С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
...и се чудя дали може да давам от него на малкия който е на 4 г. или на него да му забърквам друга доза с 3.6 % ?

mrancho , не му давай с никакво мляко! То проблемът не е в мялкото, а в аспартама (подладителя) на степчето-това е отрова, все пак.

veronic, (не)Обикновена, и на мен ми пролича на 10 свалени чак...

# 646
 Hug Добро утро  Hug
Добавям и нещо за гризане към кафето на Екатерина Simple Smile

Отдавна се каня да ги направя тия бисквитки и днес май вече ще им дойде времето. chef

За забелязването - на мен онзи ден ми казаха "Направо не мога да ти се нагледам! #Crazy" Joy обаче това от човек, който не ме е виждал от преди да започна въобще да слабея, т.е. от преди 25 кг.  Joy
Вкъщи въобще пък не ми обръщат внимание, а на работа ми казват, че много съм напълняла в сравнение с лятото. Тогава бях с 10 по-малко от сега. В началото още /преди онези 25кила/ като ми предлагаха да опитам нещо отговарях, че може и да не ми личи, но си спазвам един режим. Тогава някой започнаха да казват, предполагам за да ме стимулират, че ми личи след 7мия кг. А има и хора, които не правят разлика между преди и сега без снимков материал. Laughing

Днес кантарев каза като вчера. Но съм доволна. Вече съм на пейката на 8ците. Моля да ме вържете и да не взема да изпадна, че на 9ката не ща да ходя пак  Whistling Crazy Joy

Усмихнат и отслабващ ден.

# 647
  • София :(
           Добро утро  Hug
     Да ви се похваля първо, с един тлъъъст минус, повече от килце  newsm44 и да почерпя по случая.

Azalita , сигурно с много тренировки - нещо, което никак не ми звучи привлекателно..., въпреки резултата.
      ildevaris , що да останеш без закуска - сандвича от тричавото хлебче го хапваш за закуска и готово  Peace
      veronic , хич да не ти пука - мен не ме забелязваха чак до двайстото кило, а след четирстото спряха да ми обръщат внимание, ама аз да не го правя заради тях, я - ай да си гледат работата  Crossing Arms
      Dream* , вземай редовно мерки за проблема с тоалетната, не е за подценяване  Naughty
      Вещи, няма да четат докато тургаш такива картинки мисля аз, ама пък първа страничка без картинки... не става и те ти го резултата - народа зяпа картинки, вместо да чете първия пост  hahaha
      zorita, верно ли е минало толкова много време  Shocked Малеее, как си летят дните, ама какво се чудя, аз вече 2 г и 3 м съм на режима - за това време смених три работи, трима "техници", само на Дюки не изневерих, поне не много де...  Rolling Eyes
     иланг - иланг, не ти завиждам  ooooh! В тая възраст... - ни момиченце вече, нито още девойка..., а пък вече се изживява като жена... - хич не ща да съм на твое място.
     mrancho, на малкия му забъркай каквото щеш мляко, но с шепа истински плодове и мед, не го тъпчи с химия насила  Peace
      Medlar , те във втора пейките са с лек наклон надолу - щеш не щеш се приплъзваш към по-долната  Laughing
      Отивам да си заджуркам триците, днес за разнообразие - на попарка, а после ще хвърлям чоп - да шетам или да се върна в леглото...
           Хайде, от мен усмихнат, режимен и спорен ден  Hug Hug Hug

# 648
Добро утро и от мен  wavey

Вземам си от кафенцето на Екатерина, че едва гледам тази сутрин...Ммммммм, докато пишех и закуска се появила   Stuck Out Tongue Winking Eye

Sunny89 и ildevaris, ако искате степчета пишете ми на лични, с удоволствие ще ви изпратя моите, които отдавна не ползвам. Имам доста голямо количество с което се запасих от БГ, но все не ми оставаше време да си правя сладки неща, а сега в трета си хапвам от другото сладко на галите  Blush

mimensita, честит минус, ха дано все така да е в трета  Praynig Hug

Хубав и режимен ден на всички  Hug

# 649
  • Пловдив
Здравейте  Mr. Green включвам се само да Ви покажа едно стихотворение, което си бях запаметила преди години на пц-то, не знам на коя дюканка е, ако се познае някоя,да свирка  Hug Предполагам,че повечето няма да го знаят...

На Дюкан съм вече аз
и отслабвам с всеки час
странно може да звучи
ала гладен тук не се стои

Туй режим е, не диета
някаква си там превзета
хапваш яйчица, пържоли
и забравяш всякакви неволи

Три лъжици трици всеки ден
те изхвърлят вредното от мен
супи, кексчета, млекца
с тях стопяват се килца

И калориите не броиш
за количества не се косиш
хапваш всичко и по много
но следиш режима строго

Да не прегрешиш с масло, сметана
на филийка от зарана
ако всичко спазваш по етапи
ще си най красива сред познати

И ще видиш що е то
нови дрехи и палто
тясна рокля и пола
няма ги омразните кила

Нека всички чудят се, невярват
как дюканки хапват и отслабват
Как живота си променят с туй режимно дело
и със токчетата по паважа тракат смело

Ако искаш ти килцата да свалиш
смело включавай се сред нас да ги стопиш
и на новата ти слабичка снага
вече няма да тежат излишните кила

И помни едно едничко
с Дюки се променя всичко
визия и начин на живот
веч не са мечта, а твоя верен ход

Щом прочел си книгата Дюканска
забрави за всяка ти диета канска
щото тоз режим е най вълшебен
за дюканки-дебеланки най потребен

С Дюки всяка дебеланка
скоро става кат фиданка
и красива и сияйна, без дори да има тайна
щото тайната е тук пред вас-с тоз режим отслабвам АЗ!

# 650
Monroe   bouquet Благодаря, че го сподели с нас.. който го е писал си е поет, моите поздрави за него..  bouquet

# 651
  • Пловдив
mimensita  bouquet благодаря за идеята . Аз не искам да му го давам , ама то с него не се излиза на глава . Все налита на мойте манджи  newsm78 и така се получава, че всички сме на Дюки ,като на него му бутам и хляб Rolling Eyes ,не че го яде де . Имам си месоядно дете  Joy

# 652
Здравейте  Mr. Green включвам се само да Ви покажа едно стихотворение, което си бях запаметила преди години на пц-то, не знам на коя дюканка е, ако се познае някоя,да свирка  Hug Предполагам,че повечето няма да го знаят...

На Дюкан съм вече аз
и отслабвам с всеки час
странно може да звучи
ала гладен тук не се стои ...

Tumba_lumba е авторката, чела съм го преди. На нея явно всичко и се отдава Simple Smile Страхотно е!

# 653
Tumba_lumba

И да го възприемеш като обяснение в любов, няма да е грешно пак  Hug

# 654
  • Пловдив
Момичета, в блога има 31 дюкански поеми Simple Smile

http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D0%B0%D0 … 8%D1%8F/#comments

на две страници са, долу има и "по-стари публикации", да си кажа аз, да не пропуснете, заслужава си четенето Simple Smile

# 655
В темата ви аз ще се запиша,
че от сланини , вече се не диша
не много са ,признавам си без бой
но пък нарушават ми душевния покой

Прочетох и режима ми хареса
ще плюскам и живота ще е песен
а другото , ненужното ,ще се топиии
ей готино си е Дюканчица да сииии
   VIVKA
 Съжалявам за спам-а ам.. не можах да се сдържа... ето това е поезия за моята дюканска душа.. Mr. Green Heart Eyes

# 656
  • София
mimensita  bouquet благодаря за идеята . Аз не искам да му го давам , ама то с него не се излиза на глава . Все налита на мойте манджи  newsm78 и така се получава, че всички сме на Дюки ,като на него му бутам и хляб Rolling Eyes ,не че го яде де . Имам си месоядно дете  Joy
Или може в млякото да сложиш сладко или конфитюр - става вкусно и доста по-полезно плодово мляко. И естествено желатина, що му харесва да е желирано.

# 657
  • Пловдив

Вещи, ще се брои ли ако почнем да четем по два пъти 1 страница  newsm78

Кате, от тия дето я знаят наизуст не се зачита  Mr. Green

Да ви се оплача, не мога и не мога да я правя тази пуста палачинка. За 4 години така и не я научих (сега като казах 4 години, се сетих, че вчера ги направих  Laughing , ама не се стряскайте, сваля се, само дето аз съм минала през всички фази - включително и пета ЯВКВПОС и затова сега съм на втора - твърдо цял месец  Flutter 8 кила, бива). Та да си дойда на думата - мъчих се аз пак с палачинката, естествено, що ли чаках друго - стана на омлет. Обаче омлета имаше вид на пластелин, та си измоделихах малки палачинчици, сложих ги отново на тигана и станаха на питчици без да залепнат  Laughing

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 15:49 от ЗлаВещица

# 658
Момичета, в блога има 31 дюкански поеми Simple Smile

http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D0%B0%D0 … 8%D1%8F/#comments

на две страници са, долу има и "по-стари публикации", да си кажа аз, да не пропуснете, заслужава си четенето Simple Smile
То не бе първа страница, не бе блог... и после не сме се заяждали  Mr. Green

# 659
 hahaha hahaha hahaha newsm64
Ха ха ха, Вещииии, то туй най-лесното,само да е с прясно мляко, 2-3 яйца,на загрят котлон, хубав тефлонов тиган и с по-ситните трици,едрите остават на куп в средата, а сместа отива по краищата.Точно аз акъл да давам, дет съм с две леви и отслабнах с няколко диви свини и десетки кила риба. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт