Преброяване онлайн

• 111 194
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да питам за бебетата,те също се броят нали? Обаче въпросите там,омъжена ,образование,грамотност пак ги иска,не трябва ли автоматично да отпадат за деца?

# 646
Kак стои въпроса с двойното гражданство, някой знае ли?

При въпроса за гражданството има опция "Българско и друго".
PeaceИ това означава ли,че тези хора се преброяват на 2 места-в Бьлгария и сьответната Страна? newsm78

# 647
  • София
Да питам за бебетата,те също се броят нали? Обаче въпросите там,омъжена ,образование,грамотност пак ги иска,не трябва ли автоматично да отпадат за деца?
Да, отговаря се - необъжен/а. За образованието най-отдолу има опция - дете до 7-8г. За издръжката се пише, че го издържа друго работещо лице и така.  Peace

# 648
Мой познат преди няколко месеца замина в чужбина. В България живееше сам. Него как ще го преброят като никой от блока не знае къде е , камо ли общината или кметството /както пише в закона/?

Щом не е в България няма да се брои.
Него ще го преброят там където е.

# 649
  • In a surreal moment!
Аз се регнах и се преброих, дадоха ми номерче веднага ,не съм чакала да дойде по пощата. Като глава писах за мъжо, т.е. първото лице е той...Сега да се регва ли и той да се описва пак по същия начин! Трябва ли и той да получи номерче или е достатъчно , че аз го преброих? Чудя се , защото той трябва да попълни същото, което и аз? Благодаря за отговора!

# 650
Хора, вие не четете ли, преди да скокнете да се преброявате?  Peace

# 651
Аз се регнах и се преброих, дадоха ми номерче веднага ,не съм чакала да дойде по пощата. Като глава писах за мъжо, т.е. първото лице е той...Сега да се регва ли и той да се описва пак по същия начин! Трябва ли и той да получи номерче или е достатъчно , че аз го преброих? Чудя се , защото той трябва да попълни същото, което и аз? Благодаря за отговора!

Не.
Нали си преброила и него и себе си в картата.

# 652
Преброихме се успешно. Единият ми син не е този, който е Laughing Т.е. ЕГН-то му не съответства на лицето, което съм посочила. Чудничко Crossing Arms сега трябва да ходя да си узаконя детето.

# 653
Преброихме се успешно. Единият ми син не е този, който е Laughing Т.е. ЕГН-то му не съответства на лицето, което съм посочила. Чудничко Crossing Arms сега трябва да ходя да си узаконя детето.

И как го регистрира? Защо на мен още не ми дава да легализирам баба?  Mr. Green

# 654
  • софия
Laughing Или да си вземеш и този, на когото е ЕГН-то Grinning

# 655
Да не откриете непознати за вас роднини само  Laughing  Wink

# 656
И нашето семейство е преброено, имам си номерче, разпечатих го, за да го връча на преброителя, като му дойде времето  Peace

Отне ми съвсем малко време, доволна съм от опцията за "електронно преброяване"  Peace

# 657
И как го регистрира? Защо на мен още не ми дава да легализирам баба?  Mr. Green
Изписа ми "Специално предупреждение: лицето не съответства на този ЕГН" с ей таково зеленичко и аз рекох "Доообре". Слязох надолу, натиснах Потвърди( или каквото там пишеше на бутона) и понеже той беше последен от семейството, ми честитиха и ме номерираха. Не знам как стана, ама стана. Laughing

Laughing Или да си вземеш и този, на когото е ЕГН-то Grinning
А, нЕма нужда!  Naughty Четирима мъже у дома ми стигат! Laughing

# 658
Браво имаш късмет, а мен с червено ме отстреля! Дядо трябва да си търси нова баба!  Laughing

# 659
номерчето което се дава на преброителя същото ли е като паролата за вход /още не съм стигнала до края/  Blush или като натисна 'край' тогава ще се появи въпросното нещо за преброителя

Общи условия

Активация на акаунт