Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 562
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз не знам дали още се търси име, нито дали следващите са казани, но мисля, че отговарят на изискването:
Елица, Яница, Стела, Нели, Петя, Цвета.
(не, на рядко срещано не отговарят съвсем, но напоследък поне не са от най-масовите)
Не споменавам тези, които в движение мернах написани по 10-20 пъти Wink

Разбира се, още се търсят имена, майката ще ражда през Юни месец и за сега търсенето продължава.

Благодаря на всички, които се включват  Hug

# 226
  • Sofia
Аз съм пристрастна, защото кръстихме бебка така, но наистина не познавам други дечица и не съм чувала за други с това име около нас разбира се,  а името е Мира.

# 227
Аз съм пристрастна, защото кръстихме бебка така, но наистина не познавам други дечица и не съм чувала за други с това име около нас разбира се,  а името е Мира.
Аз познавам една малка Мира с татко Миро и мама Лора...и леля Мина! Laughing

# 228
  • Sofia
Страхотно е това - направо си е игра с буквичките.  Grinning

# 229
Току-що попаднах на името Имела.От източника разбирам,че май има такава билка.Харесва ми. Peace

# 230
  • София
ее как от източника...за целувките под коледният Имел не знаеш ли Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:45 от Angel_Dust

# 231
 Embarassed Отивам в ъгъла. Tired

# 232
Дано докато си легна да се появи поне още някой,който не е чувал за Имел,че да спя спокойно! Laughing Еййй,довечера ще го сънувам тоя Имел... Crazy

# 233
Aз не знам какво е 'коледен Имен'  Thinking и какви целувки под него?  Thinking и Имел не съм чувала. Много тъпа взех да се чувствам днес  Simple Smile

Осведомих се, виждала съм го нарисувано по празнични покривки. Нерде Исус се е родил, нерде целувки под клонки.

# 234
  • София
ее аз явно много филми гледам..ама наистина стане ли дума за коледна украса често присъства - покривки, венчета чудесии...

# 235
И аз гледам много филми, ама не коледни.

# 236
Aз не знам какво е 'коледен Имен'  Thinking и какви целувки под него?  Thinking и Имел не съм чувала. Много тъпа взех да се чувствам днес   Simple Smile

Осведомих се, виждала съм го нарисувано по празнични покривки. Нерде Исус се е родил, нерде целувки под клонки.
Joy Joy Joy И аз,и аз. Laughing

Лелеее,и съвсем се обърках...сега последно Имен или Имел е туй чудо? newsm78

# 237
  • София
а са де...що е то имен?

това е имела.

# 238
Ти си го написала горе - виж си поста!  Simple Smile Явно си сгрешила, ама аз като не знам и преписвам каквото виждам. Имел е, явно, пък Имен преписах от теб.

# 239
 hahaha hahaha hahaha
Запознах се с Имела,а милото ме гледа подозрително и съчувствено...няма пък да му кажа що се хиля! Joy

Общи условия

Активация на акаунт