Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 825
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
И аз подозирах, че заради това не разказваш Wink

# 286
  • София

То не се знае  Mr. Green Може да ни изненадаш  Peace

А дано  afwitch

И ще ни сложат трите в една стая, ще е забавно  Laughing Аз още нямам контракции, леко ме преболява ниско долу, но нито е силно, нито регулярно, нито е съчетано със стягане. Да видим  newsm78

Роси, и аз съм така - никакви признаци !!!Само стоя и чакам Mr. Green Нали разбра, само да не се разраждаме в петък вечер  Joy

# 287
  • някъде
Стискаме палци borianna

# 288
  • София
Здравейте майчета  Hug
На нас ни е втори ден в къщи, за сега малката е душичка, спинка и яде, обаче през деня  Mr. Green вчера през нощта си показа рогцата, от 3 до 6 не млъкна, сега се подготвяме за тази нощ. Малко съм притеснена, защото вече втори ден не е акала изобщо, педиатърката каза да изчакаме до утре и да и направим клизма с термометъра  newsm78
Раждането ми беше меко казано разкошно, аз бях толкова уплашена, а всъщност най-страшното от всичко ми беше трепереното след операцията  Simple Smile Контракцийки, абсолютно безболезнени, изтекли води ( ама то много количество, направо се изливах половин час  Grinning ), клизма ( и от нея много се ужасявах, а всъщност нищо не усетих ), система, катетър, спинална упойка, хилеж с анестезиолога и после най-прелестния плач на света  Flutter Показаха ми я, цунках я, щастливо заспах на масата, и после това ужасно треперене, брррр. Охххх изписах цял роман, ама изчезвам, че ще къпем момата  Grinning

# 289
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи се загуби, може и да ражда....

Де късмет... Отидох малко да разходя тумбака.  Laughing Отидохме да вземем частите на леглото на бебето и сега ще го сглабя мъж ми. Като нищо да е чакало леглото си!  Joy

Иначе по твоя въпрос - да може да го усетиш ниско долу, когато се прави разкритието. Също и изглаждането на шийката.  Peace

petyage, честита ти рожба!  Hug  bouquet Да ви е жива и здрава дъщеричката!

Бебеш, пу за мене да сме стотното бебе!  Joy baby_neutral

Моя бебок е като в асансьор.  Crossing Arms Crazy Ту слиза мноооого ниско долу, ту си вири дупето в ребрата ми! Да вземе да реши най-сетне къде ще стои и да действа. Амахаааа!

Искричка, и аз питах същото, ама никой нищо не каза.  Rolling Eyes Мисля да питам в общината като ида за еднократната помощ. Предполагам, че те ще знаят със сигурност.
Стискам палци за утре!  Praynig Само не се панирай, опитай се да релаксираш и да поспиш. Ще са ти нужни сили!  Hug

Боряна, хайде. Днес трябва да е пълнолУдия бебевалеж на месеца, дано ни огрее повечето дето сме наред, защо не и всички!  Joy

Отивам да се развихря в кухнята, пък дано се размърда тоя моя синковец. То ясно, че му е много кеф на топло в мама, ама вече му е ред. Wink

# 290
здравейте бъдещи и настоящи майчета,
имам едно въпросче към майчетата от варна: има ли парична помощ от община варна при раждане (не става въпрос за тази, която всички получават от държавата-250лв при първо и 600 лв при второ, а допълнителна- от самата община)? дочух, че в някои общини дават и по 1000лв. някои чувал ли е, получвал ли е такава?
аз утре влизам да ми предизвикват раждането, тъй като преносвам и вече много се спекох  Sad. стискайте ми палци всичко да мине леко и да не се стигне до секцио.
лека вечер на всички

Искричка, доколкото знам във Варна няма такова нещо, за разлика от Несебър май, където общината изплаща около 2000 лв.

Успвх утре, колкото си по-спокойна, толкова по-леко ще мине.

# 291
Нощни, ходи сглобявай леглото вместо мъжа ти , може да има ефект  Wink
Ииии прозорците, проозоррците  Naughty

# 292
  • sofia
Нощни, чакаме те! Пожелавам на всички да раждат по- бързо! Нямам търпение да идва утре и да ме местят в стаята. Много съм щастлива, болка не съм имала, а сега е като пред цикъл. Искам да ви кажа, че ме беше страх, но неоснователно

# 293
  • ул. "Мечтание"

Е, стига съм клечала. Сега е ред на изправените пози (перфектно ще се впиша в пасторалната картина - боса, бременна, пред печката  Joy).
Прозорците си ги оставям за последно, като резервен план, като вече няма на къде.  Whistling

# 294

Е, стига съм клечала. Сега е ред на изправените пози (перфектно ще се впиша в пасторалната картина - боса, бременна, пред печката  Joy).
Прозорците си ги оставям за последно, като резервен план, като вече няма на къде.  Whistling

А пробвала ли си да спреш да му обръщаш внимание  Thinking Като Козирог току виж се засегнал и  излязъл  Crazy

п.с. Кога влиза водолея?

# 295
  • ул. "Мечтание"
Като Козирог току виж се засегнал и  излязъл  Crazy

Добра идея! Joy baby_neutral
Водолеите почват утре в 11:50 някъде.

# 296
  • в Надежда-та
borianna, iskri4ka_82 fingerscrossed
Да в община Несебър дават 2000лв допълнително,а изискването е поне единия от родителите да е жител на общината поне 5год. Peace

# 297
  • sofia
Водолея е от 12.05,аз така бях планувана, но..... имаме си характер, пък и мисля, че така е истинско

# 298
  • София
Цитат
Мацки имам въпрос относно коликите. Тервел нещо се мъчи от време на време, ама е някак нерегулярно. Нощем си спи като мечка. Вчера сутринта орева махабата. Следобед - тишина. Сега пак спи. Изобщо не мога да предоположа кожа ще ревне отново.
Това дали са колики или нещо друго? Бива ли такива работи - тука има, тука нема  

Ноеми, това сякаш аз съм го писала едно към едно  Shocked Вчера беше ад, рев, рев и пак рев. Заспа чак към 1.30 през нощта и то след като го сложих в столчето за колата и енергично го клатех  Mr. Green Днес е направо ангелче, спинка, хапва, спинка, хапва. То пък за късмет точно днес като е спокоен майка ми беше в нас да ми помага, утре съм сама и ще видим, какво ще се случи  Wink

Честито на новите мамчета, да са ви живи и здрави дечицата, а вие бързо да се възстановявате   bouquet

Хайде, мацките близо до термин и тези след термин, не се майте, чакаме новини и от вас  Whistling
Нощни, повеждай групата към родилното  Mr. Green

# 299
  • Сливен
Честити момченца на Plamena_panauotova,dimianna,Kate84!!!

Честити момиченца   на radost83, lyuba84, LadyAngel  !!!

Отчет от мен, все още бременна Simple Smile Не мога да ви изчета, все не мога да се домогна до компа от моя мъж Simple Smile Той е във отпуска (ваканция) и по цял ден сме двамата в къщи, от време на време излизам да се поразходя Simple Smile Радвам се, че майка си дойде и успяхме да се видим. Донесе ми цял сак с дрехи, толкова много станаха вече, че не близнаци, ми тризнаци мога да изгледам  с тях Laughing Всичко съм изпрала и изгладила и подредила, остава бебка да се сети да излиза вече, че нямам търпение Simple Smile От сливналийки останах само аз  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт