Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 886
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
  • ул. "Мечтание"
Ураааа! Обработили са ми болничния!  newsm44

newsm78 Какво ще рече
Цитат
Актуален статус на документа: По случая са започнали плащания

Извършени плащания до момента (общо....)...
Това значи ли, че парите са ми вече по сметката?

# 166
  • София
Нощни, те не пращат ли смс при извършен превод както когато превеждат стандартен болничен  newsm78

# 167
Нощни днес е сряда или са ти ги превели вчера или ще е утре (плащат във вторник и четвъртък)  Peace

25 мин. Радост ти си върха   bouquet да ти е жива и здрава рожбата  Heart Eyes и на всички станали мами междувременно  Hug

Аз забравих да се похваля вчера си взех Удостоверението за раждане на детето, вече официално е в регистъра на БГ  Crazy

# 168
  • ул. "Мечтание"
Нощни, те не пращат ли смс при извършен превод както когато превеждат стандартен болничен  newsm78

На мен не ми пращат.

Jorjianaaa  Peace Значи, ще е утре, защото вчера нямаше.

Леле, преди малко се претеглих. Яко съм се оводнила - 3 кила вода съм задържала!  Crazy

# 169
Честито на всички мамчета,да са ви живи и здрави бебоците ! Може ли някой да ми пусне парола за албумчето, че съм я затрила. Някой ходи ли на тонове в Шейново ?

# 170
radost83 и тати, честита ви втора принцеса! Щастие и късмет!

Нощнииии, хайде мила, не се стискай, от днес имаш "Open baby season"!

...Аз забравих да се похваля вчера си взех Удостоверението за раждане на детето, вече официално е в регистъра на БГ  Crazy
Сега можеш да си вземеш и еднократната помощ.

А, да, канех се да ви пише за дрогериите
Получихме си от тях и картата за намаления , и обещаните Пуфис, както и подаръче - бебешки крем Нивеа (между другото, хидратира кожата на бебенка по-добре от Себамед)

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 10:44 от Az i ti

# 171
Нощни, чакай да съм малко полезна, иначе само аз питам... Wink Започнали са плащания означава, че болничния обхваща 2 месеца и са ти преведени паричките за декември, а за януари - февруари началото живи здрави  Peace Иначе можеш да си провериш точно кога ше са ти по сметка  ето тук: https://benefits.nssi.bg/EGN/   Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН bouquet

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 10:34 от amidala13

# 172
  • В две тъмни очички
Честито на новите мами и татковци Flutter Да са ви живи и здрави бебоците
Ние от днес се цупорчим нещо  Whistling Сутринта не се наяде добре, подтиквах я , подтиквах я...ама тя се дърпаше.....та сега ми циври от 1 час малката. Ту се събужда и поплаче 1-2 мин, ту заспива. Ама ще потърпи още час поне!

Исках да ви питам за шевовете - от боницата  ми казаха да ги промивам 1 месец със смрадлика, така и правя, но забравих да питам, кога мога да започна да ги мажа с някакъв крем или с мас и невен! Вие какво ще кажете по въпроса? Как ще процедирате?

# 173
  • София
Анабела,  аз ще ходя към 12 часа. Може да се засечем там  Mr. Green

Моите болнични още не са внесени, а кога ли ще ги изплатят.... Днес ще звънна да дам зор, но и ние работим със счетоводна къща, която внася болничните 1 път в месеца  ooooh!

# 174
Ние от днес се цупорчим нещо  Whistling Сутринта не се наяде добре, подтиквах я , подтиквах я...ама тя се дърпаше.....та сега ми циври от 1 час малката. Ту се събужда и поплаче 1-2 мин, ту заспива. Ама ще потърпи още час поне.                                                                                             Бубе,тя Влади  сигурно страда за това,че тате го няма:).Честито на новодошлите бебоци.Растете здрави и засмени

# 175
  • Русе
Радост, честита принцеска!

# 176
Здравейте момичета Hug

Тъй-като изкарах близо месец стаж в болницата съм пропуснала  почти всички хубави новини Sad

Честита радост на всички мамчета сдобили се с рожби  bouquet

Ние вече сме си вкъщи живи и здрави. Кърмим се (поне това успях да постигна, като не можах да избегна секциото). Имаме си вече и колики.

Само минавам набързо и скоро ще дам и отчет за нашите неволи, които слава богу приключиха. Благодаря Ви момичета за подкрепата Hug

# 177
Бубе и аз правя промивки със смрадлика (направо си се кисна в един леген Mr. Green) и се мажа с мас Вишневски, ако може твоята позната акушерка да ти вземе от болницата е много добро  Peace

# 178
  • В две тъмни очички
Jorjianaaa ,  какво представлява тая мас?

mamita81 , сигурно си права  Mr. Green Милото ми детенце страда за тате си   Mr. Green

# 179
  • ул. "Мечтание"
Амидала, текс!
Аз знам, че сега няма целия да го изплатят. Не знаех обаче, че мога да проверя и кога точно ще си го получа!  Peace Ама и аз като някой индианец съм!  Joy

Бубе, може вече да си ги мажеш с мас и невен. Даже мисля, че е по-добър вариант за момента от промивки със смрадлика.  Peace

Адииииииии
, много се радвам, че вече сте си вкъщи и всичко лошо е зад гърба ви!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт