Преброяване онлайн

• 111 577
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 420
П.С. Хич, ама хиииич не вярвам в това за клетвените декларации и неизползването на данните ми. И без това сме всички в матрицата , та и това.
Аз също Confused но възможно ли е да се плати глоба и да бъдем оставени на мира? Те хакери разбиват какви ли не системи на сайтове на банки и военни институции, та този ли ще им се опре!
Това искам да знам и аз , също.

Готова съм да се разделя с един СПА уикенд, дори.

# 421
До сега някой и друг подслушван, но сега всички до един картотекирани, прономеровани и прошнуровани... Тези с палатите около София, дали ще пуснат преброители да ги броят изобщо или ще ги посрещнат с пушка на вратата? Laughing Поредното безсмислено и жалко начинание е това.

# 422
П.С. Хич, ама хиииич не вярвам в това за клетвените декларации и неизползването на данните ми. И без това сме всички в матрицата , та и това.
Аз също Confused но възможно ли е да се плати глоба и да бъдем оставени на мира? Те хакери разбиват какви ли не системи на сайтове на банки и военни институции, та този ли ще им се опре!
ooooh!
Данните ви ги има в Здравната каса, НОИ, личен лекар, Община, мобилен оператор и Бог знае още къде. Който иска да злоупотреби точно с вашите персони, има достатъчен избор. Peace
Бройте се спокойно, после да не се вайкате, че бай Мангал е в пъти повече от бялото население в страната ни. Crazy

# 423
извинете Embarassed
Не мога да се преборя с ,,временно присъстващо лице".
Какво да пиша?
И аз не съответствам на ЕГН newsm78
Помагайте

# 424
Данните ви ги има в Здравната каса, НОИ, личен лекар, Община, мобилен оператор и Бог знае още къде. Който иска да злоупотреби точно с вашите персони, има достатъчен избор. Peace
Бройте се спокойно, после да не се вайкате, че бай Мангал е в пъти повече от бялото население в страната ни. Crazy
В здравната каса няма данни какво притежава домакинството ми, нито в община, нито в мобилен оператор. Не е нужно да се хващаш за главата! И аз мога да го направя. Толкова е бяло и добро, и глобално мисленето на някои хора. Simple Smile

# 425
Пипи, ти явно не ме четеш.ОставИ данните, знам къде ми ги има данните, това е неминуемо .

Да си ги ползват оттам, но не желая да давам отговори за семейното благосъстояние, образования и так далее.

А въпросът за това от колко члена е семейството ви? Напрао в целта, демек, тая, да речем, е вдовица, знаем де живее САМА, ей ти го таргета готов.
Наречете ме каквато желаете, но искам да знам като си платя глобата ще бъда ли оставема на мира.

# 426
  • Пловдив
Домакинство е:
-   едно лице, което живее в самостоятелно жилище, стая или част от стая и е на самостоятелен бюджет;

Родителите са 1 домакинство . А "деца " над 30г  отделно домакинство ли са , ако не са семейни  Thinking
И аз да попитам, моля Simple Smile  - а деца над 18 години със собствени доходи? Също не семейни.

Пак  да питам : какво означава "самостоятелен бюджет " newsm78

# 427
Приличате ми на параноички.
Никой не пита нищо подробно в преброяването. Спокойно - дискретно е и никаква далавера няма да лъсне. Joy Joy Joy

# 428
Точно! Забравяш банки, регистри с обществен достъп и т.н.. Аз и по-нагоре писах, че изобщо не се съмнявам, че информацията няма да остане само в НСИ, но едва ли е нужна на обикновените апаши.
Във всяка къща има телевизор, печка и хладилник. А три дни да седят пред дома ти и ще видят дали живееш сама, или не.

# 429
Открих си грешката.

# 430
Ясно. Тук отговор няма да получа, но благодаря. И за предположението благодаря.

# 431
И ако реша да се броя по интернет, но смятам да го направя на 8-ми да речем, а у дома дойде преброител на 4-ти, аз нямам онзи код, който да кажа, за да удостоверя, че съм се преброила електронно. Как да го убедя, че ще го направя на 8-ми, както съм планувала? Ще се върне ли преброителя пак на 9-ти да си запише кода или ще ме обяви за бойкотираща преброяването?

# 432
Искат и номера на личната карта само за регистрацията  Shocked
Не получавам паролата за достъп на и-мейла  Tired

Захара, никой няма да дойде у вас преди на приключи електронното преброяване  Peace

# 433
  • София
 И аз имам глупав въпрос  Embarassed. Брои се първо жилището и се попълва една карта за него и после за всеки член от домакиството се попълва отделно карта "население"? Ние сме 4 човека - 2 възрастни и 2 деца т.е. попълвам 4 карти "население"?

# 434
Големо чакане пада тука. Жозе, и на мен ми се въртят тия мисли, като стигна до същинската част ще реша какво да правя. Вчера една дама по телевизора каза, да не се притесняваме.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт