Фотография - 57

• 32 016
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Поздравления на Муцунка и ДжалиWink  bouquetБраво момичета! Hugсамо напред;)и още и още ви пожелавам;)

# 391
Момичета, БРАВО!  Hug
Напълно заслужено!

Сега си обяснявам що сте толкова красиви... Flutter
То от толкоз скромност било... Laughing

Джали, няма ли да се разходиш насам?  Wink

# 392
  • София
Аз ви чета, но не пиша, че при мен днес и утре е ад...Палечка, много се радвам, че ще участваш в предаването! Hug  Пусни ми на лични някакъв тел. да се чуем утре  Peace Хайде и една от ветеранките да се пресрами, де! Crossing Arms Иначе с майката на Вики имаме контакт, но утре ще уточняваме подробностите.

За времето - сега питах лично г-н Минчо Празников какво ще е времето в Борисовата градина на 13-ти  Joy възползвах се, че работим в едно и също помещение  Mr. Green Сериозно - каза, че ще бъде хладно, ще има вятър и ще превалява сняг. Естествено, не може да се ангажира със 100% точна прогноза за след 10 дни, но в понеделник може да каже със сигурност  Laughing Но мисля, че това не бива да ни плаши, със сигурност няма да има природно бедствие, а и една фотосесия няма да продължава дълго, нали? Тъкмо ще има мегдан за бокирани снежинки  Laughing

Браво на Муцуна и Джали! Hug

# 393
Цеце, въпросът е да не изплаши хората с деца Wink

# 394
  • София
Браво, какво развитие има в темата, и то за толкова кратко време, поздравления момичета!

Да се вмъкна с едно колажче:

romantic by Eli Mishe, on Flickr

# 395
  • София

Цеце, въпросът е да не изплаши хората с деца Wink

Да де, аз всъщност това имах предвид  Peace Аз се надявам да дойдат повече влюбени двойки. Мисля, че наистина е страхотен подарък и дано да успеем да го разгласим подобаващо дотогава, сигурна съм, че ще има мераклии.

# 396
 Embarassed Рибо:))) bouquet
Фрий,   много ми се иска, но малко да се стопли,  а не смея да  се настроя,  че ще  идвам, че случай няма  да кажа "тръгвам" и да не ме препъне нещо, та ще си мълча  и като съм в София  някой чуден ден ще свиря сбор:))

# 397
Джали, Муце, страхотни сте!

Понеже са много скромни и не искат сами да се похвалят - да ги похваля аз

Рибе, я тихичко кажи не бяха ли търсили и една твоя чудна снимка за същите мегаборди  Wink

# 398
  • Пловдив
Цеце, ти буквално охлади страстите   Grinning макар че досега май никой не е потвърдил, че ще снима навън

Муцуна, Джали, едно огромно браво, момичета!! За пореден път ме карате да се гордея! Ето, че можело на билбордове да има и бг снимки!!
може ли да видим тук снимките с хубаво качество?

# 399
WOW! Мислили ли сте си преди 2-3 години, че ще имате снимки на плакати?
Страхотно е!  Party Peace Heart Eyes

Рибе, я се похвали и ти?

# 400
Ейййй Лени...всичко знаеш бе, а уж си толкова далече  Mr. Green
Ми и аз имам една снимка, MardiGras (Линда)- също.  Ще ги познаете - снимките са добре известни Wink Ако ги видите - снимайте ги за архива Wink

Съжалявам че изместих дискусията  Blush

# 401
  • София
Браво, момичета Grinning Страхотно!

# 402
Браво,момичета!!Браво!  bouquet

# 403
Другите явно ги е срам да питат, ама на мен ми е любопитно как тъй групово стана таз работа?  Wink

Естествено, може и да не отговаряте.  Peace

# 404
  • София
Ей, ама че сте скромни. Браво, момичета!  Все така Simple Smile Калина и тя има една реклама на ф-а Василка на билборд Simple Smile

За снимането дали няма да е по-добре да пуснем тема в която да има инфо кой ще снима (вкл. и линк към снимките) и желаещите директно да се свързват на ЛС със съответното момиче и да се уговарят индивидуално за място и час. Иначе рискът една тайфа фотографки да подскача и мръзне без да има голям наплив от желаещи да се снимат е доста голям. А и при тези температури малко хора биха извели бебетата си в парка. Но пък, ако има възможност те да бъдат снимани в студио или у тях, ще откликнат... Т.е. идеята ми е, който иска да снима, освен снимките си да посочи и къде може да снима (в парка, в студио, домашно посещение). Понеже повечето се притесняват да снимат сами, може да се групираме по двойки. Също ми се струва и редно тези, които се занимават професионално с фотография да снимат за по-голяма сума от по-неопитните.

Общи условия

Активация на акаунт