Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 811
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Йоли, разбирам те, мила. И на моят съпруг баба му почина и днес е погребението. Много добричка беше, вече почти няма такива истински баби - със забрадка, прави мекици, разплаква се всеки път като си тръгваме... Отидоха да я видят във вторник и 30 мин. след свиждането им се обадили от болницата, че е починала. Макар и в кома е искала да сякаш да се сбогува жената и ги е изчакала... Бог да ги прости и двете!

# 121
Раде като тръгнеш от хотела към пицарията само от дясно (точно на ъгъл) има едно магазинче за парфюмерия. А там не се сещам да има детски магазин  newsm78

# 122
Деси,на улица Константин Величков е магазинчето.Срещу хотела остава паркинга и разбития рум,а ти вървиш към площад К.Величков,от дясно остават казината и разни магазинчета,а това е в ляво(сори,никога не ме е бивало в навигацията  Rolling Eyes)

# 123
  • в гората

Йоли,моите съболезнования Sad

Наде,ужасно е...колкото и тъпо да звучи аз страдам за животните повече от колкото за хората.Както и да е,моето коте от 6клас е живо и до днес,той е на 18години(юни ги навършва),не ми се мисли ,че не му остава много,аза майка ми(тя го гледа сега)ще е огромна загубата.

Странно, но и аз съм така Sad. Арес почина преди две години и още рева, като му видя снимката.А баба ми, която почина миналата година някак бързо я прежалих  Embarassed.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 18:10 от m@m@

# 124
слафък,сладък чак нагарча Тошко тръпчинков Heart Eyes

# 125
  • София
Честито на днешните и на вчерашните ни рожденници! Много здраве и весели игри им пожелавам!

Мишката от вчера е с висока температура Sad. Как го лепна този вирус като не излизаме и никой не идва в нас не мога да разбера. Сега се чудя на нея ли да обръщам внимание, че е много нещастна с 40 градуса Sad или да пазя Боян, тоест да я избягвам Sad. Депресия.
Сори за оплакването, но поне да споделя.
А къде сте всички?

# 126
Марте,Йоли,Наде,моите съболезнования  Hug

# 127
  • София
И моите съболезнования Hug. Не бях чела назад.

# 128
Мишката от вчера е с висока температура Sad. Как го лепна този вирус като не излизаме и никой не идва в нас не мога да разбера. Сега се чудя на нея ли да обръщам внимание, че е много нещастна с 40 градуса Sad или да пазя Боян, тоест да я избягвам Sad. Депресия.
Сори за оплакването, но поне да споделя.
А къде сте всички?
Ех, Миме, много неприятно, минала съм през това няколко пъти Sad изолирай доколкото можеш малчо и стои с Мишката, че с тая висока температура си представям колко му е зле на детенце Sad Стискам палци бързо да се оправите и да не заразите малчо Praynig

# 129
  • в гората
 Mrm, ти сама ли си?Най-вероятно вече си заразена, защото Мишето е била заразна още преди да прояви симтоми, така че не спирай да й обръщаш внимание.Милата сега има най-много нужда.А за бебчо не се притеснявай ти му предаваш антитела с кърмата та дори да се зарази ще го изкара много леко  Peace .А ако може майка ти да се занимава с Боян и да ти го дава само да го кърмиш е най-добре.Дано бързо й мине и не ви е заразила  Praynig.

# 130
Йоли, приеми моите съболезнования Sad да почива в мир жената!

Мрм, дано Мишката оздравее скоро! Обръщай й колкото се може повече внимание, тя горката още не е свикнала с появата на братчето си, ако сега я изолираш, ще си помисли, че съвсем си я изоставила Sad гушкай я, играйте си и се надявай да се разминете лесно. Според мен най-вероятно вече ви е заразила, щом всички сте заедно в една къща. Запази спокойствие и ще мине бързо. Моите и двете постоянно си предават вируси цяло лято и цяла есен, ама така е с две малки деца каквото пипне едното това и другото.

Аз гледам детенцето на една моя приятелка вече трети ден от сутрин до вечер, детегледачката й е болна, та помоли мен и да ви кажа голям купон е с три деца Crazy Laughing малко съм гроги вечер, но пък на децата им е много забавно през деня, гонят се, бият се, танцуват, пеят Laughing вкъщи е цяла детска градина Laughing в момента двете малките спят и успях да се докопам до компа Laughing

# 131
  на Поли и Виктор!

Момичета, съжалявам за загубата Ви Sad Приемете и моите съболезнования
Мрм, мн  Hug на Мишока и да се оправя !

Приятна петъчна вечер и мн слънчев weekend!  Flutter

# 132
До ясленските мами - сега проверих и Ралица е на 3-то място класирана и пише,че утре е класирането. Означава ли това (простете ако е много тъп въпроса) ,че утре ако я приемат, трябва да я записвам за септември или се чакат и други класирания? И може ли да променяш желанията си за яслите - и в другите две сме в първите 40?

# 133
  • в гората
До ясленските мами - сега проверих и Ралица е на 3-то място класирана и пише,че утре е класирането. Означава ли това (простете ако е много тъп въпроса) ,че утре ако я приемат, трябва да я записвам за септември или се чакат и други класирания? И може ли да променяш желанията си за яслите - и в другите две сме в първите 40?

Айде аз да се изкажа, че тук кипи една активност...След всяко класиране има срок, в който да се запишат класиралите се деца (май беше 1-2 седмици), ако не я запишеш може да отпадне на следващото класиране.Аз нали миналата година записах така Тодор, за да си пазя мястото, но така и не го пуснах.

# 134
Благодаря за поздравите момичета!

Рожденика спи,а мама се приготвя за бебешкото парти утре!Прави торта!
Покрай приготовленията за рождения ден имахме и малък инцидент и трябваше да ходим до Бърза помощ!Малкия падна и си удари устната и брадичката и трябваше да го залепят.Доста ни поизплаши,но юнак без рана не може и май му стана традиция за рождения си ден да е с пукната устичка и миналата година пак се случи нещо подобно!Сега само се моля да заздравее бързо и да няма белези.
Днес празнувахме с баби,дядовци и приятели,а утре с дечицата.
Йоли и Мартеничка,моите съболезнования!Знам колко е тежко!

Общи условия

Активация на акаунт