Какво повече няма да купя

• 84 189
  • 800
  •   1
Отговори
# 165
Не бих купила вече руска салата на Кенар,отвратителна е .Колкото и трудоемко да е,правя си я домашна с хубава майонеза (Краси или Ремия )а и знаеш продуктите които си вложил. Wink
Руската салата вярно е голяма хамалогия, но аз се чудя на хората, които си купуват млечна салата.
Тя става за отрицателно време, аз цедя с тънки дамски 3/4 чорапи - по една кофичка в чорап, не повече. За половин час се е изцедило. Дали някой производител ще сложи зехтин или смлени орехи, за гадния вкус на сухото мляко да не говорим.
и аз сама си ги правя. Не е толкова трудно. И майонезата правя с пресни яйца.

# 166
....Няма да купя пове4е топени сиренца на Хелиос. Взех за една по4ерпка на работа - няма такава отврат, умрях от срам, все едно мокра тоалетна хартия ядеш Sick

гадно е,да.
Кисело мляко Бор чвор, Ханско,На баба,на дядо и ко  Stop

# 167
Лелел къде попаднах на тази тема. Колкото съм гнуслива и подозрителна. Много държа на качествена храна. Да ви попитам за млякото бор чвор, какъв му е проблема.

# 168
за бор чвора- ми само като го вкусих и си казах това не е мляко. консистенцията му като сметана,незнам,не ми хареса,и безвкусно.

# 169
Бор Чвор - краве сирене е хубаво, за разлика от киселото мляко.

# 170
ЗА Бор Чвор ... мъжът ми е химик и покрай мен е изпробвал почти всички кисели млека  Crazy  
Имам "забрана"  да купувам

гадно е,да.
Кисело мляко Бор чвор, Ханско,На баба,на дядо и ко  Stop
Досега е признал само "Елена", но не винаги  ....

правя си сама кисело мляко от много време, занимавка си е, но вкусът му няма нищо общо с купешките  Peace

# 171
Аз се чувствам предадена от "Бор Чвор".  Когато пуснаха млякото беше страхотно. Агитирах много хора да го купуват, трудно се намираше, радвах се като го намеря някъде..., но от известно време го развалиха. Не знам какво става. Мисля си, че е въпрос на чест и на принципи каквото правиш да го правиш добре и да не се срамуваш от продукта си. Няма тема какво бих купила пак, но искам да похваля "Мерлини и Данимонд".

# 172
кренвирши , независимо от марката. Казвали са ми как ги правят  Sick
Е к'во толкова има да ви казват - никаква тайна не е. В кренвиршите по рецепта месо НЯМА. Слагат прат - кокали, хрущяли и кожи добре смлени. Самия кренвирш като се налива в найлоновата опаковка е течен. Мъжът ми е във фирма, която прави машините за производство за кренвирши.

Забравих - вкуса на опушено е добавка, не ги опушват.
Към производството на пастети и кренвирши, нека да добавим и смлените мишки Grinning.

Все бях чела и чувала за съдържанието на кренвиршите....,ама за мишките Shocked не знаех....

# 173
Плъхове. Огромни.
И тук-там някое заблудено мишле.

Колбаси затова не купувам от години. И заради мишоците вътре, и заради боите, консервантите и ужасните овкусители.

# 174
  • София
те си ги развъждат ли тез мишоци и плъхове специално? щото  то толкова колбаси на пазара...от де взимат такива количества плъхчета? че и големи, охранени?

# 175
Да бе, развъждат.
Не.

Сутрин рано, като се пуснат машините и започва едно яко цвърчене. Мишчиците се смилат и отиват в купата със сместа за пастета и кренвиршите.
Звучи ужасно, но е истина.

# 176
.... Мишчиците се смилат и отиват в купата със сместа за пастета и кренвиршите.

Приятен апетит!

# 177
Sourcherry, Joy,страхотна си,успя да ме разсмееш

Сега сериозно,това е повече от потресаващо,нямам думи просто какво предлага пазара,че и пари искат за този пълен боклук Twisted Evil

# 178
  • I want it all and I want it now.
Много неприятно. Саламите ,нали и те се правят в тези цехове. Така хубаво, го обяснихте ,че ми стана и гадно и смешно. Добре ,че не обичам кренвирши. От скоро и салами. Като видя колко Е-та имат  Tired и ми става лошо.

# 179
Това за мишоците е ужасно, ако е вярно. Не може ли някой да заснеме тайно пускането на линията сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт