Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте и от мен !  Hug днес е страхотно навън  Hug
мерси за кафето   bouquet

За храните нямам никакви специални предпочитания  newsm78 а за леда и аз го обичам, но все пак мами не забравяйте че там е лято и топло при каталиас и това е начин за разхлаждане  Peace

И на нашата кака, не и се събират играчки  Whistling но понякога няма избор  Mr. Green

И моята свеки не смее да вземе нищо без да попита  Whistling е ние се изпокарахме, и сега сме в някакви хммм как да го нарека дипломатични отношения.  petq_alisheva не се прави на умряла лисица, а си казвай директно нещата иначе тя ще си прави каквото знае и иска и ти само ще се нервиш. Нещата е добре да са ясни от самото начало. Поговори и с таткото, той трябва да знае, как се чувстваш иначе после ще те обвинява  Peace че само се заяждаш с нея, а тя горката иска само да помогне  Mr. Green
Имайте предвид че в повечето случаи те не го правят с лоша мисъл, мислят си че помагат / е не всички/ така че когато седнеш и и обясниш как стоят нещата има шанс нащата да се оправят, ако не поне знаеш че си опитала и имаш пълното право да я бойкотираш и мъжа ти няма да има какво да каже.    Peace

А мен пък ме дразнят миризмата на лак и лакочистител и не съм се лакирала от месеци, само за нова година  Mr. Green 

# 706
Здравейте мами, аз презкачам от Февруарската темичка  да ви кажа дзак, че нашата дружинка оредя вече ,а мойто терминче е чак на 28-ми, което си е малко и към Март  Hug

# 707
Здравейте мами, аз презкачам от Февруарската темичка  да ви кажа дзак, че нашата дружинка оредя вече ,а мойто терминче е чак на 28-ми, което си е малко и към Март  Hug

Добре дошла в нашата темичка  Hug Леко скорошно раждане   bouquet

Времето е супер. А аз успях да пооправя багажа за отделнието. Остават само пусти документи, дето док не иска да ми даде, помпата за кърма(но нея по-късно ще я стерилизирам и тогава ще я опаковам) и превръзките за родилки. Моят мъж все забравя да ми купи, а работи в такава фирма  Mr. Green
Оправих и комплектчето за изписване на бебо. Приготвила съм го в чантичка. И така.

След малко ще изляза да плята сметките  Sick Най-неприятното от всички неща, но няма начин.

Не знам за вас, но мен много голям проблем ми е това обличане и преобличане. Ужас. Затова и никъде не ми се излиза. Седя следобяд в стята на бебчо, защото тя е слънчева (южно изложение) и само преразглеждам какво сме купили. Heart Eyes  Голяма еуфория.

# 708
Здравейте момичета - кокичета,

имам въпросче към Вас, има ли някоя от Вас, която да е порачвала от Amazon.co.uk - чрез фирма посредник Габко? Искам да питам, как излиза транспорта и услугите им на прилични цени и вие доволни ли сте ?

Благодаря !

# 709
Привет-мривет!
Да се включа и аз в дискутираните теми:
Относно корема – моят е  Shocked. Накъде още ще расте незнам, а имам още много до края. При мен също расте само напред и зоната около пъпа ми е кошмарна. Имах само там три малки стрии от предната бременност. А сега вече са много и то пак само в тая зона.
Относно килограмите  - +17кг.
Относно таткото  – помага ми, не мога да се оплача, кога се сеща сам, кога му напомням. Няма начин. Единствено с пералнята и простирането не се е сблъсквал като се замисля, откакто съм бременна.  Докато, когато бях бременна с Ники, въобще нито се спирах, нито пък нещо ми се опираше в домакинстването, та дори и разни ремонтни дейности подхващах сама.
Относно детето   – ами грижите за него са както дойде. Напоследък дори татито се грижи повече за него. А за събирането на книжки и играчки – мрънка си, но си ги прибира, защото знае, че мама трудно се навежда, а и всички играчки може да отидат в мазето.
Относно свекър(в)ите и покупките 
Леле, какви свекъри имате.
  Peace
При нас биха се намесили, ако ние пожелаем. Разбрали сме се, че ние ще си купим всичко, а те ще помогнат финансово. Сега ни се радват на покупките по скайпа. С моите родители положението е същото.
Относно странностите през бременността   – нямам такива, като изключим, че от време навреме налитам на разни тестени храни, което не е харктерно за мен.
katilias , разби ме с тези ледчета  Simple Smile Поне вътре замразявай по една коктейлна черешка - да ти е по-вкусно  Wink
newsm10
За странностите на бременността - умирам за някои миризми - перилни препарати, сапуни (а в първите месеци ми ставаше лошо от тях), хартия и др. Shocked Има ли друга като мен?
Passion , имам приятелка, която е бременна, с термин през април, та тя е точно като теб, умира за миризми на перилни препарати и сапуни.
В тази връзка, някой смята ли да ходи на отворените врати във ВМИ на 09.02?
Commelina , искаше ми се да отида, но погледнах, че е от 13:30, а аз по това време ще съм на консултация. Ако ходиш, би ли споделила после моля.
А относно кафенцето  в Тон-бонбон на 16.02 – и аз предполагам, че ще дойда.

# 710

Добре дошла в нашата темичка  Hug Леко скорошно раждане   bouquet

Времето е супер. А аз успях да пооправя багажа за отделнието. Остават само пусти документи, дето док не иска да ми даде, помпата за кърма(но нея по-късно ще я стерилизирам и тогава ще я опаковам) и превръзките за родилки. Моят мъж все забравя да ми купи, а работи в такава фирма  Mr. Green
Оправих и комплектчето за изписване на бебо. Приготвила съм го в чантичка. И така.

След малко ще изляза да плята сметките  Sick Най-неприятното от всички неща, но няма начин.

Не знам за вас, но мен много голям проблем ми е това обличане и преобличане. Ужас. Затова и никъде не ми се излиза. Седя следобяд в стята на бебчо, защото тя е слънчева (южно изложение) и само преразглеждам какво сме купили. Heart Eyes  Голяма еуфория.

И аз като съм вкъщи все вися в стаята и само отварям шкавчетата и разглеждам, и понеже вече изпеах обиколника и оправих кошарата съм я покрила с чаршав да не се праши ...та...само надигам чаршафа да гледкам  Party
И аз съм в такава еуфория....Количката е разпъната и от време на време си я бутам

# 711
  • София
От около месец моето бебе много хълца. Забавно е, но ми омръзва понякога да ми подскача така.

За свекървите имам мноооого да казвам, но ще ви сервирам, когато стават случките, за да не ви натоварвам наведнъж  Mr. Green .

В петък ще ми дойде шампоачето за детето и продукта за пране на дрехи. То можело и плодовете да се мият с него, та ще си имам 2 в 1.

# 712
Аз днес направих последните покупки за болницата, сега остава да спретна чантата и съм готова. Само се чудя в какво да го събирам този багаж, защото сакът ми е много голям, а пък раницата ми е малка. Ще взема да си напълня плажната чанта и като затръгвам към болницата ще си представям, че отивам на едно мноооого хубаво място Crazy Mr. Green Mr. Green

Взех си и ПИК код от НОИ и сега се опитвам да си сметна майчинството с калкулатора на КиК. Само не ми е ясно в месеците, в които съм ползвала болничен осигурителния доход е разделен на 2реда - единия осигурителен доход, втория -  доход от който е изчислен болничния - трябва ли да събера сумите или взимам само осигурителния доход newsm78 newsm78 newsm78

# 713
здравейте отново мамчета!
Аз досега чистих легълцето на беба, и сега ще наредя дрешките, много ми е драго и мило! newsm07

Иначе съм добре вече съм с нова прическа и се чуствам нов човек  Mr. Green
Засега това е от мен! Доскоро сладурки..!

п.с.. Благодаря за добавянето ми към 1-ва страничка newsm51

# 714
  • София
В петък ще ми дойде шампоачето за детето и продукта за пране на дрехи. То можело и плодовете да се мият с него, та ще си имам 2 в 1.

Интересно звучи, ще споделиш ли марката. Simple Smile

passion, и аз имам такива странности. Напоследък умирам за миризмата на лак, бои, дим от колите Laughing, луда работа.

И мен ме влекат и тези миризми. Честох, че това може да е сигнал за недостиг на желязо. При мен то определено е доста ниско. Rolling Eyes Ето от тук.

Точно днес говорих със свекито и ме пита какво да купи. Разбрахме се да вземе комплектчето за изписване и да и направя един списък с останалите неща, които ми трябват. Тя има добър вкус и напълно и се доверявам, така че това не ме притеснява. Нещата, които държа да си взема сама, са вече купени или ще ги купя сама в скоро време.

И ние използвахме прекрасното време с разходка и няколкочасова игра. Малкият се прибра щастлив и порядъчно окалян. Animal Pig Laughing

# 715
  • Кукуландия
Направих си сусамки и сега си хапвам, оказва се, че много ги обичам Mr. Green

Моите свекита за момента не се бъркат много. Говорим за някои неща и свекървата си изказва мнението, но гледам да не споря много много с нея. Когато ми се отдаде възможност споделям как възнамерявам да си гледам детето, като например че няма да му давам вода поне до 6 месеца, стига да имам кърма. Идеята ми е помежду другото да е наясно, за да няма после проблеми Grinning По същия начин процедирам и с майка ми. Имам усещането, че няма да ми се размине толкова леко и ще трябва да си отстоявам моето, но какво да се прави.
Иначе дрешки не се бутат да купуват без да са ме попитали. Майка ми взе комплектчето за изписване, комплект чаршафчета и сега съм и дала задача да ми оплете няколко дрешки, но всичко прави след като сме го обсъдили. От свекитата ми е преносимото легълце и количката, но пак след като аз ги одобрих. Дано и занапред така да продължаваме Praynig

# 716
  • Ямбол

Взех си и ПИК код от НОИ и сега се опитвам да си сметна майчинството с калкулатора на КиК. Само не ми е ясно в месеците, в които съм ползвала болничен осигурителния доход е разделен на 2реда - единия осигурителен доход, втория -  доход от който е изчислен болничния - трябва ли да събера сумите или взимам само осигурителния доход newsm78 newsm78 newsm78

в първата графа пишеш едната сума от дохода, а в последната пишеш болничният и то ще си ги сметне

# 717
  • Пловдив
Брей, сега видях, че 57 души са гласували в анкетата за името на новата тема. Наистина ли толкова много хора пишат в темата  newsm78

# 718
  • Ямбол
Брей, сега видях, че 57 души са гласували в анкетата за името на новата тема. Наистина ли толкова много хора пишат в темата  newsm78

хиихихихихи, ами аз като гледам на първа страница пише, че чакаме 60 момченца и 57 момиченца, значи само 50% са гласували....

# 719
Еми някой рядко влизат и пишат ( като мен примерно) , а други само четът може би...поне според мен де Hug
Аз нямам търпение до утрешния ми преглед Hug Praynig Hug
Лека вечер от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт