Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, коремчета  Hug
Нещо не мога да спя днес  Sad
Слагам кафенце и ви желая прекрасна събота   bouquet

Имаме си бебе !!!
Честит Димитър на мама Зина !!!

# 481
  • Русе
Ех, че хубава новина!
Честит Димитър на мана Зина!

# 482
  • Бургас
Добре дошъл на Димитър на мама Зина - да са  живи и здрави и двамата и много да се слушат  Wink Толкова се развълнувах  Crazy
Аз нито съм прала, нито съм гладила... нито багаж имам  Rolling Eyes
Момичета, пишете какви памперси ще си вземете за родилното /за тези, които трябва да си носят/- аз взех Пуфис mini - 24 бр.
От вчера бебока сякаш се протяга в корема ми и го опъва ... Имам чувството, че изведнъж му е станало тясно и се протяга, за да се намести и да си осигури пространство... А на мен ми е малко странно това ново движение - вие имате ли промяна в движенията на бебетата?
Добре дошли на новите мами и спокойно бременеене до термина!!!
Относно секциото - имам чувството, че на лекарите то им е по-лесно... Може и да греша. Тук в Дева Мария, уж повечето ми познати влизат да раждат вагинално, а в един момент им се казва, че нещо не е наред и ги режат. Та не се учудвам на рекламите за 12 минутното секцио...
Magica_de_Spell , мерси за кафенцето - от това имам нужда  Flutter

# 483
Добро утро! Hug
Каква изненада, че си имаме  бебе вече!
Да е жив и здрав бебо Димитър и да се гордее с него цялата фамилия. На мама бързо възстановяване.
А тази мама Зина от мартенките ли е? Нещо не мога да я видя на първа страница. newsm78
vikiimm,за температура си вземи бриония 9 сн-хомеопатия. Приемай я 3-4 пъти по 3 зрънца. Ако не беше бременна се взема на 2 часа по 5 зрънца. Но сега в по-малки дози. Но все пак, ако имаш притеснинея, се обърни към хомеопат. Моето мнение не е професионално, макар че изхождам от препоръките на моята лекарка за такива ситуации. Peace

# 484
Цитат
Момичета, пишете какви памперси ще си вземете за родилното /за тези, които трябва да си носят/- аз взех Пуфис mini - 24 бр.
Аз още се чудя какъв размер да взема дали 2-5кг или 3-6кг. Много малко марки предлагат най-малкия размер в малка опаковка - само pampers premium и huggies съм виждала. От 3-6к има по-голям избор, но се притеснявам да не са големи и да изпускат Thinking

# 485
ДУ, момичета!
А тази мама Зина от мартенките ли е? Нещо не мога да я видя на първа страница. newsm78

ena4, преместих я от Мартенските коремчета при Нашите бебета, в скоби съм сложила термина ѝ.
Искате ли да променим заглавието на Мартенската ни дружина първо бебче вече има! , а може и друго.
Alexa22, добре дошла!
Болничките мами, как сте? Бързо оздравяване!
Искам да попитам някой знае ли дали ако (недай си Боже) се случи нещо непредвидено ще ме приемат без направление? 
Валари, разбира се, че ще те приемат! Няма да те оставят, спокойно!
Цитат
Аз още се чудя какъв размер да взема дали 2-5кг или 3-6кг. Много малко марки предлагат най-малкия размер в малка опаковка - само pampers premium и huggies съм виждала. От 3-6к има по-голям избор, но се притеснявам да не са големи и да изпускат Thinking
Има и на Babylove – 2-5кг, 28бр /марката пелени на магазините DM/.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 10:35 от marys

# 486
Много се развълнувах и просълзих от приятната новина
Честито ни първо бебче  Grinning
Честито на мама Зина
Да е жив и здрав малкия Димитър и да носи само радости на мама и татко

Аз още не съм си приготвила багажа, но пък вчера пуснах първата пералня с бебешки дрешки
В петък съм на преглед - тогава влизам и в деветия месец

Мартенската ни дружина първо бебче вече има!
Това заглавие е много подходящо за следващата ни тема  Peace

# 487
Добро утро и мерси за кафенцето  Hug

catwalk, аз усещам по различен начин движенията на бебето от 3-4 дни. Много повече си движи главата и не знам какво още, но ме побутва непрекъснато ниско долу в корема. Имам чувството, че се смъква надолу, но не знам дали е така наистина.
Памперси за родилното още не съм купила (само това ми остана и мокри кърпички за бебето). И аз се чудя какви да взема, така че ще следя отговорите.

marinels, мерси за инфото за лекциите.

hellen_law3, как си днес?

marys, наистина може би е добре да актуализираме заглавието.

Слънчев съботен ден на всички коремчета   bouquet

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 10:42 от Mur

# 488
marys А знаеш ли каква им е цената и като качество как са?

Аз съм ЗА да променим заглавието  Peace

# 489
ЧЕСТИТО НА МАМА ZINA.ДА  Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДИМИТЪР  НА НЕЯ И СЪПРУГА И!!!
ДАНО БЪРЗО ДА СЕ ВЪСТАНОВИ
.

Hug
И аз като всички много се развълнувах и вече насйтина осъзнавам че момента наближава
marys заглавието е много подходящо  Hug

# 490
marys А знаеш ли каква им е цената и като качество как са?

Jozyy, не помня точно цената, мисля, че бяха 8 лв/ пакета. Аз лично нямам наблюдения относно качеството им, но има много добри отзиви за тях във форума и реших да започна с тях.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 11:08 от marys

# 491
  • София
Добро утро коремчета,

ЧЕСТИТО ПЪРВО БЕБЧЕ! НА МАЛКИЯ ДИМИТЪР МНОГО ЗДРАВЕ, А НА МАМА ЗИНА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet newsm51

Много се развълнувах. По принцип си знам, че като влезеш в деветия и хоп може да се появи бебока, ама се си живея с надеждата, че няма да има такива изненади:) Но след първото ни бебче, започнах доста сериозно да се замислям докъде съм с приготовленията, въпреки че моя термин е 31.03. Но сега ни е хрумнала идеята, че трябва да пребоядисаме спалнята, така че те задачите вместо да намаляват май се увеличават:)

Аз съм за предложението за новата тема. Много е удачно newsm10

Не бях ви чела вчера, тъй като от тази настинка така ми течаха очите, че не бях в състояние. Даже се опитах и температура да кача, но се спря на 37.2. Пазете се много мами, защото аз вече цяла седмица не мога да се оправя - много е упорит този вирус - първо ме почна с кашлица, а после ми се разтекоха и носа и очите Cry

Утре съм на ЖК и нямам търпение да видя бебо:) Ще се отчета след това.

Сетих се тия дни, че в предишните теми обсъждахме коланите за след раждане. Аз тия дни рових и видях, чеима и клинове. Само че не си спомням дали обсъдихме и марките. Аз нищо не знам за тях и сега си нямам и на идея към коя марка да се насоча. Така че - помагайте!!!

# 492
  • София
Добър ден, момичета   newsm51

Добре дошла на новата мама smile3525

За памперсите, аз съм взела от 3 до 6кг. малък пакет за болницата-24бр.

redreny2000 , бързичко оздравявай Praynig

ВАЛАРИ, ще те вземат със или без документи Peace

catwalk, и при мен рита доста интензивно и непрекъснато ме притиска ниско долу.На моменти ми е проблем даже и ходенето.Уж в осмият и деветият месец им ставало по-тясно и не ритали толкова интензивно, но явно  е индивидуално за всеки.

hellen_law3, това което описваш най-вероятно са хемороиди, но ако се притесняваш консултирай се с док.

Цитат
Явно всеки се опитва да се оправдае или защити, защо смята да прави секцио.   Но момичета всеки има право сам да реши защо и как. Така че не е нужно да си навираме в очите колко страшно е нормалното. Ако беше така нямаше да има нормално раждащи. Има много случаи, които знам за немарливост на лекарите при операция и след това ред усложнения, натравяния, повторни отваряния и какво ли още не. Всяка сама ще си направи избора и ще си поеме рисковете. Не говоря за тези които си имат мед. причини.  Важното е всичко да бъде наред и накрая, Двама/трима да влезем и двама/трима да излезем живи и здрави
 Майски3 няма да и даваш на принцесата да излиза по рано.....    ще стискаш

smile3521-напълно съм съгласна, нека всеки сам прецени кое е най-добро за него.

Мама Веси, стискааааааааааам newsm47

marys, заглавието е супер newsm10

# 493
честито ни първо бебче!!бързо възстановяване на мама и много радост да и  носи новият член на семейството!!!!!

вчера бях не преглед:всичко е наред вече сме 2430кг +-100гр.доктора каза че се развиваме много добре!дано само да устискаме до 9-тия Praynig Praynig Praynig

# 494
ЧЕСТИТО НА МАМА ЗИНА И ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА ДИМИТЪР

Общи условия

Активация на акаунт