Преброяване онлайн

• 111 191
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 2 280
Преброяването по интернет беше добре, обаче с тези глави на семейството и глави на домакинството ме разбиха и накрая толкова се изнервих, че направих връзките според един член от семейството а не според главата на семейството.

# 2 281
  • България-Швейцария
Удържат се всички видове осигуровки и ДОД.
Андж, ако договорът е граждански, преброителят (в случая) не работи някъде другаде на трудов договор, а сумата е в размер до 319 лв. месечно, осигуровки не би трябвало да се удържат, а само 10-те % ДОД.
Ако си по трудово правоотношение някъде другаде, дори на минимална заплата, по гражданския вече дължиш всичко.

# 2 282
Ами аз си гледам моите удръжки от 2001. Не работех на друго място, имам 14 дни към НСИ на граждански договор като преброител. Удържани са ми осигуровки за пенсия и данък.
За 10 години обаче може да са променили нещата Simple Smile

# 2 283
  • някъде

но беше 20.08 ч, знам, ..... беше суматоха в къщи, бебето ревеше че станах от преспиването му, мъжът ми - навън, но по стълбите я засече, аз не можех да си намеря преброителния номер, той й се развика защо ни звъни по това време - ми ако не се бяхме преброили онлайн 40 мин. ли щеше да ни държи да ни преброява, записа й името... Не й дадох номера.

И може ли ако аз пусна някаква жалба - къде и до кого (и докога!!!)-

Мен пък тези два почивни дни- /събота и неделя/ точно в порядъка 15.00-15.30 часа ми звъни на звънеца приятеля на моя свекър да го вика да излиза навън....а детето тъкмо е заспало....дали да подам някъде жалба Thinking или следващият път да слезна да го навикам едно хубаво, а може и едно круше да му набия newsm78 Mr. Green ooooh!

# 2 284
  • Бургас
Ако питаш мен - цяла кофа с круши и ябълки да му сипеш отгоре на мискинина - негуй срам Twisted Evil

# 2 285
  • някъде
Ако питаш мен - цяла кофа с круши и ябълки да му сипеш отгоре на мискинина - негуй срам Twisted Evil
да, ама нямам- една ябълка ми е останала, няколко портокала и лимона....а и ще ми излезе доста скъпо Thinking, особенно ако после не стават за ядене /все пак от втория етаж ще летят/.... hahaha
дайте други идеи Praynig

# 2 286
  • Враца
Какви истерични хора .....  Shocked ooooh! ooooh!

# 2 287
  • София
Мен пък тези два почивни дни- /събота и неделя/ точно в порядъка 15.00-15.30 часа ми звъни на звънеца приятеля на моя свекър да го вика да излиза навън....а детето тъкмо е заспало....дали да подам някъде жалба Thinking или следващият път да слезна да го навикам едно хубаво, а може и едно круше да му набия newsm78 Mr. Green ooooh!

аз бих се жалвала на мъж0, за да може и той да навика баща си и така да се приближите максимално до описаната ситуация, а ако и детето се събуди и забие два шамара на дядо си, вече ще вкарате новаторска нотка  Laughing

# 2 288
Колко сме? Знае ли се вече? По възраст, по области, градове...
Аз поне не открих нищо по въпроса.

# 2 289
  • София
Ти па, това ли те интересува с`а?  smile3534 Нали мина гайлето и се отчетохме у ЕС-то...уж.

Впрочем, взехте ли си паричките вече?

# 2 290
Около 7 милиона:"Резултатите от преброяването ще бъдат обявени едновременно във всички областни градове във вторник от 11 часа....Не се притеснявайте, не сме по-малко от 7 милиона, пак още едно ориентировачно число ще ви кажа, за да можете и сами да следите и да оценявате. Имаме оценка на населението и към 2009 година тази оценка е била 7 милиона и половина. Всъщност в тези 7 милиона и половина има български граждани, които живеят в чужбина, но не са го посочили," посочи Коцева.http://dnes.dir.bg/news/nsi-prebrojavaneto-mariana-kotzeva-8341161?nt=4

# 2 291
Да, интересува ме.  Grinning Искам също така да видя, с колко точно сме намалели в сравнение с преброяване 2001 и колко в действителност са напуснали страната... макар че дотам едва ли ще ни осветлят.  Аз не съм още забогатяла. Ще чакам 23 Април по последна информация.

Танцуваща, благодаря!   bouquet

# 2 292
Хората от НСИ още работят. Живея срещу статистиката. И в момента работят. Снощи до към 23 ч.  също.

# 2 293
Здравейте, мили момичета. Обръщам се към тези,който са били преброители, казаха ми, че от 10 до 20 ще мога да си взема парите. Проблема е че няма да съм в града тогава, дали ще ми ги дадат по-рано или по-късно? Някой нещо да знае, мисля утре да отида да питам...... Ако не отида в тези дади парите ми изгарят ли-съмнявам се... Иначе явно по контрольори ще ги дават, защото почват от утре - 4-10 април, после 10-20 и така...... Някой нещо?

# 2 294
  • Сопот, Пловдив
Аз не мисля, че много реално ще се знае колко са извън чужбина и колко тук, при майка ми имаше поне три домакинства, в които много добре знаем, че някои от членовете им живеят от години в чужбина, но семействата им си ги преброиха тук. Майка ми е обяснила, че не могат да се броят тук, ако живеят постоянно в чужбина, но те са си държали на тяхното, а в крайна сметка на преброителите беше казано да отбелязват каквото им казват гражданите, дори ако виждат че в стаята има два телевизроа, а им отговарят, че нямат нито един такъв.

Общи условия

Активация на акаунт