Малки ЮНСКИ слънчица ще празнуват празника на любовта ! - №14

• 27 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет от нас!  

Мерси за поздравите, момичета! Оле,  Heart Eyes .

Честито и на другите порастващи днес!   bouquet Специално на Дамян на десито много целувки от нас!  Heart Eyes

Снощи Павел имаше толкова много енергия, че игра до почти 10ч., когато го изкъпахме и заспа. Буди се да цока в 3, после в 8ч. и до преди малко игра. Вече беше толкова изорен, че реве, търси цица, играе и той не знаеше какво прави.  Crazy Преди малко заспа.

Нашия татко от снощи се оплаква от болки в гърлото и сега отиде да го прегледат и да вземе някакви лекарства, че се притесняваме за Паф. надявам се да е настинка,че доста е намръзнал на нощната смяна... Друг е въпроса, че с отслабнал организъм много лесно ще лепне нещо...Дадох на Паф вит.Ц, чудя се дали да не дам и Осцилококцинум.  Rolling Eyes

По повод месечинката съм решила да опита вкуса на месцето. Днес ще яде пуйка на Хип. Още се чудя с какви зеленчуци да я съчетая, но май ще я направя с тиква, че нали му е любима.  Wink

Банан Павел още не е ял, но от вчера му давам сурова ябълка в джаджата за плодове. Харесва му.  Peace

# 76
  • Обетованата земя
Здравейте!
Да попиша и аз, докато се пече соленият ми кекс Wink
Снощи бяхме на гости и идеята ни беше Иво да заспи към 9.30 и така и стана, само че спа половин час и реши че няма да пропусне интересното и до 12.30 беше с нас-усмихва се на всички, оглежда къщата и изобщо гласа му не чухме Simple Smile
Елиза, искам да поръчвам точно от АСДА, така че ако има обща поръчка се включвам моментално  Whistling Laughing Също искам да поръчам от който и да е сайт любимите ни биби! Ще ги търся!
Мартеа, и на мен стилът на Джоан Харис много ми харесва-чела съм Шоколад и Бонбонени обувки после. С нея сякаш се пренасям в друг, вълшебен свят! И между другото, много пъти съм си го мислела като ти чета постингите (изключително ми е приятно и полезно   Hug ) ,  особено относно отношенията с дъщеря ти, как ми напомнят майката и дъщерята в тези две книжки Simple Smile Сега (сега, сега, преди месец поне...) започнах да чета Яж, моли се и обичай, но я зарязах, не ме грабна. Обичам да чета, но нещо трябва да ме плени и омагьоса Grinning Наскоро на сестра ми и подариха една книга с притчи, много ми хареса това, което прочетох, мисля да си я купя, но ще ви излъжа на кой автор е.
 Трудностите във възпитанието тепърва ми предстоят, дано се справя!
Честита месечинка на дечицата, които я навършват!!!
Аз днес, въпреки сополите въведох на Ивайло пилешко месце( чисто на Хип), направих го с оризово брашно, и пюре броколи с пащърнак на Сънвал-много му се хареса! Дано няма реация, все пак е 6ти ден със сополи, малко по малко се оправя. Остана му къртещата се кашлица, която повече ме притеснява.
Скоро и аз трябва да се снабдя с "джаджата" за плодовете  Flutter В тази връзка, Елиза ти беше показала освен с гумения нарайник, подобна джаджа с мрежичка, откъде си я взе и коя ли е по-полезна?  newsm78
Хубав ден от мен!!!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 19:49 от didi24

# 77
Диди, заповядай линк за Nuby nibbler fresh food feeder
Аз още не съм я  ползвала, но тези дни ще въведа авокадо с нея   Peace

Хайде, да правим групова поръчка от Асда Flutter

# 78
Макар да се опита таткото да го приспи днес след като се прозя, не успя и пак папкахме за тази цел. Иначе за тричасовата пауза съм съгласна Simple Smile
Мами на седящи бебета как къпете бебоците в корито? Ние нямаме вана и столче за къпане не знам дали ще е подходящо. Имаме малко по-голямо корито, което е права стена отзад, а не е обло, и се чудя дали идеята не е да се ползва така като се обляга на нея...

# 79
Ние вече къпим малчо във ваничката седнал. Той си умира от кеф, изпитва страхотно удоволствие да пръска водата на посоки, мятка крачетата, играе си с играчките за вана. Grinning

# 80
И аз ще се включа, ако има обща поръчка за Асда.

# 81
  • Варна
Ние се къпем още във ваничката, че и на стойката е все още. Понякога е седнал, друг път си полягва на шезлонгчето. Замислям се за една от онези ванички, които коментирахме преди няколко теми, но ще видим. Имаме вана в банята и като се постопли може направо в нея, ще преценявам в движение.
И ние имаме нужда от дрешки, но нещо в Асда не ме грабват нещата, а и дънки и панталони се оказа, че трябва да ги гледам на живо. Не ни стават на дебелите краченца последните покупки.  Mr. Green
Бананче давам сурово, намачквам в кашата или направо да си гризка от моята ръка, но малко ме е страх да не глътне някое по-голямо парченце. Май и ние ще си закупим тази джаджа.
Дано не ми се смеете, но в момента чета "Под игото", малко бавно ми върви, но така е като нямам много време. Имам чувството, че никога не съм я чела.  Rolling Eyes
Честита месечинка на Паф!

# 82
  • Варна
И моя Петър днес става на 7 месеца. Купихме торта, правихме парти. Ходихме до плажа на разходка и сега спи, все едно цяла нощ е будувал. Черпя ви от тортата /не е диетична, но пък затова е много вкусна/.

# 83
Здравейте и от нас, най - после се докопах до лаптопа. Благодаря отново за съветчетата и подкрепата, снощи приборихме Т с компресчетата, Хиксалгин и Зинат, днес Габи определено е по - добре, дано тази вечер не я вдигне пак. Т спадна до 37,1/2 и тя все да бошува, станала е в 9:30 и заспа преди малко  Rolling Eyes
За къпането - и ние я слагаме по мъничко седнала в коритото, облягаме я на поставчицата , интересно и е и по забавно, макар че малко я е страх и се държи от еднатат страна за страната на коритото  Joy
Бананче и аз съм давала от пюре и без никаква обработка  Peace
Пепси и аз така, чета неща, които съм ги чела като малка и все едно ми е за първи път. Една от любимите ми която беше преди 3 месеца някъде беше " Железният светилник" , но покрай малката нещо не ми остава временце, макар че съм се наканила сега да взема от тези за деца които споменавате , много обичам да чета такива за етика , отношенията между хората  и психология  Peace
Честита месечинка на бебчовците Simple Smile

# 84
Честито на всички порастващи бебоци днес!  Laughing

за къпането: от скоро я къпя в един голям, дълбок леген. Слагам я вътре да седне и така, много й харесва  Flutter

В поръчка от АСДА и аз ще се включа  Peace

# 85
  • малкия йеросалим
Пепсинг благодаря ти много   bouquet

# 86
За Асда -сега има безплатана доставка на бебешките дрехи!Айде надъхаите се за обща поръчка! Hug

# 87
kalimana, Pepsi е писала, че я е качила в пощата. Peace

за тези който не разбират  Embarassed как мога да си дръпна книгата?  Peace

# 88
За Асда и аз може да се включа, само ако може някой да ме уведоми на лични кога ще е поръчката, за да не пропусна.

# 89
Да ви питам и аз:
Мисля да купя силиконовата джаджа за плодове , но Веско изобщо не смуче биба и се чудя дали ще я хареса?  newsm78  . Споделете.
Иначе по темите:
Приспиването е на гърда.През нощта се кърмим седнали като го слагам върху една възглавница. Спи си в кошарката. Много рядко се случва да заспива и прав, ако някой го разнася изкъщи (тати, както и  баба, и дедо когато сме при тях). Заспива и в количката.
Днес трети ден беше с Т  38.3 в дупето. Нищо не му давам, по леко е облечен. След разходката ни навън беше 37.2 , дано не я вдига повече. Предполагам е от зъбче. До вчера имаше и хрема, капнах му веднъж от капките за очи и след това нямаше нищо. Те ли бяха така ефикасни или просто си му беше дошло времето да спре незнам.
За режима на хранене, общо взето сме като другите, кърмим се към 6-7 сутрин, после плодово пюре към 9.30-10 , после кърмене за заспиване към 10-11ч. Обеда е зеленчуково пюре или месно към 11.30-14.30ч, към 15 кърмене, уж и за заспиване, но някой път това продължава до 18.30ч. както днес например.Кашата вече с глутен ще я дам като се наспи. След това баня и кърмене за заспиване към 20-21-22 както се случи. След това премрънка към 23-24-1 ч и бързам да го вдигна за да не събуди другите, после пак към 3-4 ч и това е общо взето.
За гърнето мисля от 9 месец да го слагам след сън да седи на гърнето да свиква с него. Така процедирах с каката. На 1г и 7м свалихме памперса.
За ревността в началото беше най-зле, писала съм ви , че го удряше и хапеше, но сега от много обич го стиска по-силно или го натиска, по скоро непремерени движения отколкото нарочно да го удря. По цял ден сме заедно тримата вкъщи и правим всичко заедно така че не страда от внимание. Вечер тати храни и мие Деси а мама се занимава с Веско.
Е хайде , че много стана и няма кой да го чете. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт