Отговори
# 465
  • София
Анджи Joy
Бравус на момчето Hug
Това ме подсеща онзи ден с Рая какъв разговор проведохме. Аз говоря по телефона с един колега и като затворих, последва въпрос.
- С кого говори?
- С един колега.
- Той гадже ли ти е?
- Shocked Не разбира се....
- Мамо, а ти имаш ли си гадже???
- Не, защо?
- Защото аз си имам!!!!!!!
 Shocked Shocked Shocked

# 466
Анджи, а ти като не знаеш откъде знаеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 467
Позаплюх си ергени и така.

Аз си паднах по Свилен  Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Crazy Crazy

# 468
Анджи, а ти като не знаеш откъде знаеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green

# 469
  • София
Ивооооо!  bash  Mr. Green
Да, момиче е.
Дано не ме чете, че ще се разсърди, за дето го издавам  Joy
Не знам кога ще разбера, чакам. Ама той не е от тия дето си мълчат, скоро ще си каже.

hahaha Crazy

# 470
 Joy Ще падна с тия гаджета  Joy Много смешно, Анджи, много ме забавлява историята на Ники  Hug
За зъболекаря - водих Евангелина като беше на 2 на профилактичен преглед, че имаше тогава някакви черни петна. Това й е, не съм я водила пак, но ще трябва. Мием зъби сутрин, тя държи сама, но аз повтарям след нея. Има лек дъх сутрин.
За гушкането - ние си спим заедно с нея. Нямам идея кога това ще се промени, но със сигурност няма да е лесно. Не че се гушкаме, напротив, тя рита и се отвива и бушува, но очевидно връзката е силна и не може да спи без телесен контакт с мен (или баба си).

За работата - благодаря ви! Взема ми се тока, сега почвам и семестъра, нали уча редовно, свят ми се вие...  Crazy Ама ще се справя, няма накъде  Crazy

Ели, мартеничките ще ги продаваме от четвъртък до събота в Cinema Mall - демек мола с кината  Laughing  Ще сме там от обяд до към 7-8 вечерта. Всички мартенички и картички са ръчна изработка от деца и колеги. Цените варират, но си заслужава! Този път събираме пари, за да можем да заведем децата на лагер през лятото!

# 471
  • София
Ивооооо!  bash  Mr. Green
Да, момиче е.
....

newsm43

Да пази Господ, мАни! bishop

# 472
  Алекс 2 пъти беше с мен на зъболекар:веднъж на вадене на зъб,друг път на пилене....
  Първия път нищо не разбра,втория диво се разпищя  от жуженето на бормашината.  #Crazy

Анджи,ще чакам да споделяш,каквото може,разбира се....Сигурно тръпката е много особена.  Heart Eyes Rolling Eyes

# 473
  • София
Разцъкваме тук радио станциите и познайте Шошът кое безпогрешно разпознава и иска? - STAR FM! На мама метълчето, ей! А, аз го пращам на латино танци....  ooooh! Mr. Green

# 474
  • София
Анджи, благодаря ти за съветите. Питах я, каза, че и харесвало, ама какво точно и харесва не може да ми обясни. Де да беше косата - и аз обичам да ми я пипат, но Мая не харесва коса  Grinning Ще пробвам с мой заместител, но малко се съмнявам да стане. Тя по принцип е твърде привързана към мен. Каквото и да прави често идва и иска да ме целуне. Ей така без никакъв повод.

А за кариесите при нас предполагам, че проблемът дойде от това, че някъде до към две годишна възраст Мая не ми даваше да и бръкна в устата. Подсладена вода и мед не съм давала.

# 475
И Любо е много привързан. Онзи ден ми вика: Мамо, аз ще съм залепен за теб винаги, ви-на-ги!  Laughing

Цвет, какво става с лекарството?

# 476
  Lila,давала ли си зимафлуор на Мая?

# 477
  • София; Дружбето
ДУбрутр. Лекарството ще го доставят март, ама дали или - ще видим
Миша не знам дали е привързана, постоянно ме ядосва и в последствие постоянно ме гушка Crazy Така че не мога да определя кое от кое произтича.
Вчера установих, че повече от 5 секунди не може да стои без да мърда. Ужас е. Като се храни много ме изнервя. Играе си с абсолютно всичко, подскача. Като и направя забележка едва забележимо си ритмува ooooh! Дано та ooooh!и енергия в бъдеще и донесе само успехи

# 478
Абе и Ая е много привързана към мен....чак се притеснявам. Както си играе идва и ми казва, че много ме обича и остава игрите, за да се гушкаме.
От няколко дена много страда, че аз не я водя на градина, а баща и. Плаче много обидено и сърцераздирателно. Вчера ми каза, че иска да е точно като мен - да прилича на мен, да има моите дрехи, да се усмихва като мен и тн......баща и го игнорира тотално  Thinking
Някаква нездрава привързаност ми се вижда  Thinking

# 479
    Стилияна,чела съм,че независимо от реалния пол, децата в семейството пак се делят на момчета и момичета.Възможно е Ая да е "момче" и да е влюбена в майка си.  Simple Smile

tsveta,дано наистина този темперамент на Миша да и полсужи за добро в бъдеще!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт