За жълтеницата четох доста и да знаеш че трябва много кърма-98 % се отделя излишният билирубин (това са червените кръвни телца, които са в повече при жълтеницата) в акото, на водата да не наблягаш толкова, с нея не се изхвърля. На Която са и казали за преварената кърма и тя каза че от това му е спаднал, но аз не съм съгласна с това, най малкото че все едно да кажем че кърмата е вредна в този случай, което е абсурдно. Няма медицински факти, които да доказват че кърмата предизвиква жълтеница, ама това все пак всеки има право дали да вярва в него или не. Все пак и нищо не губиш ако опиташ, но и да знаеш че немисля че даването няколко пъти от шише ще отбие бебето

dias, в ноемврийската тема една мама четох че си е вадила паспорт за бебо, питай там.
За татковците, аз от нашият не мога да се оплача, много ми помага! Не помня от кога не съм готвила, чистила и т.н. Преди ставаше с мен през нощта когато Вальо е буден, но сега го оставям да поспи , а сутрин става рано и го гледа докато аз поспивам и така се сменяме. Само дето не може да кърми.
Листопад, съчувствам ти за бебка, представям и как е плакало милото и като не може да каже какво го боли.... дано и зарасне бързо и да не я боли повече!
Josepha, не се безпокой за връщането и за това че се притесняваш че не е нахранено детето. Вальо като повърне много и близките 2 часа изобщо не иска да яде, сигурно му е дискомфортно. Ако бебчето е гладно ще плаче така че ще разбереш

Мари, мерси за статията, сега ще я прочета
Катёнка, и аз съм против химията, но специално очите са много важен орган и трябва да се преценява добре какво ще слагаме в тях. Това е като червените конци- ако аз го отричам, други пък го вярват, всеки има право на избор, щом това ще ги направи по-щастливи и по-спокойни няма лошо.
А да ви питам смеят ли се вашите бебчета вече съзнателно? Вальо така ми пълни душата особено след хранене като се усмихне или нощем като го нахраня и го сложа да спи аз му казвам "хайде спи" а той като ми се ухили и ми се отварят очите и ми се пълни сърцето! Вече 2-3 пъти и с глас се смее, голяма е зелка