115та италианска тема

• 32 583
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Тралала,имам да пренасям едни машини на зет ми и 4асти за кола..Със самолет не мога,макар и летището да ми е на 50 мин разтояние.

А защо не пратиш тези машини и части по микробусите и да си хванеш самолета.Хубавото сега е че бусовете с багажа минават през Гърция и така никой не ги мотае и проверява по границите....само идея е това де ти си знаеш

# 721
Маркрит, за теоретичен интерес ли става дума?  Laughing
Ама как се отговаря на тоя въпрос?! Матео моят взима сам решения вече поне от една година...  Laughing

Лени, а БНТ също от този сайт (телемост) ли гледаш? БтВ са много добре, но Канал 1 им е малко по-зле качеството, особено звукът.

да , има и бнт, не съм забелязала различно качество, но като се замисля май и не съм гледала бнт...  понякога качеството зависи от скоростта на връзката, която се мени.

# 722
погледнах телемоста, не ми иска регистрация, директно тръгва... въпрос: къде е уловката или е ОК сайта?

Джуфке, не съм пътувала никога с кола до Бг. Сама не бих тръгнала (освен ако не е крайно наложително). Освен това съм от ску4ните лелки, дето карат със 120 по магистралата Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 15:39 от gioia.

# 723
gioia,уловка няма ние понеже не можем да сложим булсат и сме само на тв през нета.Има и друг сайт bgsreshta.com,този обаче иска регистрация.

# 724
погледнах телемоста, не ми иска регистрация, директно тръгва... въпрос: къде е уловката или е ОК сайта?

Ок е, в началото ти пуска няколко минути "промоция", после ти иска регистрация, безплатно е.

# 725
Аз в никакъв случай не мога да карам със 180, за мен това е космическа скорост, само веднъж съм била в кола, която се движеше със 160 и се разплаках.
Аз когато вдигна 130 вече виждам края си, много съм страхлива и недоверчива към колата, ако ще да е ферари. Не мога да се оставя в ръцете на някаква си кола да ме носи... затова гледам да се движа в средната лента с макс. 130, обикновено 110-120 ми е скоростта.

телемостът има някакви минути в които ти показват какво е, после се регистрираш безплатно.

АААААа, направих пастата с масло, салвия и чесън! Възхитена съм, разкошно. Мъжът ми не беше ял също така, аз разтопих маслото, сложих листа салвия, чесън ( то моето е замразен кълцан чесън с босилек май), малко, щото дамиано нали е с гастрит и за него чесън е смърт. Накрая аз на моето сложих и пеперончино, реших, че ще отива. Чудно!!! Големи благодарности, значи:)

# 726
  • в едно миланско село

АААААа, направих пастата с масло, салвия и чесън! Възхитена съм, разкошно. Мъжът ми не беше ял също така, аз разтопих маслото, сложих листа салвия, чесън ( то моето е замразен кълцан чесън с босилек май), малко, щото дамиано нали е с гастрит и за него чесън е смърт. Накрая аз на моето сложих и пеперончино, реших, че ще отива. Чудно!!! Големи благодарности, значи:)

Шъ взема да ти дойда няколко дена на гости да поготвя  Twisted Evil

(днес имах варени варени картофи и спанак, уж на диета се пиШа, така подправени, та поне да мязат на неЩо  Rolling Eyes)

180 не съм вдигала и аз, с подходяЩа кола, най_много 160 (Барбе, само където е позволено  Mr. Green, аз съм съвестен Шофьор). с мойто Панде на 130 се 4увстваШ като пред полет  Joy

# 727
днес имах варени варени картофи и спанак

smile3518

# 728
  • в едно миланско село
днес имах варени варени картофи и спанак

smile3518

нЕма как, обявила съм война на едни 5 кила и Ще я водя с вси4ки средства  #2gunfire
пък и оби4ам варени картофи и спанак съЩо, с тази заливка, ако бях прибавила и една фонтина, или битто, идеята за пиццоккери витаеШе наоколо  Joy

# 729
180 не съм вдигала и аз, с подходяЩа кола, най_много 160 (Барбе, само където е позволено  Mr. Green, аз съм съвестен Шофьор). с мойто Панде на 130 се 4увстваШ като пред полет  Joy

Значи или в Германия, или в щата Невада в САЩ, тъй да разбирам? Thinking Laughing

Аз си умирам за постен зеленчук, не ми звучи зле. Бон апети! Simple Smile

Лени, радвам се, че ви е допаднала заливката. Wink

# 730
ела, ела точно от готвачка имаме нужда  newsm64
/тук дечицата трябваше да са прасенца)

направо ме е страх да питам за други начини така хубави:))

# 731
Добре де ,може ли дададете рецептата на тази вкусотия ,не я мернах никъде.И още нещо къде да намеря салвия?.Аз по принцип паста обичам или със зеленчуци или само с чесън и бял сос.С мъжа ми вечно спорим защото той само с домати яде аз не я обичам много така.
Да ви попитам на вашите мъже кое от българската кухня им допада.Дори и като сладкиши.....много ще ми е интересно да разбера

# 732
виж в нет_а burro e salvia, пълно е
салвия е при подправките от сорта на розмарин, магданоз, тимо

# 733
  • в едно миланско село

Значи или в Германия, или в щата Невада в САЩ, тъй да разбирам? Thinking Laughing

Аз си умирам за постен зеленчук, не ми звучи зле. Бон апети! Simple Smile

Лени, радвам се, че ви е допаднала заливката. Wink

в Германия не съм била, на Невада и се то4а догодина, брях не знаех, 4е там можело  Shocked

(аз ако не замезя, бе едно проШуто да е, все едно не съм яла  Confused)

MG18, няма рецепта  Laughing : разтапяШ маслото, пускаШ вътре 2/3 листа салвия (или поръсваШ суха от буркан4ето, и двете се купуват в супера, сухата при подправките, свежата при зелен4уците), скелидка 4есън, която да извадиШ после, или, ако оби4ате, накълцан 4есън. оставяШ 3 секунди да поцвър4и и си готова   chef

# 734
Привет!
Чудя се аз как така сте изписали 4 страници от петък до сега, като напоследък темата едва се влачи, а то пак до яденето сме опрели  Joy. Аз не гледам Лордс ... , ама майка го гледа от време на време, та и тя смята, че не са кой знае какви готвачи там.... Иначе напълно споделям, че в кухнята има огромна доза импровизация, само вдъхновение да има човек. Аз го нямам в повечето случай, наред с време за готвене. Но понякога, като ми дойде музата .... стой та гледай, тенджерите се чудят къде да се изпокрият от мен  Mr. Green.
Жувка, и аз не бих се наела сама да пътувам с кола през всичките тия държави, дали пък няма да си]дойде мъжа ти дотогава? Едва ли ще трае чак толкова операцията в Либия, поне си мисля.....

Общи условия

Активация на акаунт