Fashiondays

• 48 069
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
LilaC  просто не знам какво да кажа за тези и 2 лева не бих дала и на илиянци има по-хубави,а в България биха хи ошили като от най-висок клас.Много изцапани с лепило разминаване в гумата от страни поне с 5см просто жалък опит за имитация на ед харди.На снимката изглеждаха супер яко, а като се сетя ,че поръчах и за мъжо,добре че неговите още ги няма.Днес се чух с тези в офиса и утре отивам да там да ги върна, барабар с една рокля зс която дадох скромните 40 лв,а тя не струва повече от 5.Та аз реших трия си профила и почвам да обикалям с кеф нашите си молове.

П.П утре ще ги снимам и ще кача, защото ги оставих в колата даже нямам желание да ги гледам, и забравих да спомена,че кутията и синът ми бия направил по качествено, което за съпи обувки от тиюа на 200лева без намалението си е много показателно.

# 241
Здравейте Flutter
За първи път поръчвам от FD и в мейла пише, че поръчката може да се забави повече от 30 дни.
Въпроса ми е изпращат ли отново писмо когато наближи датата на доставката?

# 242
  • Бургас
Вчера станаха точно 30 дни от датата на моя поръчка. Ето имейла, който получих:

Здравейте,

С най-голямо съжаление трябва да Ви информираме, че продуктите от кампания Berghoff не пристигнаха на датата, за която бяхме информирани първоначално от страна на фирмата доставчик. Очакваме  да получим артикулите по Вашата поръчка номер 102374 на дата 02.05.2012, след което те ще бъдат изпратени към Вас

Моля приемете нашите искрени извинения за причиненото неудобство.

Оставаме на ваше разположение.

Поздрави,

Отдел Поддръжка Клиенти
Fashion Days Shopping EOOD
Н. Й. Вапцаров 53 Б
София 1407,България
тел: +359 2 421 9500

А днес имам този имейл:

Уважаеми Г-н/Г-жо ххх,

Благодарим Ви още веднъж, че пазарувате във Fashion Days. Щастливи сме да Ви уведомим, че Вашата поръчка с номер 102653 ще бъде доставена до 3-4 работни дни на следния адрес:

ххх

След изтичане на 1 работен ден от получаването на този имейл, ще можете да следите статусът на доставката на Вашата поръчка тук. Моля, цитирайте номер на пратка: 000, от дестинация Русе. За допълнителна информация можете да се свържете с куриерска фирма Еконт на телефон 080018001.

# 243
Здравейте Flutter
За първи път поръчвам от FD и в мейла пише, че поръчката може да се забави повече от 30 дни.
  Да изпращат ти имейл и също като влезнеш във FD  въпросната поръчка е със сменен статус от обработва се на доставка.

# 244
Здравейте Flutter
  Да изпращат ти имейл и също като влезнеш във FD  въпросната поръчка е със сменен статус от обработва се на доставка.
Много благодаря  bouquet
Като и (ако) Grinning пристигне нещо ще пиша дали съм доволна!

# 245
LaDiDa ,и аз получих уведомяване за закъснение за 02.05 и миналата събота-изненада:куриерът на път към нас.А аз бях извън града и на никого не бях оставила пари.Т.е.на тези "закъснения" много не трябва да им се вярва,няколко пъти ме уведомяваха за такива и не се случваха.Единствено мейла за доставка е важен.
Berghoff нали бяха домакински съдове ли бъркам нещо?

# 246
  • Пловдив
Сандалките на Багат са вече при мен.Леки,удобни и много ефектни.Липсва ми само тен,за да изпъкват по-добре.Аз нося между 38 и 39 номер,поръчах 39 за по-сигурно и са ми изляти по крака.

Хм LilaC, ти сега ме озадачи  Rolling Eyes. Аз също съм между 38 и 39-ти номер, но сандалките на Багат, които получих са ми доста големи и на дължина и на ширина (крака ми е много тесен). Със сигурност 38-ми номер щеше да ми е идеален. За съжаление ще трябва да ги връщам, иначе много ми харесаха и малко ме е яд, че не поръчах 38.

# 247
Днес бях до офиса и върнах моите боклуци и сега чакам да видим кога ще ми върнат парие бяха много любезни обаче.

# 248
Хм LilaC, ти сега ме озадачи  Rolling Eyes. Аз също съм между 38 и 39-ти номер, но сандалките на Багат, които получих са ми доста големи и на дължина и на ширина (крака ми е много тесен). Със сигурност 38-ми номер щеше да ми е идеален. За съжаление ще трябва да ги връщам, иначе много ми харесаха и малко ме е яд, че не поръчах 38.
Еми на-значи от модел до модел има разлика.
Моите са ниски,сивобежев велур с една (дискретно) лъскава лента по средата.За тесен до нормален крак.
Добре де,а няма ли начин,ако имат в наличност,да ти ги сменят с 38ми?
Вчера си купих едни тип пантофки на Габина,Варненска фирма,мисля-38 номер.Чехли и сандали нося 39.Ботуши-38 и 39.Луда работа.

# 249
Най-накрая получих очилата на Emanuel Ungaro, след двумесечно чакане. Много са готини, но не знам дали пак ще се прежаля да си поръчам нещо и да чакам толкова време.

# 250
  • Пловдив
Еми на-значи от модел до модел има разлика.
Моите са ниски,сивобежев велур с една (дискретно) лъскава лента по средата.За тесен до нормален крак.
Добре де,а няма ли начин,ако имат в наличност,да ти ги сменят с 38ми?
Вчера си купих едни тип пантофки на Габина,Варненска фирма,мисля-38 номер.Чехли и сандали нося 39.Ботуши-38 и 39.Луда работа.

Не съм ги питала дали имат наличност, но и от къде да я имат  Rolling Eyes? Освен някой ако е върнал 38-ми номер. И моите са ниски, сиви, от сатен...абе много са готини, но просто си личи, че са ми големи  Sad.

# 251
  • София
Питай ги, защото има вероятност на някого да не са станали и да са върнали обувките.

# 252
  • Бургас

Berghoff нали бяха домакински съдове ли бъркам нещо?

да, не бъркаш.  Mr. Green
Чакам ей тва чудо, че много обичам да рупам трева лятото.  Crazy
Между другото вчера дойде изненадващо куриер, който очаквах след празниците.  Crazy Панталон на Levis, поръчан на 1.04. Това е най-бързата поръчка досега.

# 253
Здравейте, и аз бях поръчала обувки Ед Харди от FD на 5 март, пристигнаха миналата седмица. На мен ми харесаха много като дойдоха, въобще не ми изглеждат на менте, но за съжаление не ми станаха и ги подарих на племенницата ми. Поръчах 37, но отговаряха на 36. Ако някой има поръчани обувки и не му стават може да измери стелката и може и да ги купя, че си останах без обувки, а живея във Велико Търново, а тук няма голямо разнообразие на марки обувки.

# 254
Поръчвала съм детски дрешки и неща за дома,доволна съм Peace.

Общи условия

Активация на акаунт