Отговори
# 480
Хейли, миличка, прегръдки и кураж, а бебчо бързо да се оправя и да сте си заедно у дома.   bouquet

Момичета, благодаря.  Hug

Борко свали температурата и дано се разминем с болестите. Мисля кака му да не я пращам още една седмица на училище...

# 481
  • Stavanger,Norway/ Varna
Краси, направо немога да го проумея, как е възможно  Sad. Егати жестоките хора, как може такова отношение. ако бях аз, луди щях да ги направя. Много сили, миличка, ще се оправи детенце, но и двамата ще се намъчите далеч един от друг  Confused

# 482
Краси и аз да напиша, че се надявам скоро да сте си в къщи здравички  Hug Нямам думи за болницата, супер негативизъм са в БГ. Тука пък все са файн, но поне не те смазва толкова като ти кажат файн, а зле е. Дано скоро се гушкате  Hug

# 483
Уфффф от обяд ви 4ета бе хора , ама 4ак сега ви до4етох.

Краси- много  Hug за теб и се моля вси4ко с Мони да е наред съвсем скоро .И аз мисля да не ги оставяш на мира тия, как така няма отговор дали се храни или кашля и квото и да е .Гадни мизерници, сърце нямат тия хора бееее

наде и другите моми4ета с болни де4ица (забравих ве4е -извинявам се) дано се оправят бързи4ко ,  4е е кошмарно сигурно да гледаш болно детенце , Алекс като беше хремев  се побърквах , дали диша както трябва , а ако се разболее направо незнам.

Нямам време да се вклю4а по темите, утре ще го направя оба4е.Отивам да правя торта.

Аааааа Радиии страхотна снимка

# 484
Егати скапаната държава! Навсякъде биха се опитали да успокоят родителите на детенцето, но не и в България! Тук, ако се разболее детенцето ти, ще те накарат да страдаш, едва ли не да се чувстваш виновен, накрая ще те принудят да си платиш и ти с цялата си обезумялост дори ще им благодариш! Думи нямам! Нямам търпение да се изнеса от тук #2gunfire!

# 485
  • София
Ейй, много се ядосах  #2gunfire
На една майка на 3-месечно бебе и кажи че детето и е зле.................
Егати хората, по-добре да кажат подробности, отколкото да обобщават така  #Cussing out
Представям си как се е развихрила майчината фантазия на Краси  Rolling Eyes

Влязох само да видя какво става със Симеончо и очаквах добри новини, но се разочаровах от лекарската нетактичност.
Уффф, ама много ме е яд!!!

# 486
Краси, потресена съм. Ума ми дори не го побира. Няма сила, която да ме махне от болницата,
търсете си правата. Това е малко бебе, трябва да виждаш какво му правят и как го лекуват.
Да не говорим, че толкова малко бебе в момента преживява ужас, бе хора. Само там.Нали майката трябва да е до него, да го успокоява. Леле, дано е добре. Моля се !

Момичета, ще се пробвам да ви изчета, че и аз съм болна. Страшен грип ме удари.
Още ми се вие свят, направо съм като зашеметена. На всичко отгоре дясната част на челюста ми се схвана, всеки зъб ме боли. Дали е от мъдреца не знам, ама е ужааасно.

# 487
Хейли много съжалявам, че трябва да преживееш тази раздяла, но наистина се надявам утре да те приемат, ако ли не не може ли да отидете във втора градска?Щом там политиката е да не разделят бебе от майка по-добре там.Иначе то бебче щом е на кислород, ти не можеш да го гушкаш или кърмиш май Rolling Eyes, така че...знам ли не се тормози Hug
 Български лекари в редичка #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 488
  • София
Краси - цял ден Ви мисля, и се надявах да има добри новини.
 Знам какво е да висиш на входа на детското отделение за да чуеш само с 2-3 думи как е детето ти и тези думи да са"Детето е много зле, продължава да е на кислород". Монката за това е в интензивния сектор - защото е постоянно на кислород, а и там са под постоянно наблюдение.
 Момичета - колкото и да се възмущавате такава е политиката на отделението. За тях е важно да се погрижат за бебето, а дали с или без майка... ConfusedОтделението е малко. То си е късмет, че е имало свободно легло в интензивния сектор. В самото отделение има едни като боксове, в които се побират 2 детски легла, а майката спи на едно като дюшек на пода - не може да легне изцяло а е седнала със свити крака. Ако не се лъжа бяха 4 такива бокса - там бяха бебчетата до 6 месеца. Има още 4 стаи с по 2 легла за деца и придружителите им, които са със санитарен възел, една стая с 3 легла за възрастни и 3 за деца само с чешма. Другите стаи /не помня колко бяха, но май 4 или 5 са с детски легла /5 или 6/ и една кушетка. Така беше преди 3 години, но едва ли се е променило нещо/. Сами разбирате, че няма как да приемат всички майки с дечицата.

Ние днес водихме Гого до Полимед. Няма Т, но подкашля леко от сополите, има още и разстройство /макар,че от сутринта е акал само 2 пъти/и като прочетох снощи за Краси и Монката и реших да идат да му "Сложат една слушалка". За сега са чисти гърдите, но дежурната педиатърка каза, да правим инхалации с вентолин. Изписа му и сироп Проспан, ентерол и Хидрасект. Много е нервен, само иска да се носим, а как реве....аз 3 месеца не бях го чувала почти да реве а сега се дере. Успокоява се само като го гушна. И като ми захапе брадичката, или пръста така захапва, та чак се тресе.

# 489
Момичета, много ви благодаря!!!! Hug Hug
Попринцип сте прави за всичко, но предпочитам да не правя панаири, за да не се отрази това на детето ми! И да вися, и да не вися пред болницата все тая. Там се влиза само с чип и с чип се излиза. Обаждах се към 17, евентуално да ми кажат нещо. Обясниха ми само, че на всички въпроси ще ми се отговори утре на сведенията Rolling Eyes . Поне разбрах името на този, който днес е на смяна.
Успяха да ни приемат единсвено и само защото, когато отидохме в университетска имаха смъртен случай на едно бебенце и лекарката, която го прегледа не беше готова да поема каквато и да е отговорност, обади се в 3-та и уговори да ни приемат!
Нинче, много си права. Така е!  Hug

Но една идея човешко отношение няма да е излишна! Tired

# 490
Хейли, кураж и дано скоро оздравее детето!  Praynig

Влязох с намерението да пускам снимки ама ми се изпари настроението. Друг път ще е.... Sad

# 491
Хейли, кураж и дано скоро оздравее детето!  Praynig

Влязох с намерението да пускам снимки ама ми се изпари настроението. Друг път ще е.... Sad
Давай снимките да разведриш малко обстановката Hug

# 492
Краси, миличка, силно те прегръщам  Hug Дано утре изследванията са добри и беб по-бързичко се прибере в къщи Praynig А за свекърите - нека си говорят, щом за тях е по-важно да бълват празни приказки, вместо да ви подкрепят!
Наденце, къде попадна на този некадърник  #Cussing out
Ради, много сладък аватар  Heart Eyes Hug
Оле -  Wink Hug

# 493
Това са двете ми ТВ маняци

Това е Симона постригана

А на това се вика помощ вкъщи

И тъй като никой не откликна на посните ми подкани за годеж (явно мацките ни са или много срамежливи или много избирателни)  Crossing Arms ще пробвам още веднъж със снимки 1 , 2 и 3 Laughing

Смехиhahaha

# 494
  • София
Краси, много силна жена си!!! Възхищавам ти се   bouquet
Аз на твое място да съм оревала света, а ти звучиш съвсем уравновесено...
Браво, че си по-разумна, отколкото емоционална   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт