Преброяване онлайн

• 111 238
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 615
  • I want it all and I want it now.
Аз също се писах глава на семейството. Laughing Аз не си знам точно размера на кухнята и сложих измислен. Никой няма да дойде с рулетка да мери. Аз не видях такава графа.

# 616
Е, приблизителни размери ще давам и аз. Няма да тръгна с рулетката или плановете.  Mr. Green

# 617
Регистрирах се сутринта и става въпрос за паролата, с която да се влиза в сайта, а не за уникалния преброителен номер. Изпратиха я на ел. ми поща часове по-късно. Може би сега проблема е решен.
Не мисля, че квадратурата е чак толкова важна - писах приблизително.

# 618
  • софия
Само да спомена, че и в Hotmail и Gmail не се получават бързо тези пароли. Вече чакам час. Даже им писах на мейла за проблеми, за да видя какво ще отговорят. Нищо засега, естествено.
Знаех си...
.....
Не съм съгласна  Naughty При мен дойдоха за около 10тина минути. Точно в Hotmail и Gmail.

Да питам...ако не знам точната квадратура на сервизните помещения и кухнята, а сложа някакви приблизителни измислени ще е проблем ли?

Има ли графа че нося отговорност за данните?

Едва ли.Аз приблизителни дадох.
Абсолютно приблизителни числа дадох. Няма начин да ходя да меря. Нали в районите/общините имат тези данни за жилищата, а и сега правят кадастрални карти с имотите. Айде да не даваме едно и също на 100 места. Да си го сверят.

# 619
Ами може да има несъглесни, но аз още не съм получила паролите.

Имам отговор от НСИ на запитването за паролите:

Интересът към преброяването по интернет е огромен. Може да има известно забавяне при получаването на паролата, за което моля да ни извините.
НСИ не гарантира доставката на паролата при наличие на проблеми от страна на Интернет доставчиците.

С уважение,

Деян Славов
НСИ - Подпомагащ център

# 620
  • София
Не е нужно да чакате парола на мейла,веднага след регистрацията излиза информация каква е паролата ви и че същата ще я получите  на мейл.

# 621
  • софия
Не е нужно да чакате парола на мейла,веднага след регистрацията излиза информация каква е паролата ви и че същата ще я получите  на мейл.
Това ще да е ъпгрейдната функционалност  Mr. Green Сутринта я нямаше.

# 622
Това преброяване онлайн ме вьрна назад,кьм кандидатстване за ДГ. JoyЗапочва се веселба №2 LaughingОпределено мисля да изчакам с "юркането" точно днес. Wink

# 623
При мен всичко си работи нормално. И паролата получих веднага на имейл, смених я даже Simple Smile

# 624
Ако реша да преброя няколко семейства, дали ще ми разреши?  Thinking

# 625
След 3часа чакане реших пак да се регистрирам. )
Този път ми изписа паролата веднага, на самата страница на НСИ. )
Сега чакам мъжо и се преброяваме.

Пише, че в една карта се броят всички живущи на адреса. Тоест преброявам мен, мъжо и детето в една карта, нали така?

# 626
Ако реша да преброя няколко семейства, дали ще ми разреши?  Thinking

Няма проблем, само регистрацията трябва да е от различни имейли.

# 627
Какво налага да съществува титла като 'глава на семейство' или 'глава на домакинство'? Проблем ли е членовете да са равнопоставени?

# 628
Това ще да е ъпгрейдната функционалност  Mr. Green Сутринта я нямаше.
Да, аз съм от още чакащите. Страницата ми стоеше така, за да вляза като си получа паролата в пощата, но като рефрешнах се показа паролата, а в пощата не е дошла още.

# 629
регистрирах се в 9 сутринта, още няма парола на имейла. телефоните дадени за информация не отговарят, естествено  Twisted Evil хубава работа, ама...

Общи условия

Активация на акаунт