Преброяване онлайн

• 111 573
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 465
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ИзобщЕ не мога да отворя преброителната карта, дори компа заби за малко.
Пуснете ми свестен  линк, моля ви.
https://iscensus2011.nsi.bg/

Уффффффф Simple Smile
И аз ни преброих Simple Smile
А майка в майчинство работещ ли се води? newsm78
Аз се писах "работещ", а по-надолу в "доходи от ...": писах "Социални помощи", защото на инфото е написано, че майчинството се води такова Simple Smile

Сега като гледам всичките ми познати ще се преброяват он лайн ... и се замислих: а хората, които "са се ценили" за преброители и са си правили едни сметки за доходите си - не ги ли "прецакваме"? Все пак на някой от тях това може би ще са единствените доходи, ако са безработни ... лошоооо ... много гадно ми стана като се замислих за тях ...

# 466
  • Бургас
Предпочитам да се преброя сама, на спокойствие, бавно и внимателно. Имам си куче, което не пуска чужд човек да влезе, за да си свършат работата преброителите,трябва да го заключа в другата стая, ще вдигне входа на балон с лая си.  Laughing
Та, в името на общото спокойствие, опитах се да се регистрирам,чакам да ми пратят кода на мейла. От 15 мин... newsm78

# 467
Ми явно ни проверяват, с тия данни дето искат само за паролата...не само егн, ами и номер на лична карта  ooooh!, ама като гледам колко бавно става, явно проверката е на ръка  Tired

# 468
Захара, като не ти е удобен никой от начините, плати 120 лв на човек и си спести размислите.
Най-сетне отговор по същество! Това питаше и Жозефина Еди-коя-си преди две страници. Кажете колко, да си стиснем ръцете и кой от къде е.
Размислите ми са free, нали? Или има избирателно ембарго над размислите на определени хора? И не така нервно от сутринта, де! Grinning Като че ли нещо от теб съм поискала, значи. Joy

# 469
Сега като гледам всичките ми познати ще се преброяват он лайн ... и се замислих: а хората, които "са се ценили" за преброители и са си правили едни сметки за доходите си - не ги ли "прецакваме"? Все пак на някой от тях това може би ще са единствените доходи, ако са безработни ... лошоооо ... много гадно ми стана като се замислих за тях ...
Аз го поглеждам от другата страна - спестяваме си пари, като данъкоплатци. Peace

# 470
  • I want it all and I want it now.
И аз чакам кода , вече 30мин.

# 471
Хайде дайте мнение - след като аз се регистрирам и преброя семейството, трябва ли и мъжа ми отделно да се регистрира и преброява? Знам, че въпроса е тъп, но трудно улавям логиката в занятието.

# 472
Захара, като не ти е удобен никой от начините, плати 120 лв на човек и си спести размислите.
Най-сетне отговор по същество! Това питаше и Жозефина Еди-коя-си преди две страници. Кажете колко, да си стиснем ръцете и кой от къде е.
Размислите ми са free, нали? Или има избирателно ембарго над размислите на определени хора? И не така нервно от сутринта, де! Grinning Като че ли нещо от теб съм поискала, значи. Joy
Как нервно, недей така. Само се опитах да ти помогна. Питаш-отговарям. А за мисленето-няма смисъл да се натоварваш с неща, които вече са измислени. Само си избираш един от начините и край. И мисля, че ясно писах- плащаш по 120 лв на човек от твоето сем. и готово. Е 1-во ще откажеш на преброител да те брои. После той ще дойде с контрольора- отазкваш отново и те препращат по-нататък.  Simple Smile Hug

# 473
Хайде дайте мнение - след като аз се регистрирам и преброя семейството, трябва ли и мъжа ми отделно да се регистрира и преброява? Знам, че въпроса е тъп, но трудно улавям логиката в занятието.
Ако си броила всички, няма смисъл да се регистрира и той, ще се получи дублиране.

# 474
Нали е 120 лева на човек глобата?
Както и да е, пак да повторя - проверявайте си спама. Поне при мен така се случи, в мейл.бг съм.

# 475
  • София
И аз чакам кода , вече 30мин.

Peace
А аз вече час чакам .... Sick
Ще се преброявам утре - видно е!  ooooh!

# 476
  • Бургас
Момичета имам въпрос.Ние с милото живеем отделно,защото той работи в друго населено място,и адресната му регистрация е там.Живее в къща която е наша.Значи аз трябва да преброя един път мен и детето в едното жилище и още един път него и майка му в другото жилище? newsm78 Него как да го пиша като си идва за 2-3 дни в къщи на месец?
Извинявам се ако въпроса ми е повдиган в предни страници,четох от тук и там по малко от темата.

# 477
Аз мисля да изчакам ден-два, първите дни ще има наплив за регистрации и броене по интернет, затова така циклят писмата с кода. До 10-ти все ще се класирам. Crazy
Обаче имам друг проблем. Thinking Нашата регистрация е при родителите ми. А не живеем там от 12 години. На нашия адрес е регистриран един приятел и тримата ми сина. Не ме питайте защо, ама е голяма каша... какво да броя и как!?

# 478
За тези, които се пънат, като магаре на мост -
цитат от ЗАКОН ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД  В РЕПУ … АРИЯ ПРЕЗ 2011 Г.:

"Глава седма.
АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

Чл. 35. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 2010 г.) Лице, което не предостави на преброителите данните по чл. 6 - 8 или предостави неверни данни, се наказва с глоба 120 лв.

Чл. 36. Преброител, контрольор или друго длъжностно лице, което не изпълни задълженията си по този закон, се наказва с глоба от 250 до 500 лв.

Чл. 37. Длъжностно лице, което има достъп до индивидуални данни и ги предостави или използва за други цели освен определените в чл. 29, ако деянието не съставлява престъпление, се наказва с глоба от 2000 до 6000 лв.

Чл. 38. (1) Нарушенията се установяват с актове, съставени от длъжностни лица, определени от председателя на НСИ.

(2) Въз основа на съставените актове председателят на НСИ или оправомощени от него длъжностни лица издават наказателни постановления.

(3) Съставянето на актовете, издаването, обжалването и изпълнението на наказателните постановления се извършват по реда на Закона за административните нарушения и наказания."
Край на цитата.

И най-вероятно наказателните постановления ще са да се преброят. И какво ще стане - хем плащат, хем се броят. Joy Joy Joy

# 479
  • София
Виждам, че не само аз си чакам паролата вече половин час.... Някой, който вече я е получил може ли да каже след колко време идва?
Явно трябва да отделя половината ден за това занимание  ooooh!

И още едно питане имам - ако искам да преброя например баба ми и дядо ми, ясно ми е, че трябва нова регистрация, но въпроса ми е може ли да е на същия мейл?

Общи условия

Активация на акаунт