Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Снуки и Теодолинка?
Какви са симптомите на колики при бебета?
Как да се справя с хъркането на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Снуки и Теодолинка?
Снуки и Теодолинка вече са майки на красиви бебета. Снуки има дъщеря на име Никол, която се роди с тегло 3100 грама и дължина 49 см, докато Теодолинка има син на име Константин. И двете майки се справят добре, а бебетата са в отлично здраве. Ражданията преминаха гладко, като бяха споделени подробности за процеса.
-
Какви са симптомите на колики при бебета?
-
Как да се справя с хъркането на бебето?
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
-
Как да се справя с гъбички на краката по време на кърмене?
А мама си сипа едно винце по случаи социалния си живот 

кураж и още малко търпение на очакващите - вярвайте, че всичко ще е наред и мислете само за момента, в който ще гушнете малките съкровищни пашкулчета 
, докторът провери разкритието след четвърт час, беше вече 8.5 см и нареди да спукат мехура след 10'. сладката акушерка, която ме прие в дежурния кабинет, свърши тази работа и хууубавичко го понатисна тук-там, за да ускори разкритието (това не боли:). едва 5' по-късно (а явно беше, че никой не очакваше толкова скоро, та успях да чуя още една порция докторски свежинки) вече виех и когато най-сетне ме чуха - да, като да беше цял век, се оказа, че трябва немедленно да отиваме в родилна. там след точно 3 контролирани напъна родих мъничко Кате-пате! подържах малкото вързопче мъничко, поплаках си от щастие и блаженство, после я показаха отвън на баща й, защото не издържал:) и с локална анестезия правиха някакви 'немного' шевове (така и не разбрах/запомних колко, епикризата ще покаже, като я взема) - в разстояние на не повече от 15', но на мен ми се сториха повече, въпреки че болка нямаше, само неприятното усещане, че те работят долу, без да ти е гот.
)