Фотография - 57

• 32 015
  • 748
  •   1
Отговори
# 405

Браво момичета  Peace

# 406
Имам отговор за допълнителните сантиметри, които да се отпуснат за подрамка и крайни цени за печат:

"За да се подгъне изображението на подрамка са необходими още по 6см от всяка страна /ако ще се кове с телбода отзад както е и по-красиво/, т.е. с 12см. по широчината и с 12см. по дължината.

Това ще оскъпи размерите така :
20х30 с 1.20 - 2.40+1.20= 3.60лв.
30х40 с 1.70 - 3.60+1.70= 5.30лв.
30х30 с 1.50 - 3.60+1.50= 5.10лв.
"

20х30 = 3,60+7,80 доставка = 11,40 лв заплащане при получаване
30х40: 5,30 + 7,80 = 13,10 лв при получаване
30х30: 5,10 + 7,80 =  12,90 лв при получаване

Значи, не надминаваме 14 лв заплащане като цена печат и доставка дори при такива големи аванси. Можем да ги поръчваме така - с допълнителните сантиметри, за да може после хората да ги слагат на подрамка, в паспарту или както пожелаят...

# 407
  • София
Лекси, нали акцията е и валентинска - за двойки, не само за бебета. То тогава какво да кажем по тАлАвизията - четете бг мама /и аз като Фрида не смятам, че е задължително да се акцентира върху форума/ , следвайте линковете, харесайте си някоя фотографка и й пишете ЛС да се разберете  Mr. Green Много сложно става така  Thinking Аз разсъждавам от чисто телевизионна гледна точка и не искам да подвеждам колегите си.  Те се хванаха точно за това - как да направим атрактивен подарък на любимия за Св.Валентин и с това да помогнем на дете в нужда. Според мен, за да има ефект от този вид ПР, трябва да има ден, място и час, които да обявим /освен възможността за закупуване на снимки/. В противен случай най-подходящото място за разгласяване си остават Фейсбук и форума. Надявам се до утре да решите какви ще бъдат локациите и каква ще е таргет групата, към която ще се ориентираме основно. В краен случай ще се опитам да ги убедя поне да направят репортаж с Вики и майка й, в който да запишем и Палечка като представител на групата.
Не искам да налагам мнение, защото няма да мога да участвам в снимането /със съмнения за дискова херния съм и трябва да се пазя много  Rolling Eyes/ и съответно няма аз да мръзна на студа, въпреки огромното си желание. Ако ще се правят фотосесии за двойки, ще гледам поне да изпратя някакъв реквизит от последната ни валентинска сватба  Peace

# 408
На мен идеята за фотосесия на влюбените много ми харесва..Дори и да е студено ще привлече много млади хора - особено тийнейджъри - те си умират за такива нестандартни неща..Наистина е много добър  алтернативен подарък, а и в помощ на каузата...
Да поздравя Муцуна и Джали - мечтите се сбъдват...

Ние днес правихме нови опити..Една магическа сесия:

http://www.flickr.com/photos/58274580@N06/5413160557/

# 409
  • София/Осло
Джали ,муц- браво момичета !   bouquet
Следя ви ,но съм болна ,лежа и едва пиша !  Hug

# 410
  • София
Цецето, права си. Разсъжденията ми изхождаха от предишните акции и не отчетох, че идеята сега е друга  Peace

# 411
браво за билбордовете, момичета!

следя дискусията за вики. когато се обяви имейла, ще изпратя кадри. фрида, невероятна си!

# 412
Момо, благодаря, също така съм и дебела Simple Smile

Цецето-нека да изчакаме малко, тоест да си дадем срок до понеделник. Аз съм говорила с едно от най-големите женски издания евентуално да ни сложат като новина във фб страницата им и на сайта им. Към момента нямам конкретна договорка, но това ще знам след като имаме вече изградена галерия и банери.

Аз се заемам с това след като имаме някаква яснота да говоря с интернет медии, новинарски сайтове и т.н., които ако пожелаят да сложат банер, който да води към галерията. Тук задачите са две:
-ясен кратък текст за самото събитие (това ще можем да дадем като параметри след като узнаем дали ще имаме някой МОЛ на наша страна)
-и ясни инструкции за това как става процеса по харесване и получаване на файловете и снимките.

телевизията като медия трябва да е последна стъпка и то ден, макс два преди събитието или като анонс в деня на самото събитие. Тъй като се счита, че тевизията има най-голяма покриваемост и достига до най-много хора, за мен е логично да бъде последния патрон преди самата кампания.

# 413
  • в гората
Браво на вас, страхотна организация!

Цвете, съгласна съм с теб за ТВ, но все пак да се съобразим с Цецето и това, което се е разбрала за участието... Цеце, за конкретен ден ли си говорила или може да е четвъртък или петък преди уикенда?

# 414
Тъкмо и аз щях да кажа като МардиГрас - страхотни сте, невероятна организация! Много жалко, че не мога да помогна, ще пратя кадри и аз като стане известен мейла.

Джали, Муцуна, браво на вас момичета, трябва да сте много горди!

Аз днес се мъчих с една валентинска серия, отвратителна светлина за съжаление беше, утре ще трябва да пробвам със светкавица. Цял ден се мъча да оправя цветовете и не и не, не става.
Ето един валентински колаж и един Дани, на който не можах да нагпдя цветовете и това си е Sad

Valentine triptix by tracy_tomsickova, on Flickr

Feel the love Simple Smile by tracy_tomsickova, on Flickr

# 415
  • София
Линда, за вторник - 7-ми има възможност  Rolling Eyes Колежката, която успях да спечеля за каузата, прави предаванията във вторник и петък. Утре ще говоря пак дали е възможно да се вместим в петък, но утре до следобяд трябва да имаме и ние яснота ще участваме ли, защото момичето си реди блока отсега  Peace

# 416
Честито момичета за билбордовете, страхотно!

Аз си ви чета и мисля, мисля, но нищо не казвам за кампанията защото не мога да помогна със снимки, въпреки че много бих искала, но няма кой да ми гледа детето. Единствения вариянт е да помагам с обработка ако има нужда и ми имате доверие.

# 417
Фрида, да видя, няма да повярвам в това
Момо, благодаря, също така съм и дебела Simple Smile
Страхотна организация. Аз съм вече готова с кадрите - оправих ги всичките да са формат 3:2. Ще сваля от групата тия, които не стават за голям печат.
Съгласна съм, че ТВ трябва да е последния изстрелян патрон.
А мислите ли, че ще има интерес от чужбина да се закупят снимки?
Имам в ФБ голяма група фотографи, които биха могли да подпрат едно рамо. Само питам, преди да стрелям

# 418
  • София
Тв-изявата остава за петък. Значи ще имаме достатъчно време да уточним подробностите  Peace

# 419
Тв-изявата остава за петък. Значи ще имаме достатъчно време да уточним подробностите  Peace

Аз обаче пътувам в петък вечерта и няма как да участвам в петък/няма да съм тук месец и половина и ще имам ужасно много неща за петък освен багажите:(/....аз затова писах за вторник, но наистина за каузата може би в петък е по-подходящо, защото е преди събитието Peace

Добре, че влезнах да погледна какво става...трябва да подкрепим Вики, според мен даже двама човека ще се справят още по-добре/освен Ина/

Общи условия

Активация на акаунт