Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 616
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Теодолинка и  Снуки!
Здраве и много късмет на бебетата, на мамите-бързо възстановяване и прекрасно майчинство!

Днес беше първата разходка на Жана и Вяра. Бяхме навън за около 3 часа. СПаха като пънчета, сукаха и пак спяха. А като се прибрахме памперсите така бяха оакани, все едно мечки са с...и  Mr. Green Изкъпахме ги( Боже, направо сме забравили как беше) на чешмата в банята и пак спят  Heart Eyes  А мама си сипа едно винце по случаи социалния си живот  Sunglasses
Наздраве!  Hug

ЕЕЕ страхотно!  Hug Скоро чакаме актуални снимки с малките шушулки  Heart Eyes

# 61
момичета от час някъде ми изтича някаква кафеникаво-червеникава течност, но не е слузесто както описвате тапата, много е слабо като зацапване е леко, сега чакам някакви други признаци. Боли си ме долу ниско корема начесто, но е краткотрайно без стягания в корема. Май ще е днес или утре  Crazy

# 62
момичета от час някъде ми изтича някаква кафеникаво-червеникава течност, но не е слузесто както описвате тапата, много е слабо като зацапване е леко, сега чакам някакви други признаци. Боли си ме долу ниско корема начесто, но е краткотрайно без стягания в корема. Май ще е днес или утре  Crazy

Успех!  Heart Eyes Heart Eyes

# 63
  • ул. "Мечтание"

Май, май!

Успех!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 64
Ама само незнам още кога да тръгна...  Rolling Eyes Май като му дойде времето сама ще разбера, дали?! Много начесто станаха болките, но стягания в корема няма, това брои ли се?  Grinning

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 21:16 от Христиана

# 65
здравейте, момичета:) ЧЕСТИТИ РОЖБИ на новите мами, БРАВО, мацки! и да са ви живички, здравички, дивички и щастливички!   bouquet кураж и още малко търпение на очакващите - вярвайте, че всичко ще е наред и мислете само за момента, в който ще гушнете малките съкровищни пашкулчета  Hug

аз така и не успях да изчета предната тема, направо съм заникъде с времето покрай бебка и баткото; изобщо не успявам да помириша нет, искрено се учудвам как смогвате. но сигурно е и ЕГН-то, а и се надявам да вляза в ритъм скоро, познавайки се, няма да се изтърпя дълго такава.Wink

макар и късно, с няколко думички за това как се появи Екатерина. (ето ни тук http://s192.photobucket.com/albums/z258/rolla-careener/Ekatherina/ засега, дано успея да кача и в албумчето, че да се 'смеси' с компанията и моята януарска пикличка))

денят преди Големия беше малко шантав, чувствах се като да се разболявам нещо.. очиствах се цял ден, което беше малко странно при условие, че едва хапвах, напрежението се смени с някакво тръпнене, особено такова, сантименталничих, реввах безпричинно и се хилех също толкова неврастенично целия ден; въобще, имаше си ги всички симптоми, че мътенето е към края си, но аз тц, никакъв пресантиман, нали нямам никакви болки, а и ме бяха върнали на 13-ти и се бях настроила на 17-ти да ме приемат в Шейново и там да индуцират процеса. и така. към 1 сутринта ми изпадна тапата (или по-скоро парченце от нея), но така и не изтекоха води, въпреки че дебнех и час по час притичвах до вц. към 2-2 и малко започнаха болки, които реших за всеки случай да засичам, макар да не захващаха откъм гърба и кръста, а съвсем невинно ниско долу, като предменструални. и да не бях почнала, щях да усетя, че Нещото все пак се случва, защото се учестиха и усилиха. вече не можех да ги толерирам без да си мънкам, пея/пристенвам и т.н. нашето татенце по видимо неясни причини също така не мигна цяла нощ и пишеше нещо (при раждането на баткото пак така го беше 'засърбяла ръката' внезапно поетът му с поет, макар да нямаше никаква идея, че раждам - тогава нали нямахме и мобилки даже:). та, като станаха на по 5' присвиванията го емнах да отидем да видим какво се случва, въпреки вероятността да ни върнат пак за фалшива тревога и цялата тегавост на ситуацията. пуснах си поредния душ, направих си клизма (слава богу, "признаха" я и не ме чистиха там:)), драснах едно сантиментално писъмце на баткото, за да му стане хубаво, когато се събуди и не открие никого у дома, и в 5:55 се озовахме в Шейново, където установиха 6.5 см разкритие и ме приеха за всеобща изненада. естествено, паникирах, защото не се бях подготвила, че всичко започва, но това поне ми качи адреналина и тушира леко недоспиването и замаяността. към 6:15 ни вързаха с бебка в предродилна на апарата за тонове, колкото да чуем няколко нови АГ вица Simple Smile, докторът провери разкритието след четвърт час, беше вече 8.5 см и нареди да спукат мехура след 10'. сладката акушерка, която ме прие в дежурния кабинет, свърши тази работа и хууубавичко го понатисна тук-там, за да ускори разкритието (това не боли:). едва 5' по-късно (а явно беше, че никой не очакваше толкова скоро, та успях да чуя още една порция докторски свежинки) вече виех и когато най-сетне ме чуха - да, като да беше цял век, се оказа, че трябва немедленно да отиваме в родилна. там след точно 3 контролирани напъна родих мъничко Кате-пате! подържах малкото вързопче мъничко, поплаках си от щастие и блаженство, после я показаха отвън на баща й, защото не издържал:) и с локална анестезия правиха някакви 'немного' шевове (така и не разбрах/запомних колко, епикризата ще покаже, като я взема) - в разстояние на не повече от 15', но на мен ми се сториха повече, въпреки че болка нямаше, само неприятното усещане, че те работят долу, без да ти е гот. Grinning при излизането на бебка се е счупила/са счупили леко лявата раменна ключица, но бях успокоена и уверена, че това е напълно окей, със съответните медицински съображения какво го е наложило, и че до десетина дни ще е отминало, просто дотогава да щадя това раменце при носене.. дано е така. очаквам скоро нефролог да погледне и набеденото за дилатирано пикочно мехурче (неонатологът в Шейново го прецени като нормално към леко разширено). трите дни в болницата минаха нормално, на моменти и чудесно:)), например когато се видяхме с прекрасните мама зайка, също и Мелона. и така, в най-общи линии.

и още малко 'след".Simple Smile шевовете ми са резорбиращи и уж направени добре, но аз се юрнах да си оправям къщата като невидяла и в резултат единият май е изпуснал и сега пръскам Оксикорт (някой друг ползва ли за тази цел?? че листовката ме втрещи) след подмиването със смрадлика. малко след раждането ми избиха всякакви 'порази' - гъбички (за сефте в живота ми) между пръстите на десния крак, а също и херпес на устата, ..явно ще се чистя още малко. иначе се кърмим (и аз, разбира се, съм съм на найстото небе от щастие и се моля да продължи максимално дълго), отпочнаха ни коликите и сме на Biogaya и обикновено чайче Бебезан. преди час ни падна и пъпчето.. и така. (мили боже, какъв несвързан разказ сътворих само, простете ми, момичета, мозъкът ми е още бременен май!  newsm78)

прегръдки на всички и до пак  Hug

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 21:19 от careener

# 66
Хриси, да, бъди в очакване вече:) 

# 67
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

# 68
  • Сливен
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА! Да са ви живи и здрави Hug Hug Hug
Аз нещо не можах да се регистрирам в този сайт за залагания, уж чакам писмо на пощата, ще взема да пробвам пак Simple Smile

Душа не се прави регистрация.

Следвай тези стъпки:

1. http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/STUFF#5565063411063708242
2. http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/STUFF#5565063413055718226
3. http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/STUFF#5565063417191233714
4. http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/STUFF#5565063418755029346
Ахаа, мерси много Simple Smile Аз се сложих на 31, поради причината, че не може февруари Laughing

# 69
благодаря  Hug ще си довърша вечерята, тати да се изкъпе и ще отидем да видим аджеба какво става  Grinning
благодарение на вас съм засега съм по-спокойна отколкото очаквах, обратно на нагласата ми в началото  Hug, благодаря ви!

# 70
Запис Hug
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

# 71
  • Сливен
Аз искам да попитам, ако ми падне тапата например и нямам други кой знае симптоми, като болки, да не бързам за болницата, нали  Rolling Eyes

# 72
Аз искам да попитам, ако ми падне тапата например и нямам други кой знае симптоми, като болки, да не бързам за болницата, нали  Rolling Eyes
Да  Peace

# 73
 fingerscrossed Хриси-успех!
Careneer Страхотен разказ!!!  Hands Clap

# 74
Здравейте момичета.
Искам да попитам нормално ли е след всяко кърмене да има колики.

Общи условия

Активация на акаунт