ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Мисля, че не ме разбрахте какво имам предвид... Tired Нищо де...

# 571
Ей ей момичета, не ставаше въпрос за това--разбира се, че ще си казваме килограми, име, сантиметри - както си му е реда..Тука стана дума, че ние не изчакахме Боби сама да се включи с новината/тя не е писала още на Пчеличката/ да си каже официално тези неща за бебо, както е редно, ние го видяхме във ФБ, щото сме и в приятелите, но реално тя тук не се е "похвалила" още, а това си е нейно право... Hug
ОК,права си,но по тази логика не може да се говори и за име на бебчето.Това,че тя е споделила как смятат да го кръстят не означава,че така се казва,нали?!

# 572
Да, да, като Януарките е добре.
Ставаше дума да не се дава името и фамилията на мамата, ника може.
Бебешки мерки и малко име също е ОК, ама не пълни имена с фамилии.

Е, това е моето мнение, пък вие както искате.

Амидала, аз много добре те разбрах и съм съгласна!

# 573
Aми по думите на моята счетоводителка тя ги е вне*сла в НОИ, но те сев мотаели. И аз не знам вече, всеки ден проверявам и няма нищо. Накрая ще се обадя в НОИ ще питам и така.
Ти не си ли взе ПИК от НОИ? Във системата пише кога е занесен болничния.

Да взех си, но в системата на НОИ последния ми занесен болнични е от април месец миналата година! Според мен не го е занесла, или пък в НОИ си се мотат по принцип. Незнам вече!
Моя са го занесли на 12 януари, на 13 вече беше наличен в системата на НОИ, според мен счетоводителката ти се прави на луда.
Аз днес само ви чета, защото ме е ударил мързела, но съм тук  Mr. Green

# 574
Да, да, като Януарките е добре.
Ставаше дума да не се дава името и фамилията на мамата, ника може.
Бебешки мерки и малко име също е ОК, ама не пълни имена с фамилии.

Е, това е моето мнение, пък вие както искате.

newsm10

# 575

Аз те разбрах какво искаш да кажеш, споко. Wink И другите  ще те разберат, ама като ти прочетат предпоследния пост. Grinning

# 576

Аз те разбрах какво искаш да кажеш, споко. Wink И другите  ще те разберат, ама като ти прочетат последния пост. Grinning

Hug  bouquet

# 577
  • Русе/Germany
amidala13 Разбрана си Hug Споко

# 578
ей шушки мушки какви са тия спорове  Naughty ей да не разваляте темата ей  Hug
Всички са разбрани   bouquet , но аз продължавам да чакам новини за всичките ни родени бебета  Hug
Мен пък всички ме знаете как се казвам  Blush не се сърдя  Joy и бебо ще знаете  Joy
за всички майчета по едно капучино

Фентъзи как са крачетата  Hug

Разглеждах много хубави снимки на хубави коремки  Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:05 от loryn

# 579
Здравейте момичета!
Да се включа и аз в казусите за НОИ, болнични и  счетоводителки....Днес звънях на моята, която не благоволи да ми вдигне, което е красноречиво, че не ми е оправила сгрешения от нея болничен #2gunfire и ще се разправяме. Но по принцип се изготвят ведомостите в НОИ всеки вторник и четвъртък така, ако утре не се види нещо в страницата им трябва пак да проверяваме след вторник.... Simple Smile

# 580
Момичета имам един малко глупав въпрос-чудя се обиколниците на кошарата кога се слагат?В началото още  или когато бебето започне да се обръща?

# 581
Момичета имам един малко глупав въпрос-чудя се обиколниците на кошарата кога се слагат?В началото още  или когато бебето започне да се обръща?

Масово се слагат от самото начало.

# 582
  • Русе/Germany
Момичета имам един малко глупав въпрос-чудя се обиколниците на кошарата кога се слагат?В началото още  или когато бебето започне да се обръща?

Масово се слагат от самото начало.
newsm10

# 583
Добър вечер и от мен  Hug
По темите:
- тонове ми мерят вече три пъти и не са ми взимали никакви пари. Все си мисля, че това се поема от ЗК. Направо съм потресена от сумите, които цитирате.
 - хемороид - и аз си имам двечки вече от две седмици. Мажа ги с билков гел, ефект никакъв. Докторката каза, че няма да се приберат докато не родя, защото беба е възседнала някоя вена просто. Слава Богу, не ме болят изобщо и са външни. Ще ги мисля след раждането.
- някой беше питал дали бих си кръстила детето с модерно име - бих го кръстила така както ми харесва независимо от модата Simple Smile
- микробиология - ми направиха втора. Платих я, въпреки че се полага по ЗК. Чиста съм и няма да се наложат никакви лекарства за щастие.
Игуана, страхотно е че бебето се е обърнало и ще избегнеш секциото. Значи има шанс и моята принцеса да се врътне още. Много ме зарадва тази новина  Hug
Надеждата - кураж!
За информацията на първа страница съм съгласна с Амидала и Тодорка. Мисля че всички всъщност сме на едно мнение, но сме се "загубили в превода"  Laughing
За обиколниците и аз се чудя, може би ще ги сложа от началото, за да и е по-уютно на беба.
Чао засега, пупи, отивам да търгувам в Ибей  smile3508

# 584
  • София
JJuleto , ама къде ти ги мерят безплатно? На мене доктора дето ме следи не ми взима пари, ама в болниците виж за какво става дума...

Общи условия

Активация на акаунт