Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 556
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ти си го написала горе - виж си поста!  Simple Smile Явно си сгрешила, ама аз като не знам и преписвам каквото виждам. Имел е, явно, пък Имен преписах от теб.

еее аз такъв тип грешки често правя..извинявам се, поправено е... Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green

# 241
Ти си го написала горе - виж си поста!  Simple Smile Явно си сгрешила, ама аз като не знам и преписвам каквото виждам. Имел е, явно, пък Имен преписах от теб.
еее аз такъв тип грешки често правя..извинявам се, поправено е... Embarassed Embarassed Embarassed :mrgreen
Случва се. Grinning
Важното е че се разбрахте. Hug

# 242
Ела с ударение на Е-то, Елма, Алма (има хубазво значение), Леа, Миа, Дея. Тези като хрумка...

# 243
  • София - Рим и обратно
Тези дни ми попадна името Касия /с ударение на А/. Хареса ми и установих, че дори има православна светица с такова име - http://en.wikipedia.org/wiki/Kassia.
Има и други значения.

# 244
Популярно е в Полша, но те го четат Каша. Наш познат се ожени за една полякиня Каша. Като, че ли съм го чувала и като Кася, може би в някой руски филм.

# 245
Как искам да разбера името на детето, когато се роди... Страх ме е да помисля, но ме човърка отвътре да видя на какво ще се спрат родителите. Дано все пак потърсят нормално име сред предложенията в темата (ще има да търсят, но не е като да няма) или направо на друго място Praynig

# 246
  • София - Рим и обратно
Аз бих се радвала да обявят победителя в състезанието по предложения Laughing hahaha...

# 247
И аз се надявам да разберем какво име е избрано. Simple Smile

# 248
И аз се надявам да разберем какво име е избрано. Simple Smile

thumbsup

# 249
загледах се по тази тема, тъй като терминът ми идва, а име нямааа...
онзи ден гледах всяко едно име в babynames.com и като изключим, че някъде по средата около J, буквите започнаха да ми се мержелеят и да не разбирам какво чета  Laughing ...
та като изключим този факт, направих все пак един лист с 40тина имена които ми се видяха ок.

Изчетох и тази тема (нищо, което не бях виждала вече  Mr. Green) та поне да предложа част от моя рисърч, който отговаря на условията  Sunglasses (които са горе долу като моите)

За улеснение ги копирам както са на латиница (изпускам имената, споменати вече на предните страници)

A - ADRIA, AIMEE (chete se Eimi), ALANA, ALEXA, ALICIA, ALISA, AMELIA, ANGELA (chete se Anjela),
B - BELINDA
C - CARINE, CELIA (chete se Selia), CHRISTA, CIANNA (chete se Kiana), CLEA (Klea)
D - DARENA, DEENA (chete se Diina), DELIA,
K - KAYLA, KELLY, KIANA
L - LOREN(A), LORI, LOUISA, LUCIANA
M - MACY, MADLENE, MARCELLA, MARISSA, MATTEA, MELINA
N - NEVE, NEVA, NOELIA, NOIA, NONA,
S - SAVEA, SIENNA,U -
V - VIOLA,
Y - YARA,
Z - ZARA  

ако изберете и за мен нещо от тези, в хода на разговора, ще съм ви вечно признателна  Mr. Green
(но тема не ми се пуска отделна)

между другото - Имел-а (растението), го знам като Хмел на български. На английски е mistletoe  Crazy

# 250
загледах се по тази тема, тъй като терминът ми идва, а име нямааа...
онзи ден гледах всяко едно име в babynames.com и като изключим, че някъде по средата около J, буквите започнаха да ми се мержелеят и да не разбирам какво чета  Laughing ...
та като изключим този факт, направих все пак един лист с 40тина имена които ми се видяха ок.

Изчетох и тази тема (нищо, което не бях виждала вече  Mr. Green) та поне да предложа част от моя рисърч, който отговаря на условията  Sunglasses (които са горе долу като моите)

За улеснение ги копирам както са на латиница (изпускам имената, споменати вече на предните страници)

A - ADRIA, AIMEE (chete se Eimi), ALANA, ALEXA, ALICIA, ALISA, AMELIA, ANGELA (chete se Anjela),
B - BELINDA
C - CARINE, CELIA (chete se Selia), CHRISTA, CIANNA (chete se Kiana), CLEA (Klea)
D - DARENA, DEENA (chete se Diina), DELIA,
K - KAYLA, KELLY, KIANA
L - LOREN(A), LORI, LOUISA, LUCIANA
M - MACY, MADLENE, MARCELLA, MARISSA, MATTEA, MELINA
N - NEVE, NEVA, NOELIA, NOIA, NONA,
S - SAVEA, SIENNA,U -
V - VIOLA,
Y - YARA,
Z - ZARA  

ако изберете и за мен нещо от тези, в хода на разговора, ще съм ви вечно признателна  Mr. Green
(но тема не ми се пуска отделна)

между другото - Имел-а (растението), го знам като Хмел на български. На английски е mistletoe  Crazy

От изброените ми харесват Melina i Carine.

# 251
  • София
Хмел и Имел нямат общо.

# 252
Лени, Амелия и Кайла от мен.
Леко раждане  Peace

# 253
  • Ямбол
Лени, на мен от списъка ми харесаха Carine i Amelia. Да ти предложа Ноеми и Ноела, като дъщеричката на мимина Heart Eyes , защото видях подобно име в списъка.

# 254
  • UK
Лени - Адрия. Невероятно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт