Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 761
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • ул. "Мечтание"
Момичета, моля за съвет, на малката много странно и се е напукала кожичката по крачетата, от горната страна на стъпалата ( как го обясних ), и по коремчето на три ивички, точно е като змийче, и сякаш всеки момент ще се обели. Има ли някой представа от какво може да е това? Не е зачервено, само напукано. Дайте идеи, че много се притесних  Sad

Напълно е възможно да се обели цялата!  Peace Не се тревожи, нормално е.

# 436
Аз и ти честита месечинка на Снежи  Heart Eyes

Момичета, мерси за съветите явно ще чакам нещата да се нормализират  Crazy Деси тез контейнерчета от къде ги взимаш, аз имам само тези на Авент, но уви не са удобни  Rolling Eyes

# 437
Честито на обебилите се  . За останалите 2 в 1 хайдеее.. не остана. Praynig

И аз препоръчавам биогая още веднъж за неакащите, Рая започна да ака по няколко пъти на ден.Още нищо не давамза колики, макар определено да има понякога, пръцка ,надува се. Пъпчето още не ни е паднало. Sad

Искам да ви се оплача- имам вълчи апетит, а като бременна дори не бях така. Плаша се от себе си.

Шана ,честит Рожден ден.

# 438
  • София
Здравейте мацки,

аз скоро не съм писала, но чета и ви следя изкъсо. Иначе сме добре - бебо яде, спи, мъчат го колики. Инфакола май наистина запича - откакто го давам нааканите памперси намаляха наполовина.

Да питам мамите с напращели от кърма  цици - спите ли по корем? Аз не смея да си мачкам млекоцентралите  newsm78

И още един въпрос - риба, хайвер и меки сирена мога ли да ям при положение, че кърмя?

# 439
  • ул. "Мечтание"
Сега се сетих...имам 4 въпроса
1. До кога се маже пъпчето със спирт (след като е паднало вече)? - не съм мазала със спирт. При нужда почиствах с физиологичен р-р.
2. Кога започвате да слагате бебчето да полежи по корем и по колко време? - още първия месец, по колкото му е приятно, винаги обаче с човек покрай него докато започна да може да се обръща сам. Помагаше му за коликите доста. Обичаше е ди са писпива в тази поза.
3. Какви масажчета и гимнастика правите на бебчето? - ъъъъ... не съм правила.  Blush
4. От каква възраст се слага бебчето на Подложката за активна гимнастика? - може да се слага от самото начало, ние взехме когато беше на три месеца. За нас се оказа напълно излишна вещ.

Сега малко отчет от мен.  Simple Smile
Остатъка от тапата изпадна преди час и нещо, или поне по-значителната част от нея. Контракциите не си ги усещам, въпреки, че си имам непрекъснато и май се преливат даже. Само леко стягане и леки болки в гърба, кръста и корема и общо неразположение. Гади ми се нещо. Продължавам да си имам тия странни напънчета все едно имам запек, ама не мога да се изходя. Яваш-яваш я караме, ама върви! Sunglasses То и каквато съм адски бавна във всичко, щях да се изненадам, ако родя бързо!  Joy hahaha

# 440
  • В две тъмни очички
Момичета, моля за съвет, на малката много странно и се е напукала кожичката по крачетата, от горната страна на стъпалата ( как го обясних ), и по коремчето на три ивички, точно е като змийче, и сякаш всеки момент ще се обели. Има ли някой представа от какво може да е това? Не е зачервено, само напукано. Дайте идеи, че много се притесних  Sad
Ние сме така от самото разждане, даже много по зле - целите ни крачета са напукани и коремчето също! Мажи повече, явно кожата е много суха!

=Michelle= , ще се радвам да пробваш да ни опишеш масажчетата  Praynig

bimbim , спането по корем е мисията невъзможна при мен. Може само за малко веднага след кърмене и ако съм се изцедила, иначе не става за съжаление, даже и настрани ми е трудно да спя. Позата е само по гръб  Tired

Нощни - ще родиш бързо , споко! Виж как се тътрих и аз цял месец  hahaha, а от постъпването в болницата до плачът на бебка минаха малко повече от 2 часа  Hug
А специално за напънчетата - и аз бях така! Но определено след като усетих истинските напъни осънах,че тези са били фалшиви

# 441
Абе, Нощни, на мен ми изглежда че в къщи ще родиш. То с тия напънчета ще излезе бебчо.

# 442
  • ул. "Мечтание"
А специално за напънчетата - и аз бях така! Но определено след като усетих истинските напъни осънах,че тези са били фалшиви

Аз съм сигурна, че тези са фалшиви. Бебока явно вече си е наместил главата където трябва и прави разкритието.

# 443
Аз пак с въпрос  Blush Hug

Секциото ми е другата седмица, а още си пия Диаспорал/Магнезий? за контракциите/пия си го от края на шестия.../, мамите в нашата тами казват да го сра вече, че трудно се свивала после матката... newsm78 Аз си мислех до последно да го мъча, за да не тръгне бебан по-рано...Как ще кажете вие мами?

Нощни, вече и аз стискам палчета да родиш скоро  Praynig Евала ти за оптимизмаи положителното настроение, аз като се знам каква съм паника... Hug

# 444
  • София
Полинезия, нашият батко е израсъл в Студентски град, позната ми е и Пашева... На нея сега в новите блокове в края на Студ.град ли й е кабинета?
А, в тази връзка, от кога се каня да питам, разминавам се тука, наоколо, с майки с малки бебчета и си викам "Дали не се разминавам с някоя съфорумка?", та:
Момичета, има ли сред вас някоя, която живее в "Дианабад", да си правим компания с количките? А от "Мусагеница" има ли някоя, че там пък ще се местим след някой и друг месец, а никого не познавам?
Да именно там се помещава в момента.А иначе аз съм в Дървеница и когато се преместите в Мусагеница така да се каже един мост на метрото ще ни дели. Simple Smile Та като се затопли живот и здраве ще мааме гащи. Laughing

# 445
Диаспоралът го пиех до послидно.Докторът ми каза до го взема за последно във вторник вечерта,в четвъртък ми беше секциото.
Шанчи,честит рожден ден!Много поводи за усмивки и незабравима среща с малкото човече!
Честито и на новите мами!Да  са им живи и здрави бебчетата!
Иние хълцаме много,ама много.Още като ми беше в корема хълцаше постоянно.Докторите в болницата казаха,че е много лакома и от това се получава.Също често се дави и е много стряскащо.
 Нощни,айде пускай го това Водолейче да излиза!С теб съм! Hug

# 446
ейприл3   bouquet

# 447
Деси тез контейнерчета от къде ги взимаш, аз имам само тези на Авент, но уви не са удобни  Rolling Eyes

Жоржи, ето това са, даже на същата марка са моите, ама цял ден се каня да си ги сложа и все не стигам до тях: http://www.shtarkel.com/products/608-silikonov-kolektor-za-kyrma.html Хм, тук пише кърмата да не се използва за хранене, а на самата опаковка - че ако е събирана до 30 минути, може да се използва.

Аз и ти честита месечинка на малката Снежи  Heart Eyes

Шанна, честит рожен ден, бъди здрава, щастлива и обичана, а скоро да се самозарадваш с най-прекрасния подарък!   bouquet

Нощни, Нощни, несериозна работа е това твоето...  Naughty Joy Ние седим тука и чакаме бебе, а тя ми ходи да яде пасти... Айде с твоите камъни по твоята глава - марш да раждаш! Hug

# 448
Честити бебчета на petyage, Вифреш, Гали и преси!
Аз и ти, Честита ви месечинка!

Завиждам благородно на мамите с много мляко. Моето засега не е достатъчно и се налага  дохранване. Пия чайове за увеличаване на кърмата, пък да видим дали ще има ефект. Иначе редовно си сучим, ама невинаги успява да се засити. Но няма да се отказваме де.

На всички, които са в очакване - леко и безпроблемно раждане.

# 449
amidala13, аз пиех Нутри маг до последно преди секциото.

Общи условия

Активация на акаунт