Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 81-ва тема

• 153 061
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Както винаги при всички е страшно вкусно.

От снощи шоколадовия сладкиш с майонеза, който реших да пробвам (за пръв път).

цял                                                                                    парченце                                              

след 10 минути

А за днес - бутерки за закуска

за обяд / вечеря руло от мляно месо, нещо  като руло стефани ама умалено Simple Smile с картофки за мен

и туршийка за мъжо.

Лека вечер на всички и успешна нова седмица.

# 721
  • Den Haag
Момичета, скоро някоя от вас беше показала салатка от печени чушки със кисело млако и чесън, може ли линк към рецептата  Praynig Praynig Praynig

# 722
Момичета, скоро някоя от вас беше показала салатка от печени чушки със кисело млако и чесън, може ли линк към рецептата  Praynig Praynig Praynig

diana lobodova , аз показвах, може би и още има - накъсани печени чушки, или нарязани, изцедено кисело мляко, сол, пасиран чесън и натрошени орехи. Всичко е на око, за съжаление, нямам точни пропорции.

А сега отивам да разглеждам кулинарния вернисаж! Това ми е любимото време в неделя, като се прибера от пътешествия!  bouquet
иланг-иланг,не съм чувала за тези кюфтенца -  Ичли кьофте, но изглеждат много вкусно, също и пуричките! Heart Eyes  bouquet
mari_eta , тоя сач  и пърленките хич не мога да ги гледам просто като снимка! А се връщам от майка, където хапнах като при майка! Grinning  bouquet
Поничките "Бисмарк" на rossonera и  ilrai78 много съблазнителни! Heart Eyes  bouquet
megansg, при теб всичко като всякога ми е много вкусно! Heart Eyes  bouquet
Г-жа Нервакова, вече четвърта кутия локум изяждаме вкъщи, а уж бяха за баница. Ама сега, като гледам твоята, пак ще купувам лАкунь! Crazy  bouquet
viv-miv, много си производителна, толкова вкусотийки! Heart Eyes  bouquet
На  Гуинет и кавърмата и мъфинките са разкошни!  bouquet  chef 
Аелис,надобряваш в правенето на торти, много е нежна и красива!  bouquet

Лабрекс, кажи за мекиците от парено тесто, моля  ooooh!

пеп-4о, много са бързи, замесват се с вода и брашно, колкото мл водата, толкова гр брашно. Кипва се водата в съд, изсипва се наведнъж брашното, разбърква се с лъжица в началото и се замесва с ръце. Може и малко сол да се сложи, но в рецептата нямаше. Оставя се да почине тестото, докато направиш плънката, в рецепта бяха с настърган кашкавал, аз правя и със сирене,  и с кайма и друго ще станат. Разточват се тънки кръгчета, слага се плънка, захлупва се половинката върху плънката и се защипват краищата. Пържат се като мекици, до зачервяване.
Ето и линк към рецептата, на руски е.  bouquet

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 20:39 от labrex

# 723
  • сред люляците
Аелис , тортата е страхотна. Браво!

Аз пък правих Питка с белтъци, като използвах оформянето на Стаси.

# 724
благодаря, Лабрекс, много примамливо звучат   bouquet
Илианка, страхотна питка   bouquet

# 725
  • Den Haag
labrex  bouquet  bouquet  bouquet

# 726
  • София
Страхотни предложения, момичета!   bouquet

Гуинет, много добре ти се е получила кавърмата, предполагам и на вкус е така   bouquet
ilrai, поздравления за питката мтого прилича на Болярската на външен вид   bouquet
Аелис, пилето в гърне изглежда невероятно вкусно!  bouquet
megansg, много гладни сте били в къщи, като гледам как си препълнила паницата със свинското  Laughing Добре си се постарала с менюто  Wink

Част от нашето съботно-неделно меню:

Салата с домати, авокадо и моцарела

Картофена супичка

Домашно пиле с кисело зеле /не е прегоряло, ние зелето го обичаме препеченко  Wink/

....порция

# 727
Laughing Laughing явно всички чакат новата тема и не щат да пишат тук  newsm78

Цецето, пилето със зеле са невероятни!  bouquet и аз така обичам, но нямам съмишленици
plamsy ,   много е вкусно у вас  Peace сладкиша наистина така върви - за минути изчезва, изчезва.......  Crazy
Аелис, много е апетитно пилето, а за тази тортичка не е ли рано  newsm78 или репетиция правиш  Wink
Дитсан, Меганс, при вас всеки ден е вкусно   bouquet трябва да помисля и аз за рибка тези дни.
mery_poppins1, обожавам такива сандвичи и баници от стар хляб  Heart Eyes

Вчера готвих тези :

Пица за девойчето, за  нас филии със сладко и чай

Магре с мащерка, с картофено пюре с кисели краставички, Смайли    Hug Hug

Кремче с извара и сладко от кайсии този път

Супа с месо някакво за днес

за вечеря имахме зелена салата, голи сарми , но с повече сос заради девойчето.

Хубава и слънчева  седмица, момичета   bouquet

# 728
Весе се каня да се отчета и все забравям...
Направо слагам линк с няколко снимки.Специални благодарности на пеп-4о  по чиято рецепта правих печеното свинско.
http://home-and-garden.webshots.com/album/579673324jouLQx

# 729
Здравейте момичета!
Нещо не съм влизала тези дни... синът ми имаше РД и всичко се въртеше около него #Crazy

Ето една пица

Пай с компот от круши и желе от дюли

Месеницата на Сладка хапка... за РД на Васето:)

Основното отново за РД - пилешка пържола с риган и галета на фурна, картофено пюре и звездичка от качамак:)))

Ето и още снимки ТУК - Ще  се изненадате приятно:)))

# 730
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт