"Юнче, дай на мама знак!- удари коремчето й с крак! - тема 11

• 22 006
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Ани, ще порасне душица, щом вече е вкъщи, всичко е наред! И моят племенник се роди 2300, беше в кувьоз, но сега, вече на 6 м., е бонбон и половина, спокойно, цокливо и усмихнато бебе.
Китикат, наистина недей да стоиш в поза, която ти е неудобна.  Hug
Мая, честито Simple Smile
За списанията...аз като бременна с Румен купувах, но сега да си призная, купувам само списания на малкия, до мен не стига, пък и с интернет вече не е толкова актуално. И броят, в който ме има, не съм си купила даже, от списанието ми изпратиха сканирана страницата, за да я видя.
Лека и спокойна нощ от мен!

# 76
deskatta розови ще са следващия път  Hug Този пак са сини.

# 77
  • Sofia
Ани, браво на младежа, че си е вече вкъщи! Бързо ще порасне!

Китикат, споко, само стой така, както ти е удобно Simple Smile

Аз наскоро си купих едно бебешко списание, защото в Joy четох, че има книга за неудобните детски въпроси към него, но нямаше книга. Close Прелистих го два пъти и изобщо не го четох.
Купувам си само Joy и Glamour заради многото снимки, да ми дават идеи за работата.

# 78
mundi ако сега започнеш да си взимаш болнични до края на бремеността няма нито как да ти сменят позицията нито заплатата.Дори и да е саществува вече така ти ще си останеш на старата.При мен се случи нещо подобно.

# 79
Здравейте,момичета! Hug
Поздравления на Чин за страхотната темичка  bouquet
Аз не че успявам да пиша често, но...намирам време да ви попрочитам от време на време... Blush много полезни съвети черпя от вас...надявам се нямате против Heart Eyes
Момичета, искам да ви попитам къде усещате бебоците си...моят вече ме ритка почти всеки ден, но ми се струва, че е много ниско долу...доста под пъпа, в ляво...Притеснявам се! Споделете как е при вас! Благодаря!  bouquet
Хубава вечер!

# 80
  • София
Привет, влизам набързо да се отчета, защото ще пътуваме утре рано и няма да ни има чааак до понеделник Crazy  Ако имам възможност, ще пиша де... Mr. Green

вещи, бразилка, моята е точно със спелта Peace  Днес си я взех, малко по-твърда изглежда, отколкото очаквах, но тази спелта била хубава защото тежестта на тялото се разпределяла естествено..или нещо такова  Wink  Погушках я, стори ми се удобна, макар че мъжо мърмореше, че била твърда  Laughing  А, и леко мирише на странно, като на жито  Mr. Green  Може би е нормално, все пак пълнежът си е такъв...  Ама аз си я харесвам, сега отивам да си я изпробвам истински Whistling

Лека нощ на всички, без много ставания и безсъници Hug

# 81
Инсайд, различно. Понякога усещам все едно целия се обръща, чак се сепвам, мъжа ми казва, че правел грандиозно разместване на интериора и квартирата Simple Smile Понякога го усещам ниско долу, понякога встрани-различно през няколко дни.

# 82
мъжа ми казва, че правел грандиозно разместване на интериора и квартирата Simple Smile
  Joy  Joy  Joy  няма скука при вас  coolcool
Само да не мести и мебелите (органите) че тогава на хазяйката няма да и хареса  Sad
Лека нощ за днес  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 83
  • София
Чин!  Hug
Ей ме...  Mr. Green
Вече сме си у дома.
Първо подробности от вчера. Бебката беше огледана много добре. Всичко й е ОК. Само дето много срамежлива... не показа, че е бебка. Ама предвид прегледа на ехокардиографията и моята лекарка по някои косвени белези каза, че според нея е мома. Гледа основно лицето, понеже някой питаше.. гледат се челюстите и това как се движат. Бебешонката преглътна дори и си раздвижи езика. Лекарката каза, ето това е много добре. Гледа основно крачета, ръчички, дигафрагма, бъбреци, мозък, форма на черепа и т.н. Гледа кръвотока през всичките важни кръвоносни съдове и точно затова се заприказвахме за теглото ми и това, че не бива да качвам 30 кила както миналия път  Rolling Eyes Сега се слагам малко на диета. Т.е. ограничавам хляба и тестените изделия пък ще видим  Crazy надявам се да не кача много пак.

За водите.. водите са в норма, но на долна граница. Има и нещо друго... в момента на прегледа матката ми беше ужасно напрегната. Аз я усещах даже... Това също изтласква водите извън това, което тя вижда на ехото. Но като цяло каза, че е забелязала, че при мен са към долна граница. Каза, че с водата може да се оправят, ама не винаги става така. Аз не пия водя много. Сега ще се опитам. Изписа ми и Диаспорал. Каза, че пия възможно най-неподходящия магнезий.. Магнерич  Laughing Много товари бъбреците. И ми изписа Диаспорал и Магнерот после да се редуват. Обаче и вчера и днес ми е много тежко на корема. Може би, защото не съм в кондиция и съм нервна  Confused

За ЖК. Понеже ходя в частна клиника и лекарката ми не работи с касата каза да си запиша ЖК. Самата клиника работи с касата. Записах си час при лекарката, която следеше бременността ми със Саша. Трябва да ида за направление. Тя ще ми пуска разните изследвания и ще ме следи също. А на частен прием съм в 26 г.с.

Това е в общи линии. Днес много се изкушавах и аз да си купя термофорче за бебе от ДМ като на Шунка  Wink

Цветич., леле каква спасителна операция  Grinning

Ани, добре супер, че малкото племенниче вече си е вкъщи!

Бюти, лек път!  Hug

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 00:09 от Vache

# 84
  • София
Ваче, чудесни новини значи! Hug  Аз бях започнала да те мисля малко, радвам се, че сте толкова добре.  Това с водите ще се регулира, особено щом не пиеш много вода, мисля си, че би трябвало сега като почнеш да подейства Peace 

Инсайд, различно. Понякога усещам все едно целия се обръща, чак се сепвам, мъжа ми казва, че правел грандиозно разместване на интериора и квартирата Simple Smile
hahaha

Ей, голяма краста...вместо да ставам да се оправям, съм заксинала в тоя форум Mr. Green

# 85
Добро утро Simple Smile

Vache радвам се,че всичко е ок при вас.

Sleeping Beauty ще потърся възглавница значи Simple Smile Лек път Simple Smile

Аз пак имах безсънна нощ.Болеше ме корема,стомаха,все едно матката се разтегляше.Много странно и неприятно,но както е казала мама на chin-занапред ще е все така Simple Smile

Усмихнат и хубав ден Simple Smile

# 86
А кафенцето от мен.Спокоен ден.

# 87
Добро утро! Hug
Мммм....и закуската и кафето невероятни.Благодарим!   bouquet

# 88
  bouquet Благодарско за закуската и кафето   Simple Smile

Ваче, още малко да ни притесниш с това непоявяване вчера цял ден, но се радвам, че всичко е минало по вода  Hug

Аз снощи си спах като бебенце, толкова ми беше приятно, но уви трябваше дастана в 6ч сутринта. Набързо ми се развали рахата. Ама и за това трябва да се тернира по малко  hahaha

smile3558 Усмихнат ден на всички  Wink

# 89
Какво тренираш Орнела?Моята трениривка е разходки по улиците,но нищо повече,защото нямам много сили след това.

Общи условия

Активация на акаунт