С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от мен. Аз докато се включа...
Не пиша, но си ви следя и засега успешно задържам 54 кг.
Щеше ми се да стигна 49-50кг (при 158 ръст) Но ако още седмица не сваля, ще мина в трета.
Добре дошли на всички нови попълнения и успех   bouquet

Поздрави и благодарности на всички стари, радвам се че ви има   bouquet

# 211
  • Варна
...
Пуешко филе си взимам на "Орехите", телешки суджук на "Чановете", телешка луканка на "Тандем" и телешка пастърма пак на "...

Мъжът ми донесе сега от кауфланд пушено пуешко филе деликатес на Орехите ама ми се струва мн солено Thinking Thinking         такова ли е твоето или е друго

ох сори че задавам такива глупави въпроси ама утре ще ходя да си пазарувам и искам всичко наведнъж да си взема

# 212
Благодаря ти Вещи за отговора HugЗначи след 7-я последен ден протеини ,започвам 5 на протеини и зеленчуци и после 5/5  love001  love001  love001

# 213
# 214
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Milagros, аз купувам точно такова пуешко филе на Орехите. Соленичко ми е и на мен. Но откакто се подюканчих и започнах да избягвам солта, всичко ми се вижда солено. От пуешките филета любими са ми на Орехите и на Соларис.

# 215
...телешки суджук на "Чановете", телешка луканка на "Тандем"...
Трябва да проверя за тези в магазина, `щото аз до сега в колкото съм се загледала, винаги на съдържанието им пише, че освен телешкото месо съдържат и свинско. Тези само от телешко ли са?

# 216
 Twisted EvilАаахх момичета,намерих зи от първа зтраница това за нужните зваляне на килца, ама е на френзки,какво ше ме позаветвате,ами новазам и не ги разбирам оште нештата. Thinking,иначе от днез зъм на пилешко без кожата и бутчетата,е и залатка,извинете за не правелното пизане ама не ми работи копчето за буквата.

# 217
Twisted EvilАаахх момичета,намерих зи от първа зтраница това за нужните зваляне на килца, ама е на френзки,какво ше ме позаветвате,ами новазам и не ги разбирам оште нештата. Thinking,иначе от днез зъм на пилешко без кожата и бутчетата,е и залатка,извинете за не правелното пизане ама не ми работи копчето за буквата.
то тази буква да ти беше проблема в поста  Mr. Green прочети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559515.0 1вата страница отново и ще си отговориш на всичките въпроси. Предполагам че, "това на френски" е калкулатор, и там има и превод  Peace
Ако искаш дай малко повече информация за себе си, години, килограми, ръст,бременности и ще бъдеш посъветвана.  Peace
А иначе при мен нещатата са си стабилни от към кантар вече..не искам да смятам колко време, да не се депресирам..но пък си бях купила едно плетено елече изрязано под бюста и смея да твърдя, че вече е моят размер  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:08 от Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 218
  • Варна
имам в фризера пилешки фенери и мисля от тях да направя супа-как мислите подходящи ли за за П периода

# 219
Данчоти, страхотен минус имаш. Поздравления
Аз изкарах 7 дена ударен и сега 5 на 5 ще правя
Почнах от днес на ЗП режил и ще го правя 5 дена ,после 5 на П

# 220
имам в фризера пилешки фенери и мисля от тях да направя супа-как мислите подходящи ли за за П периода
Да, подходящи са, ако намериш нещо за ядене след като махнеш кожата  Peace По-добре си взимай бутчета и бяло месо..махаш кожата и имаш какво да ядеш,.тези фенери  Rolling Eyes освен кокали ако обичаш да глозгаш   chef

# 221
  • Бургас
Да, подходящи са, ако намериш нещо за ядене след като махнеш кожата  Peace По-добре си взимай бутчета и бяло месо..махаш кожата и имаш какво да ядеш,.тези фенери  Rolling Eyes освен кокали ако обичаш да глозгаш   chef
Ако са домашно издялкани фенери като моя днес...става страхотна супичка с доста месце Mr. Green

# 222
  • Варна
прави сте че няма мн месо но са много витаминозни

# 223
Ивелина Колева-благодаря Hug Hug Hug

# 224
  • София :(
    Да му се не види, писах, писах, шарих чергата и... всичко затрих  ooooh!
     Както и да е, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт