Отговори
# 480
Привет, момичета!  Hug

Нашият комплект за изписване се състои от боди, гащеризонче с апликация, буйки, шапчица - всичките са в бледо лилав цвят. Към този комплект има и плътно одеалце, но си поръчах едно такова нещо като на г-жа Стихиино бедствие, само че лилаво Wink :
http://picbg.net/pic.php?u=53273XqJ9f&i=499136
Аз си го поръчах като почнем да излизаме навън Wink но се сетих, че много ще ни отива и ще ни свърши същата работа и при изписването. Мисля, че няма да е грозно, ако като се облече това, и отдолу има някакво одеалце  newsm78

Не знам как да ги снимам и да ги кача, за да ги видите  Sad

А иначе да ви питам....имате ли от тези подготвителни контракции?  newsm78 Аз от няколко дни насам вече ги усещам.....а те притеснителни ли са? Трябва ли да се засичат на колко време се появяват през деня и по колко пъти?

# 481
  • Ямбол
Bub555
как ги усещаш? само стягане или има и болка?

# 482
Аз мислех да не използвам омекотител за бебето, но една приятелка ми се накара как ще завивем бебето с тварда завивка и каза да си купя белия ленор  Thinking та се чудя какво да направя  newsm78 защото по принцип не съм много привърженик на омекотителите.
Имам и още въпроси - може някой да ми се смее, че са много тъпи  Embarassed - отделила съм си от плюшените гащеризони тия плътните и незнам при гладенето дали този плюш няма да залепне за ютията, възможно ли е това и дали се гладят с кърпа отгоре или на обратната страна и искам да ви питам на колко градуса и оборота мислите да перете бебешките дрешки, че мисля скоро да подготвям гардероба на малчо  Hug
Аз няма да ползвам, както вече писах омекотител. Никога не съм ползвала за каката, и до сега и нямам проблем с твърди одеяла и дрехи  newsm78 За гладенето, не съм ги обръщала, а само на по слаба ютия съм ги гладила.  Peace
Anduli
Цитат
...Причината е плесента по уплътненията на пералнята ... Не съм мислила сериозно, та ако искате може да ми отговорите и да си го обсъдим тук като анкетка
Правилно са ти казали мамите, а ако имаш някакви съмнения за плесен то може да вземеш една гъба/кърпа и да забършеш уплътнението, ако много се притесняваш.  Hug
Sten
Цитат
Аз да ви питам време ли е вече да търсим педиатър, или е още рано . Аз като си стоя и бездействам, какви ли не неща ми минават през главата. И специално към варненските мами: към кой педиатър сте се ориентирали, че в нета чета много противоречиви мнения за всички. Да не говорим, че повечето не приемали вече бебенца, защото били много претоварени
Време е  Peace за да имаш време да се срещнеш с него.

passion
Цитат
За праха още не съм решила какъв да бъде. В този ред на мисли, някой има или отзиви за този. За първи път го виждам и не съм срещала мнения за него.
И още нещо... Тези, които нямат да купуват готови комплекти за изписване, какво ще приготвят? Сега с това зимно бебе ми е трудно да преценя.
Не съм го ползвала, но съм го виждала този прах, някъде в нета няма ли никакви отзиви за него  newsm78 И аз си избрах отделно комплектче
 мисля да му сложа една шапчица и чорапки. А от горе  едно бяло пухкаво космонавтче с мечо пух Simple Smile и от там в колата.  Peace Peace

Saura
Цитат
Затова и тогава  и сега , взех някакво компромисно решение  . Избрах  доки да е близо до нас , а за по сериозните случаи / дано няма такива /да си плащаме на специалист или на добър хомеопат.

И аз съм така с каката, но сега т.к. се преместихме ще трябва да си търся друг. Но аз като теб си имам резервен вариант. И съм много доволна от него  Peace

Bub555 колко пъти на ден, ако не са на често няма проблем, ако има болка обаче се обади на доки.  Peace

Добре дошла на новата мама  Hug   bouquet

# 483
Ами няма болка - само стягане има и корема си придобива някакви странни форми Wink

# 484
Бишкота,  след като хапнеш веднага слагай дъвка в устата и поне 30 мин след хапване никакво лягане. Моят док ми каза, че мога да пия и Алмагел сиропче гадничко е, ама помага. Пробвай 1-2 дни да си на препечени филийки с обзсолено сирене и чай от мента. И по суха не мазна храна. Аз имам и газтрит и при мен някой път е страшно с тези киселини.

# 485
...чакам първото си бебче - принцеса на 03.март. Планувам да раждам в Шейново.

stassi_blue , Добре дошла  Hug!
Може да се засечем в Шейново , ако всичко е по график при вас и Бебка реши да си спази термина  Laughing . Аз чакам в други ден да ми кажат за 01 .03 или 03.03 ще е секциото при нас  Heart Eyes.

Не знам как да ги снимам и да ги кача, за да ги видите  Sad
1.Снимаш ,
2.качваш в някой от сайтовете :
 http://snimki.vbulgaria.info/
Като в първия не се иска регистрация.
3. Избираш от къде да си качиш снимката - от  от компа или от нета
4.с "Browse" качваш
5.избираш след като е качена дали да копираш само кода - първата опция URLS code
или самото изображение - в случая третата опция PHPBB code with full size image

6.постваш го тук в полето за отговор .
Дано си ме разбрала  newsm78

Привет, момичета!  Hug

А иначе да ви питам....имате ли от тези подготвителни контракции?  newsm78 Аз от няколко дни насам вече ги усещам.....а те притеснителни ли са? Трябва ли да се засичат на колко време се появяват през деня и по колко пъти?

Аз имах преди  три вечера десетина в продължение на час през 5- 10 минути и вече си мислех , че ще се ражда ... Sick Sad .
Но се бях преуморила от ремонта и явно затова .
Иначе безболезнени могат да са до 5-6 пъти дневно , ако се не лъжа .

# 486
Ето ме пак!Вече съм на антибиотик и дойдох да си взема багаж за болницата(няма отръвка).Е,поне ще съм под наблюдение. Tired

# 487
  • Пловдив
skrech , какъв точно слинг ще ползваш, пусни снимка, ако ти е възможно и въобще малко инфо  Praynig Нали не сме обсъждали това, аз поне не помня  Embarassed
Скреч , да се присъединя и аз към питането Simple Smile Аз бях питала преди време, но май почти всички момичета казаха, че нямат опит със слинговете. Може и да си отговорила тогава, а аз да съм бляла и да съм го пропуснала  Crazy Порових се из нета и се ориентирах към слинг-шал. Можеш ли да ми препоръчаш откъде да си взема, някой онлайн магазин, и каква материя ще е най-подходяща?

За комплектите за изписване, и аз не можах да си харесам готов и си взех отделно комплектче блузка и панталон и отделно пеленка. Мисля отдолу да сложа боди и ританки. Остана да взема само подходяща шапчица, за да завършим тоалета  Mr. Green

Bub555, и аз имам подготвителни контракции, но не им се стряскам. Усещам ги максимум 2-3 пъти дневно само като стягане и втвърдяване без болка. Вече сме почти в 9 месец, време им е.

E STELA, стискам палци  Hug

# 488
  • Бургас
E STELA   Hug може би е по-добре така  Hug Hug Hug Hug

# 489
  • София
E STELA, дано всичко е наред и бързо да се оправиш Hug
Saura, Nikale, благодаря за отговорите. Наистина ми стана пълна бъркотия в главата с тези педиатри. Четох мнения, четох бели и черни списъци и още повече се обърках. Зная, че всичко е субективно и точно за това се затруднявам много. А нямам мнение от "първа ръка" от човек, който има моя начин на живот и моите възгледи, та за това се допитвам до вас.
mama_vesy, сподели за "резервния вариант", от когото си доволна, моля! Може и на лични, ако предпочиташ.

# 490
Благодаря за подкрепата на всички  bouquetПросто ме е яд,че 8 месеца няма проблеми и сега накрая се разлигавих WhistlingПредполагам,че поне 5 дни ще съм там.Леко бременеене на вас Peace

# 491
Благодаря за подкрепата на всички  bouquetПросто ме е яд,че 8 месеца няма проблеми и сега накрая се разлигавих WhistlingПредполагам,че поне 5 дни ще съм там.Леко бременеене на вас Peace
Стискам палци всичко да се оправи бързо. И това не е ралигавяне  Peace случва се. Важното е ти и бебо да сте добре.

Stacked Това е др. Фандъков и работи в Торакс на бул. Стамболийски. Само че там не работят със здравна каса и всеки път си плащаш  Crazy  

Bub555 Не се притеснявай щом няма болка  Peace Аз съм  цяла бременност така  Peace И да застава в странна форма понякога и можа да се доста повече от 5-6 на ден. При мен са доста повече, но за сега няма индикации за раждане , надявам се още месец да си изтраем 2 в 1 с бебо.  Praynig  Praynig  Praynig

Видях че нещо не ми се е показало комплектчето, с което ще изписваме бебо.  Hug
а това отгоре  Peace

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 15:31 от mama_vessy

# 492
Ами няма болка - само стягане има и корема си придобива някакви странни форми Wink

И аз съм така от един , два дена. Бебо много шава и корема ми много често прилича на топка за ръгби   Joy А относно киселините - рядко имам такива и са много леки , не съм стигала до повръщане , хапчета или каквито и да е бабини рецепти.  Naughty

stassi_blue    добре си ни дошла...  Hug

# 493
За ХЕМОРОИДИТЕ лекарство което може да се взема и от бремени.
http://www.cicatridinabg.com/index_cicatridina_green.html

# 494
  • София
Благодаря, mama_vessy! Имам нужда от препоръки за доктори и за такъв вариант, защото няма гаранции, че при избора си на педиатър ще попадна на свестен такъв. Така че ако се наложат консултации, ще го имам предвид.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт