Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой може ли да ми каже повече за тази жена Момера? Така и не можах да разбера работното й време и какво трябвало да се носи. Дали със сигурност работи в момента?

# 511
  • Стара Загора/Бургас
Плуването е много хубав спорт...но имай предвид, че байсена е  Sick и хлора е в много пъти вповече Twisted Evil
Съседското дете сподели , че басейна до езиковата не работи ,защото са в ремонт - може и да подобрят условията Praynig

# 512
Плуването е много хубав спорт...но имай предвид, че байсена е  Sick и хлора е в много пъти вповече Twisted Evil
Съседското дете сподели , че басейна до езиковата не работи ,защото са в ремонт - може и да подобрят условията Praynig
Е, ха дано! След 20 и кусур години!
Първата си алергия я направих точно там. За ужас на майка ми.
Тук всяка седмица сме на басейн и поне 4 часа се киснем целокупно. Такива проблеми не съм имала повече с кожата, както тогава, а съм с влошаваща се алергия към други неща.

# 513
Басейна не работеше, защото сменяха котелът.
Диди е на басейн от 1.5г. и за сега нищо й няма.

# 514
Здравейте, някой може ли да ми каже повече за тази жена Момера? Така и не можах да разбера работното й време и какво трябвало да се носи. Дали със сигурност работи в момента?

Май в нашата тема никой не я ползва. От години не съм чувала нищо за нея. Не знам дали работи.
Утре ще пита, и ако разбера нещо, ще ти пиша на лични  Peace

# 515
Много ти благодаря!   bouquet

# 516
  • Стара Загора
Онзи ден моята свекърва ми я препоръчваше. За болен кръст, представете си Rolling Eyes
Каза, че практикувала някъде близо до офиса ми, т.е. в района на фото Дукс.
Ама аз нали не се интересувам от такива "услуги", даже не и обърнах внимание.

# 517
Абе то и аз не вярвам на такива неща, но пък доста хора казват изключителни неща за нея, та искам да водя майка ми. Не пречи да се пробва, пък.. Иначе знам, че адреса й е на Княз Борис 68, но никъде няма телефон. Пък да се разкараме до Ст.З. ей така няма смисъл. За това питам дали работи.

# 518
  • Стара Загора
Че това е точно до Хера.
Херолин, кажи комшийката практикува ли още? Grinning

# 519
коя е момера?

# 520
Момера Пенчева, някаква лечителка, нещо като Ванга. Дори май са били приятелки, това го четох в едно итрервю, в което Аня Пенчева говори за нея. Тя и до сега ходела да се виждат в Ст.З.
Иначе дори и тук има тема за нея, но е архивирана. Доста хора казват, че им помогнала.

# 521
абе, то и аз имам приятелки страшни певици, но това не значи, че мога да пея
не съм я чувала тази госпожа
мен много би ми било интересно да отида на гадателка, но не познавам такава, а досегашните ми няколко жалки опита да посетя професионална такава бяха пълен провал... то повече от това да не познават нямаше накъде.

# 522
Доколкото ми е известно( а то е много малко) Момера е "лечител", не "гадател"...
Приемаше преди в "Червената чешма", ако това е Княза 68...Е, не в самата кръчма, в някаква стая до нея.  Laughing

# 523
ясно, не съм чак такъв профан, просто и за двете често е необходима еднаква доза шарлатанство

# 524
Доколкото ми е известно( а то е много малко) Момера е "лечител", не "гадател"...
Приемаше преди в "Червената чешма", ако това е Княза 68...Е, не в самата кръчма, в някаква стая до нея.  Laughing

Често минавам от там. Преди години имаше тълпа от хора, сега никой не виждам. Преди години оперирахa снаха и от киста на яйчника. Чудя се ако наистина можеше да помага защо не излекува снаха си? newsm78

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 08:51 от delphi_5

Общи условия

Активация на акаунт