Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Добро утре и от мен или по-скоро добър ден вече. Аз тази нощ никак не спах добре. Мъжът ми ме буди около 3 пъти да ми казва да се завъртя, защото съм започвала да хъркам.  Sad а аз никога през живота си не съм хъркала. Освен това всяка вечер си чувствам носа запушен и дишам много тежко. Уж не съм качила толкова много кг, уж и бебо се развива добре. Вие сблъсквали ли сте се с подобна ситуация, чак ми е съвестно като не оставям моето момче да се наспи, защото той после е на работа по 12 часа, а аз сънят си го взимам през деня.

Честито ни първо бебче в групата! Пожелавам на мама Зина и малкия мъж много здраве, много да се радват един на друг, бързо да ги изписват, за да споделят и с нас как е минало всичко! Всичко най-най -добро!!!

# 496
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ДИМИТЪР НА МАМА ЗИНА    bouquet  stork-boy

Има и на Babylove – 2-5кг, 28бр /марката пелени на магазините DM/.
Аз такива взех, похвалиха ми ги в темата за многократните пелени, затова че цитирам: "попивателният агент на Бейбилов е царевично нишесте и целулоза, които не са вредни нито за бебешкото дупе, нито за околната среда. Вероятността да се обрине детето е минимална. Ако пелената се сменя на 3 часа примерно, и дупето се мие с вода или с мокра с вода кърпа, не виждам как ще се подсече или раздразни кожата, няма от какво."
Другите, доколкото знам, са с някакви химикали, които превръщат течността в гел.  newsm78
Не претендирам, че е така със сигурност, само споделям, какво съм чула  Simple Smile
Иначе цената май беше толкова, колкото казва Marys - към 8 лв. за пакет размер 1 - 28 бройки.
За всеки случай ще взема и 1 пакет от някоя от масовите марки, да видя разликата.

# 497
Честито бебче на мама зина и от мен. Да е жив и здрав.  party006  : newsm30

# 498
Ех, че хубава новина! Честито на мама Зина smile3525 smile3525 smile3525 Много съм развалнувана че вече си имаме първо бебче в темата но имам и друг повод вчера вчера бях на консултация и видях най сетне малкото ми слънце вече сме  3200 кг голям мъж се очертава да е  Mr. Green но дактора каза към 20 да го чакаме вече аз не се притеснявам със всичко съм готова вече и багажа почти  е готов така че нямам търпение да го гушна вече Heart Eyes

# 499
Здравейте, момичета  Simple Smile
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ДИМИТЪР НА МАМА ЗИНА    bouquet  stork-boy

Има и на Babylove – 2-5кг, 28бр /марката пелени на магазините DM/.
Аз такива взех, похвалиха ми ги в темата за многократните пелени, затова че цитирам: "попивателният агент на Бейбилов е царевично нишесте и целулоза, които не са вредни нито за бебешкото дупе, нито за околната среда. Вероятността да се обрине детето е минимална. Ако пелената се сменя на 3 часа примерно, и дупето се мие с вода или с мокра с вода кърпа, не виждам как ще се подсече или раздразни кожата, няма от какво."
Другите, доколкото знам, са с някакви химикали, които превръщат течността в гел.  newsm78
Не претендирам, че е така със сигурност, само споделям, какво съм чула  Simple Smile
Иначе цената май беше толкова, колкото казва Marys - към 8 лв. за пакет размер 1 - 28 бройки.
За всеки случай ще взема и 1 пакет от някоя от масовите марки, да видя разликата.
Това и много други положителни отговори съм чел по форумите тук и в Германия и по същата причина се спрях на тях, та да видим дали бебчо ще му харесат.

# 500
  • до моите любими хора
marys, заглавието е супер аз мисля че е много подходящо и ако и другите са съгласни го промени newsm10
За памперсите аз купих на памперс премиум белите и взех голяма опаковка 78 бр от 2-5 кг. дано не съм сгрешила, но си помислих ако пък следващите са големи пък и нали няма изглед девойката да е много едра, така че се надявам да свършат работа. На вас момичета ви искат цял пакет, защото бебетата няма да са до вас и затова взимате малки опаковки нали? Аз си помислих за малка, но реших че няма смисъл тъй като в болницата която ще раждам детето е при теб и не искат памперси да им даваш на тях, а си стоят до теб. Не ги знам какви са тези Babylove, ще видим по-нататък може да пробвам, но се съмнявам че на тази цена ще са чак по-добри, пък може newsm78
Sabrina1 за хъркането сме голям смях. Преди аз мрънках на мъжо, че много хърка и като се събудя да ходя до WC и после не мога да заспя, а сега в последния месец започна той да ме подиграва, че и аз съм започнала да хъркам Shocked В началото не вярвах, но ми се случи в накакъв много лек сън се чух и  Crazy реших да си замълча. Какво да се прави, дано като родя да спра, защото знам колко е неприятно. Мисля, че сега бебчетата ни притискат нещо и затова сме така Wink
За движенията на бебчето сега я усещам по-често, мисля че защото няма вече много място. Не усещам чак силни ритници, но много често се помръдва на ляво на дясно. Понякога целия корем заема странна поза и се премества на едната страна и става яка бабунка Laughing
kiarka браво много голям мъж, дано всичко да е наред пък когато реши да излиза.

# 501
ЧЕСТИТ БЕБЧО НА МАМА ЗИНА-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !нАПРАВО МИ СЕ НАСЪЛЗИХА ОЧИТЕ,станала съм малко ревла WinkЗапочна се момичета-давайте да се стягаме!
marinels-при какви симптоми ти изписаха ГИНАЗОЛ?Аз за 3-ти път го слагах(обилно течение и сърбеж)и има ефект!
Иначе беба е много активна,а ниско долу ме наболява корема от снощи,слабо!Ще видим какво ще излезе накрая Wink
За хъркането-акушерката ни каза,че е нормално,но когато таткото ме усети да ме побутва лекичко,защото не си набавяме кислород достатъчно Peace

# 502
  • София
Ех, че страхотна новина! Честито бебече на зина! Да им е живо и здраво!

Аз утре влизам в 9 календарен месец, но се надявам бебчо да си изчака датата. Simple Smile
И аз нито съм прала, нито съм купила още абсолютно всичко, макар че повечето и по-важни неща са взети.

И аз съм чувала доста добри отзиви за ДМ-ските памперси и мисля да ги пробвам. За родилното не си спомням дали 30 броя бяха необходими за мамите със секцио (нали престоят е малко по-дълъг).
Багаж също не съм приготвяла. Тази седмица ще питам док какво точно ще ми е необходимо освен стандартните неща, по-точно какво изискват от болницата.

# 503
  Party Time Честито бебче на мама Зина, да е жив и здрав малкия Димитър и много да ви радва! Party Time

Оххххх, аз точно като влизах сутринта си помислих дали няма да има някое бебе и в нашата група и ето, че наистина първия смел бебок се е появил, много се развълнувах. Но честно казано, мен от една седмица някъде ме обхваща усещането, че момента наближава и нямаме много време Simple Smile

kiarka, много голям мъж е на път да се появи и при теб, страхотно, мартенската дружинка ще се гордее с младите  мъже Simple Smile

# 504
Sabrina1.Искам да ти кажа че и при мен е така носът ми всяка вечер е запушен и без капки за нос немога.За хъркането и моят мъж една вечер ми каза че съм хъркала.

# 505
Здравейте момичета,

Така се радвам за Зина и малкия Митко, а що сълзи изроних, да не ви обяснявам. Ще й пусна смс сега  Heart Eyes

Ние поприключихме с освежаването. И тия дни ще поръчваме/купуваме креватчето, скринчето и прочие.

На мен онзи ден ми дадоха направлението за болницата и да ви призная леко се притесних, че явно от тук натам, бебуна може да реши да излиза по всяко време. А и ние още не сме готови, така че следващата седмица се отдаваме на цялостна подготовка.

Не съм ви изчела още, но ще го направя при първа възможност.

# 506
Здравейте,момичета!Днес ние сме ОК, снощи се следих,но слава богу нямаше нищо повече след първоначалния случай.Май наистина са хемороиди.Малко се учудих, защото е вярно, че последните 10 дни ходех по на 2-3 дни до тоалетна, ама чак пък кървящи хемороиди.Но кой може да каже как реагира организма през бременността.Поне проблема със запека го реших с по няколко кивита на гладно сутрин Simple Smile
Днес е страхотно време навън.Бях решила да си лежа цял ден, но едва ли ще издържа.Имаме едно куче у баба ми и след малко ще идем до там с колата и съпруга ми да го нахраним и да видим как е баба, защото наскоро я оперираха.Може и покрай нея да ми дойдоха повечко вълненията, защото ние със съпруга ми се грижим за нея, тъй като родителите ми са в друго населено място и нямат много възможности да идват.
Важното обаче е всички ние да сме ОК и бебчовците също Hug
Все пак имам един въпрос - Доколкото разбрах мама Зина е била планирана за секцио, но сега, в тази ситуация как е родила - нормално или пак секцио, но по спешност.Питам, защото и аз съм с планирано секцио по медицински причини и ми е интересно как са се развили нещата в тази ситуация.Абе, важното е накрая всички ние и бебоците да сме добре, живи и здрави.
Желая ви един прекрасен ден и само хубави емоции!

# 507
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА ЗИНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО,                    УСМИХНАТО, ПАЛАВО И НЕВЕРОЯТНО ДЕТЕ! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВО БЕБЧЕ НА ГРУПАТА, ПОЖЕЛАВАМЕ НА ФИНАЛА ЗДРАВИ И ПУХКАВИ БЕБОЦИ!
                      ОТ ФЕВРУАРСКАТА ДРУЖИНА  Hug

# 508
hellen_law3 аз никога не съм имала проблеми с ходенето до тоалетна, но преди месец имах ужасни хемороиди, даже до превръзка бях стигнала - толкова кръв течеше, така че това просто е поредния "+" от бременността и според мен не зависи от начина на ходене до ВС или поне при мен беше така.
Бишкота, тъкмо на време сте се справили, честито  Hug
Sabrina1 аз го имам съ6тия проблем - мен ме будят или че не дишам, или че го правя много трудно,или пък похърквам, което никога преди не ми се е случвало, но дано след месец мине...
E STELA Последната ми стерилна урина показа, че имам Кандида, затова първо ме накараха да си слагам Канестин 3 вечери, да почивам една и Гиназол едно кремче, което действало 5 дни, много ме притеснява това "ръчкане" на някакви препарати вътре във влагали6тето, о6те повече че на всичките пише: не се препоръчва за бременни, консултирай се с лекар. На мен лекар ми ги изписва, ама все пак... newsm78 Ти докато беше бременна ли го използваше или преди?

kiarka наистина си е голямо момчето, браво   bouquet

# 509
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЗИНА- ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!  bouquet

Много вълнуващо настроение върлува из темичката, чета ви и усещам как този прекрасен миг наближава- ще се радвам да ме приемете в темата,макар и на финалната права  Grinning . термин 24.03, 24 год., първа бременност-момче  Grinning

за памперсите, близък акушер ми препоръча памперс ориджинал- били доста по-скъпи от стандартните серии на памперс, но си заслужавало.трудно се намирали, все още не съм ги търсила.
Много успех!

Общи условия

Активация на акаунт