Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 112
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аааа първо ще ни чакате всички да родим, после ще се местим  Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green така, така

# 571
Аааа първо ще ни чакате всички да родим, после ще се местим  Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green така, така

И аз така викам  Mr. Green

# 572
  • София
Бубе, за моите конци казаха, че и вътрешните и външните са саморазграждащи се.
нищо не ми е падало

# 573
Момичета, Кали днес вече на два пъти спи по корем. Нали няма проблеми. Така заспива върху мен и после като я сложа в кошарата, пак така я слагам и тя спи спокойно. Явно в тази поза коликите не я тормозят.

# 574
  • София, Лагера
Мацки, новата тема не е ли добре да бъде в подфорум "Родени 2011"?
И аз това се чудех, само дето не знам все още неродилите дали няма да се обидят?  newsm78
А, без обиди!  Naughty Laughing
Така и така ще родят януари 2011. Само за теб се съмнявах, ама и ти роди  Mr. Green Hug
Дали ще е януари не се знае, но поне със сигурност ще е 2011  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти си на ред да станеш за мезе  Mr. Green Twisted Evil

# 575
Мацки, новата тема не е ли добре да бъде в подфорум "Родени 2011"?
И аз това се чудех, само дето не знам все още неродилите дали няма да се обидят?  newsm78
А, без обиди!  Naughty Laughing
Така и така ще родят януари 2011. Само за теб се съмнявах, ама и ти роди  Mr. Green Hug
Дали ще е януари не се знае, но поне със сигурност ще е 2011  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти си на ред да станеш за мезе  Mr. Green Twisted Evil

Аз Патето всяка вечер си я сънувам, че ражда  Naughty от 3ти до сега, предполагам като спра да я сънувам ще роди  Mr. Green
Тони, малката спи и се пъне, свива, мрънка, не се буди, но аз не мога да спя. Не иска да суче легнала, ставам кърмя, слагам я да спи, заспивам и аз и след 15 мин с ебуди и пак почва да се пъне, и така до сутринта, когато заспива блажено а аз ставам да гледам малкия.  Tired

# 576
  • София
pepita1973, не е проблем. Единствено има опасност, ако си й сложила някоя много пухкава възглавница, дето ако случайно си завърти главата по лице, възглавницата да я обгърне и задуши.. но едва ли си й сложила такава. на мен яна все по корем ми спеше, а и иван съм го слагала вече няколко пъти. наистина тази поза много облекчава коликите.  Peace

# 577
  • София, Лагера
Добрееееее, не местете нищо    newsm43  Mr. Green
(аз няма да трия, а очаквам от неродилите да не се докачат smile3560

# 578
pepita1973, не е проблем. Единствено има опасност, ако си й сложила някоя много пухкава възглавница, дето ако случайно си завърти главата по лице, възглавницата да я обгърне и задуши.. но едва ли си й сложила такава. на мен яна все по корем ми спеше, а и иван съм го слагала вече няколко пъти. наистина тази поза много облекчава коликите.  Peace
По корем имаш впредвид както си го снимала нали? Че не мога да си го представя точно...

# 579
  • ул. "Мечтание"
Продължавате да се гаврите вие с моето епическо раждане  hahaha

Аз тъпо и упорито се опитвам да те надмина!  Whistling

Цял ден нямам кьорава контракция.  ooooh! д**б*

И сега не ме питайте що не съм в болница, като ми текнаха водите... Няма какво да ги дървя там още. Не искам секцио ПЪК!  Crossing Arms Споко, пазя се, пия много вода, следя се за инфекции и прочие подробности и чакам да минат 72 часа (до тогава 90% е сигурно, че ще започне хубава родилна дейност).  Flutter Екстра съм си, само малко ядосана, че съм тоооооооооооолкова адски бавна!   Animal Snail

Аз мислех да не се обаждам докато не родя, ама както е тръгнало... Може да се преместите в Родени 2011 без мен!  Joy hahaha Според мен ще е най-честно да се преместим, когато всички от активните момичета родим. (обещавам да не чакате мене накрая!)
Пък и успокоителните звучи на Бебеш просто къртят мивки. Та викам сега не мога да ви зарежа.  Mr. Green

Честито на последнородилите, които съм пропуснала да поздравя!  Hug  bouquet Да са ви живи и здрави дечицата!

P>S> Отворих си превръзките дето бях взела за след раждането в случай, че бебока отпуши дупката в мехура и текнат водите усилено... Ама тия превръзки са направо огромни!  Shocked Ега ти чаршафите! Мислех, че няма да мога да ги събера между краката си!  Joy

# 580
  • София
е не така надупен. краката са отпуснати. Peace

нещо такова (снимката е гугълска)

# 581
Нощни ,наистина ме притесняваш. По добре отиди в болницата пък те ще те включат на системи, никой не може да ти направи секцио без твое съгласие. Системата ще отключи родилния процес по бързо. Не е страшна, не боли повече, както някой кказват. Ама не вярвам и от болки да се плашиш.

Бебеш, и Рая от време на време прави тези номера като Тея, ама аз гледам и през деня да спя, зарязвам всичко. Но моите деца като са по големи сами се гледат. Много е изтощително така да не се спи. 1 нощ и аз не бях спала... главата ме заболя, очите. Няма ли кой да гледа малкия през деня?

# 582
Ето ни с новото попълнение Grinning http://www.facebook.com/photo.php?pid=815066&id=100000198228730
Нощни  PraynigСтискам палци да е в тая нощ!

# 583
  • София
нощни сега видях че си писала. аз отидох с изтекли води и докато чаках хубавите контракции си разговарях с акушерката. казах й че ме е яд на мъжа ми дето даде такъв зор и не си стегнах хубаво багажа, а тя ми отвърна, ч с изтекли води е желателно веднага да се иде в болницата, за да се следят тоновете на бебето!!!
после я питах колко време ще ги чакаме тия контракции и тя ми каза, че се чака най-много 12 часа и после се слага окситоцин.

моля те, недей да се инатиш да не стане някоя беля.

стискам палци всичко да е наред с теб и бебето.  Praynig

# 584
  • София, Лагера
Айде и аз в отбора на даващите акъл, но Нощни, бъди разумна! Цената е висока!  Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт