онова и той зарежда.
ЧАСОВНИКОВИЯ МЕХАНИЗЪМ МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА И В/У "сд "ОТТАМ "сд" СЕ ПРИКРЕПЯ КЪМ ЖЕЛАНИЯТ ПРЕДМЕТ СТАВА УНИКАЛНО."СД" ИГРАЕ РОЛЯТА НА ЦИФЕРБЛАТА.

# 711
                 Мираж,благодаря за новата тема!Сега отивам там да се цопна,че да не пропусна нещо! Wink
                 Бони,сега в магазин на СБА кв."Овча купел" има страхотни стъклени чинии по 1.55.Средна големина ,чисто стъкло /качествено/ квадратни със заоблени краища.Има и купички /за ядки,квадратни/ от същото стъкло и на същата цена.Малко са скъпички,но са пък много хубави.Вчера ги видях и си купих.Само трички,че бях с милото и ....реших да пощадя психиката му! Mr. Green Сега умувам как пак да отида и то сама!Комплекта е 6 чинии в кутия,ама ....що ходя с мъж на пазар и аз не знам!
                  Рали,кое е вашето "левче",че в тези около нас няма нищо.
                  Хайде,да пренасяме чинийте в другата тема! Laughing

# 712
Диди-знам аз от кое "СВА" си пазарувала,ти вихрогонке,там работи моя дружка,на мой колега "теменужка",/на мен ми  плъзнат пипалата и от там лелей душата/,левчето е в Кр.Поляна ,ако пак си уредим среща в тия дни 4 почивни приемам поръчки,да ви доставя нещо.Той и без това ми прави отстъпки ще сме на далавера.Иначе мога с точност да ти кажа къде е да си го разгледаш. Mr. Green

# 713
               Да не е това левче на кръстовището на КР.поляна,близо до спирката на рейса и на 4-ката? Аз там не съм влизала от месеци,а преди ходех често.И моя приятелка работи в СБА  Laughing и като ходя до Кауфланда винаги минавам през СБА-то.Та случайно ги видях.
               Казвайте ще има ли среща през почивните дни и ако трябва да ходя и да изкупя чиниите.Така ще улуча два заека с един куршум - милото ще ги носи ,защото ще са за вас,а и за мен ще имаааа. Mr. Green

# 714
Понеже виждам ,че сме сами и няма да пречим,ще ти кажа и всички нека да знаят,в това лв.този" мен" продава такива неща ,че като ги видиш те сърбят ръцете да ги промениш.Като почнеш от чаши ,до чашленца,дъски и дъсченца.Дървени поставки,лъжици,хаванчета,подложки идр.неща от дърво,порцелан;стъкло;чиний,сервизи,оливирници;солници;захарници, всичко тумбесто или издължено /направо каква реклама му спретнах/,но там като пазаруваш ,ако почнеш да го разпитваш за това и онова ,дали има?,накрая ти обявява други цени при плащането./Бакоганите на малкия ми излизт безплатно/

# 715
Понеже виждам ,че сме сами и няма да пречим,ще ти кажа и всички нека да знаят,в това лв.този" мен" продава такива неща ,че като ги видиш те сърбят ръцете да ги промениш.Като почнеш от чаши ,до чашленца,дъски и дъсченца.Дървени поставки,лъжици,хаванчета,подложки идр.неща от дърво,порцелан;стъкло;чиний,сервизи,оливирници;солници;захарници, всичко тумбесто или издължено /направо каква реклама му спретнах/,но там като пазаруваш ,ако почнеш да го разпитваш за това и онова ,дали има?,накрая ти обявява други цени при плащането./Бакоганите на малкия ми излизт безплатно/
аааа Раличке аз съм на 500км от вас,безсънни нощи ще ми докарате  Mr. Green  Mr. Green

# 716
mimi79777 благодаря ти за идеята  Hug със сигурност ще пробвам и това  Peace ,на една от варненските ни срещи едно от момичетата беше правила керемидки от студен порцелан и тогава я разпитвах.Тя го прави в тиган,но така и не записах точната рецепта,ако както казваш става на ръка съм навита да пробвам   bouquet

От мен пак органайзер  Simple Smile но този път с рамка за снимка /ще ви досаждам докато не свърши рулото  Laughing/  Не можах да си намеря подходяща рамка и накрая си направих.Имам едни малки летвички с които затягам рамките на платната играят ролята на калеми.......та съединих  осем такива и ги обляках със салфетка
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22464632
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22464627
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22464622
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22464616

Лека вечер!

п.п.Мумита  Hug

# 717
  • тъгата в мен
Много хубава идея за студения порцелан Peace
Ето от мен едни последни нещица.
тук са снимани по-подробно,ако на някой му е интересно. Wink
ellinna ,разгледах албумите ти в Пикаса.Красота...  bouquet

# 718
Момичета, чета ви за левчето в Красно село и...не мога да се ориентирам..  Rolling Eyes ..сигурно, защото съм в Младост и... района не ми е особено познат. Там знам само магазинчетата за салфетки..

# 719
Добро утро работливки!
Радвам се, че упях да хвана "последния влак" - темата е почти изписана. Съжалявам, че от толкова време не съм писала, за да изкажа възхищението си от това, което показвате! Не, че се оправдавам, но съм преброител и времето ме притиска.
На правили сте страхотни неща, няма да изброявам поимено, защото трябва да се върна почти в началото на темата. Но няма да пропусна да поздравя новоприсъединилите се в нашия малък оазис на красотата. Особено впечатление ми направиха нещата на Раличка - всичко ми харесва!
За всички останали  Hug от мен.
И от мен  нещо, което успях да спретна по нощите:

http://didilefterova.snimka.bg/arts/dekupaj-3.523214.22453911

Общи условия

Активация на акаунт