Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 055
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
е, ако празнуват рожден ден на Йомер, избързахме с похвалите, че се съобразяват с времето  Mr. Green
в акта му за раждане пишеше август  Grinning

aleynam   Hug    bouquet много благодаря за превода на трейлъра  Hug

значи тук са го приготвяли за партито  Laughing

# 121
пенда, направо ме разбиха от всякъде с техния календар! Само дето ги хвалих! Започнаха пак в своето време да си играят, а не знаят колко сме наблюдатлни! Simple Smile Подкараха го пак 5 за 4.
  Но това ще е малката болка! Голямата ще е ПСИХОПАТА!  С този как ще се справи Саваш - не знам! newsm78 Дали Шахи наистина няма да подплаше Яска, че ако  Саваш се разведе, следва смърт newsm78 newsm78 newsm78 И какви действия ще предприеме Ясемин, за да изненада Саваш newsm78 Но много са тъжни и двамата! Sad
 Явно до тук нямаше наказание. А ние чакаме любов и балдахини! Няма да е в следващите 10 епизода. Ами дано не се стигне до брак с Психопата, за да спасява Саваш! Знам ли го с какво може да я изнуди болния му мозък!? newsm78
  Спасението е в Китка, да я намерят жива и здрава и ако все пак е разбрала кой стои за д отвличането и/ макар, че няма да повярва/ да вземе и да изплюе камъчето за абито и да лъсне като тиган на месечина #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
   Хайде и от мен лека, че кой знае какви още ще ги съчиня! newsm78

# 122

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета, липсваше ми сутрешното кафе с Вас! Hug Hug Hug

Надявам се тази сутрин да си го изпия във Вашата компания рахат-рахат!  bouquet  bouquet
Гледам снощи пак сте се вихрили и как няма -  Peace Peace Peace
Stef,  Aleynam  - благодаря милички за трейлъра,  превода и разясненията! Ооох, пак се очертава тресяща ни серия! До колко ли и ние можем да понесем? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy

Danet8 wavey wavey Hug Hug Прекрасен е клипът ти! Щом първият е толкова хубав - какво остава за следващите ! Дерзай, мила! Hug Peace  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 08:22 от Goni

# 123
Гледам, гледам трейлъра и браво на Вас, че виждате толкова много неща! Аз още явно съм сънена и добре, че попрочетох Вашите постове, за да  "зърна" доста подробности! #Crazy #Crazy

# 124
В анкетата гласувах, че Чичек е възможният неочакван гост! И аз като  niki_k си мисля, че  Шахи, вече не е неочакван гост в къщата на Яска!  Mr. Green Mr. GreenСилно се надявам, това да е Чичек и тя да идва /вече осъзнала се и с истината за АБИ - ха дано Peace/с предложение за нещо добро за нашите гълъбчета! Praynig Praynig Praynig Нооооо, това са само желанията ми - дано се потвърди - ако ли не, денонощният магазин е до нас - колко му е да отскоча........ Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 125
boule-neige   жива и здрава да си, че повдигна въпроса за връщането на страници, за да видиш нов пост! Еввалла!  newsm10 newsm68 newsm44Благодаря и на момичетата, които светнаха в това отношение и мен.  То не беше връщане на страници от моя страна, не бяха попържни  и ....... Joy hahaha Joy hahaha - ама то е така, като не питаш и до Стамбула няма да стигнеш!  Peace PeaceJoy hahaha Joy

# 126
Момичета, тази сутрин май си говоря сама със себе си, нооо.....така ми се полага като отсъствувам напоследък много често! Peace Peace Вие сигурно спинкате още! Хайде ще Ви чакам! Peace Peace Hug Hug

# 127
Добро утро със Саваш Балдар

# 128
# 129
Еее,  Stef wavey    bouquet  bouquet - това вече е нещо! Peace Peace

# 130
ЗДРАВЕЙТЕ wavey newsm68  
присъединявам се към готината компания newsm68 hug      love001

Не съм чела още всички коментари, не съм гледала и клипчето на Данет, след обяд вероятно ще стане това
сега да си изпия кафето и  newsm79 1ironing    food002 1dishes
няма как  smile3506  ще ми вдигнат червен картон, че много жълти събрах ooooh! Laughing Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 09:32 от Lilims

# 131
Лили,  wavey wavey  love001  love001/ ПРИЯТНО......... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!/  и мен това ме чака, че моят червен картон отдавна е вдигнат /  под секрет - сложила съм си обаче и  newsm08 newsm08/, но ще си позволя и от време на време да хвърлям и по някой и друг белтък тъдява! Peace Peace Joy hahaha Joy hahahaJoy, че отсъствията ми станаха много на много фронтове! ooooh! ooooh! ooooh!

# 132
  • София
В анкетата гласувах, че Чичек е възможният неочакван гост! И аз като  niki_k си мисля, че  Шахи, вече не е неочакван гост в къщата на Яска!  Mr. Green Mr. GreenСилно се надявам, това да е Чичек и тя да идва /вече осъзнала се и с истината за АБИ - ха дано Peace/с предложение за нещо добро за нашите гълъбчета! Praynig Praynig Praynig Нооооо, това са само желанията ми - дано се потвърди - ако ли не, денонощният магазин е до нас - колко му е да отскоча........ Joy hahaha Joy hahaha Joy

Добро утро и от мен, Дами!!
Goni, и на ме н ми се искаше да бъде Чичек, но май по времето когато правят предложението на Яска, тя още не е открита.

Идеята за сватба между Ясемин и Явуз вече не ми се струва толкова страшна. На фона, че преживяхме смъртта на Саваш и болестта на Йомер... - ами така Яска и Саваш ще могат да се срещат свободно и официално, без да ги заплшват аширетите. Ще си ходят на фамилни празници на гости, Яска ще отскача до стаята на Саваш, тя вече знае къде е, ще си хвърлят по два-три балдахина,  в хола Чичек ще продължи да гледа като разярен питбул, а Явуз ще реди поредните пъклени планове, без да има кой да му се връзва, защото аширетите ще са обезвредени. Йомер, понеже официално е Балдар, ще бъде агата на Балдар, а новото бебе (до сега залагах на момиче, но нямам нищо против и да е момче) ще е агата на Моран. Така по естествен път Моранови ще изчезнат и няма да им се налага да се  самоизтребват. И ето го хепи енда.

Хайде, стига глупости, очевидно напълно съм изтрущяла. Днес съм на работа и вместо да работя малкият ми мозък от сутринта произвежда само картини от ЛиН.

Приятен ден и целувки на всички.

# 133

Добро утро и от мен, Дами!!
Goni, и на ме н ми се искаше да бъде Чичек, но май по времето когато правят предложението на Яска, тя още не е открита.

Идеята за сватба между Ясемин и Явуз вече не ми се струва толкова страшна. На фона, че преживяхме смъртта на Саваш и болестта на Йомер... - ами така Яска и Саваш ще могат да се срещат свободно и официално, без да ги заплшват аширетите. Ще си ходят на фамилни празници на гости, Яска ще отскача до стаята на Саваш, тя вече знае къде е, ще си хвърлят по два-три балдахина,  в хола Чичек ще продължи да гледа като разярен питбул, а Явуз ще реди поредните пъклени планове, без да има кой да му се връзва, защото аширетите ще са обезвредени. Йомер, понеже официално е Балдар, ще бъде агата на Балдар, а новото бебе (до сега залагах на момиче, но нямам нищо против и да е момче) ще е агата на Моран. Така по естествен път Моранови ще изчезнат и няма да им се налага да се  самоизтребват. И ето го хепи енда.

Хайде, стига глупости, очевидно напълно съм изтрущяла. Днес съм на работа и вместо да работя малкият ми мозък от сутринта произвежда само картини от ЛиН.

Приятен ден и целувки на всички.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Но на мен сватба м/у Яска и Явуз не ми се мярка и в най-мрачните ми прогнози! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятна, лека и спокойна работа от мен! Hug Peace  bouquet  love001

# 134
  • На юг от тук
Добро утро на всички ЛИНКИ,
И аз като всички съм развълнувана от трейлъра. Гласувах, че госта на Яска е мама Корлеоне  и предложението е Саваш да не се развежда, защото го очаква смърт. Мисля, че сценаристите няма да ни спестят и момента на предложение на Явуз за защита/брак/ на Ясемин и децата. И тя преуморена от всичко случващо и се може и да приеме. И чак тогава ще тръгнем към разплитане на чорапа.
Учудваме бързото и безпроблемно съгласие на Китка за развод. И на нея както и на аби много не и вярвам.
Е мои "размисли и страсти". Ако всичко се разреши бързо трябва да спира сериала.

Общи условия

Активация на акаунт