Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Имало е случаи Марти да ми е с 38.5 и да дивее и куфее, сякаш нищо му няма, но се случвало и да го събори и тогава се шашкам и не мога да чакам - давам някакво лекарство. Абе то си личи и по децата, познаваме си ги и знаем кога наистина положението е сериозно.
Гърлото и аз не се научих да го разпознавам...

# 346
Бенджи, направо си си сбъркала професията ти. Crazy Hug
Бутнах и сега краката, топли са. Направих и чай с мед, а после ще и дам направо мед така, както го описваш. А като стане сега за чая, ще и погледна и гърлото.  bouquet
Иначе гледа един филм и се хили. newsm78 Ама пък като се надигна от леглото, и стана лошо. newsm78 Пфу, гадни болести, не мирясаха #2gunfire

# 347
Да ви кажа, днес съм на вълна да се притеснявам за разни работи.  smile3537 Та изведнъж се сетих за Джулс и видях, че не влизала във форума от вторник. К'во ли прави таз жена.  Thinking Дано е добре.  Praynig
Сега Ви Mr. Green пожелавам лека вечер.

# 348
  • Балчик
Добро утро  Hug
ей пак ли болести върлуват тук ; дано всички вече да се възстановят , че ей на вчера видях мартенички да продават хората  Laughing
А за рецептата с бирата да пиша , че моята колежка ми я даде , като за сполучлива . Направих им по една чаша от около 200 мл. , но и бирата с която направих сиропа беше 500 мл. , в магазина до нас нямаше по - малка, но пък сложих две лъжици захар и да Поли и моята се пенеше , но после се нормализира , повря си , по-истина и си пийваха цялата вечер по малко , най- добре повлия на малкия , баща му още покашля , обаче аз си мисля , че може би щото си смени цигарите.
Но за мен е сполучлив , видях рецептите , ще вършат чудна работа , щото аз също предпочитам народната медицина . Момичета хубав ден ви желая  Hug.

# 349
Пол,как е изкарахте ноща?Т има ли още?
Кам,твоите хора в Кайро ли са?В покрайнините ли са?Днес по новините,казаха да се свържат с посолството и сигурно ще изпратят самолет от БГ за да приберат българските граждани.

# 350
  • Пловдив
Добро утро!

Поли, как сте днес?

Камче, верно бРе, кво става с близките ти там? То голяма патаклама става...тая сутрин гледх новините...

Спонджи, тая рецепта с бирата и ще си я запиша при другите.  Peace

# 351
Добро утро!

# 352
Ами добре са. Аз вчера писах, че се опитват да намерят билет за прибиране, но за сега безуспешно, защото обикновено купуването на билет е онлайн, а те нямат нет.  Tired До летището ги е страх да отидат. Сега казах на свекър ми като се обадят да им каже да се обадят в посолството, защото май от БГ подготвят някакъв чартърен полет. Абе доста сме притеснени, ама се надявам всичко да има добър изход.   Praynig

# 353
Камче дано мине леко прибирането им. А те защо искат да се приберат, заради обстановката ли?
Оххх колкото и егоистично да звучи, но определено ми е по - добре като не гледам ТВ  ooooh! Тази сутрин гледах малко, а те нищо бодро не казаха, тръгнах за работа една тъжна....

Хора днес май удължават във Варна ваканцията до петък. На децата още не съм им казала, защото учат у дома Mr. Green

Имам си терзания  Grinning незнам на моят мъж какво да му купя за РД-то, то много сложно с тези соларни зарядни. Няма ги по масовите магазини  newsm78 Днес ще търся пак  Whistling

# 354
Ами, да заради обстановката. Не могат да излизат, не се знае и какво може да стане. Предполагам и магазините масово са затворени.  Thinking Абе по добре да са тук докато минат тези размирици.  ooooh!
Пол, ходихте ли на лекар? Как е Даянка?

# 355
  • Балчик
Лаленце  Praynig дано дано се завърнат живи и здрави  Peace
Рея за теб спасение няма ли в нета , в някой сайт за такива джаджи  Peace

# 356
Да се похваля нашите май утре се прибират с полет организиран от БГ.  Praynig Нали трябва и дипломатите да си приберат.  Mr. Green
Хаясче, какво правиш. Видях те У Фейса.  Flutter

# 357
Камче, всичко ще мине по мед и масло, нал' знаИш, че звездите ми го говорят  Grinning Те като дойдат къде остават? Имамт си в Бургас апартамент ли или гостуват у вас?

Някой не звънна ли на Джу да я види как е? Аз и нямам телефона....

Охх иде ми да избягам от работа  Mr. Green Хич не ме свърта тук от известно време  Wink

Боб, гледах в нета ама е късно за поръчки  Simple Smile

Някой да е качвал скоро снимки у албума? Сега ще ида да видя  Wink

# 358
Тук съм.
Влязох за малко във фейса, миначе бързах да си свърша повечето работа, че детегледачката ме помоли да се прибера по-рано. И ей ме нА, вече съм вкъщи. Дребната спи и аз седнах да ви видя.

Кам, всичко ще се оправи. Пак БГ са реагирали по-бързо от обикновено. Аз новини също не гледам и разбрах от вас какво става.

# 359
Камче, всичко ще мине по мед и масло, нал' знаИш, че звездите ми го говорят  Grinning Те като дойдат къде остават? Имамт си в Бургас апартамент ли или гостуват у вас?
Въх, сакън в нашата малка кутийка.  Mr. Green Отсядат при свеки, иначе имат апартамент, ама в СФ.  Crazy

Вени или Ренката, звъннете наистина на таЗ женичка Джу, къде се затри. Дано с милото й всичко е наред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт