Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
2 в 1   smile3516 СноЩи спах беz да се пробудя, днес ми е по леко от вчера,бебка помръдна zа секунди и това беШе , даже ме притеснява малко ,че не толкова актовна като последните дни.Почнах да чистя  ,да се пораzмърдам малко ,сега съм в пауzа.Имам чувството ,че никога няма да тръгне сама да иzлиzа.

Аz оЩен няма педиатър и неzнам какво и къде и кога да го водя бебето като се роди ,а колко неЩа им иzлиzат на бебетата ,като ви чета и се ШаШкам отсега  ...

п.с. гледах  албумчето , много хубави всичКите бебенца  ,пу пу пу

# 256
  • Русе
Привет момичета, завърнах се на бойното поле, благодаря на всички за милите пожелания Heart Eyes

Ние сме ОК, вчера ни изписаха и сме си в нас. Нямах време да пиша, защото родата ми беше на главата, после докато оправя багажче, това - онова и тя вечерта настъпи с пълна сила.

Честито на всички момичета сдобили се с бебенца тези дни, които пропуснах   bouquet

Успех, на всички, които очакват бебчетата си  Hug

Сега за раждането: Вечерта на 29-ти започнах да си усещам леки болки, но не ги взех много под внимание. Легнахме си и започнах едно бясно гледане на ТВ, и изобщо да нямам желание да спя. Това ме наведе на мисълта, че наистина нещо става  Rolling Eyes Така цяла нощ кукуване, непрестанно ходене до WC, болки в стомаха, като след ядене на нещо развалено  ooooh! - държах Иво буден с мен. Започнах да усещам контракции по-начесто, но нищо не му казах защото да не го панирвам напразно. Най-накрая към 3.30ч ми падна тапата и реших да му кажа. Започнах да си глася багажчето, като не си давах много зор, защото все си мислех че ще отшумят нещата. Легнах пак към 4.30ч, но уви неможех изобщо да си намеря мястото в леглото. В 5.30ч вече влязох в родилното - приеха ме, включиха ме на тонове в 6ч, преглед ( 2-3 см разкритие, 80% изглаждане ) . Селед тоновете станах да се разхождам, защото легнала определено не ми беше комфортно. В 6.30ч ми изтекоха малко от водите и пак ме включиха да слушат бебето. След час и нещо пак станах разходих се - след прегледа вече имах 5-6 см разкритие, но неизтекли околоплодни води. Д-ра им помогна и тогава към 8:30ч се започна вече истинския филм. До тогава все си мислех, защо неизчаках в нас и да дойда направо в 8ч, ами тръгнах по нощите  Laughing  Бях забравила болката от предишното раждане и това ми се стори много дълго. Понеже беше почиван ден д-ра сновеше между етажите, защото само 2-ма бяха дежурни и през по-вечето време акушерката си ми следеше разкриването. Най-накрая тя ми помогна да успея да стигна до пълно разкритие, едва стигнах да легна в родилна зала и може би за няма и минутка се появи сладката Теодорка в 10:10ч, 3.750кг, 51см. След всичко това забравих пак, че изобщо съм изпитала болка. А най-хубавото е, че и шев нямам ( осъзнах, колко много означава това след предишните 4 с Йоан ).  Сега целия ми престой в болницата мина супер спокойно и само вечерта когато ми слизаше кърмата и циците ми ставаха огромни бях под лека пара, но пак супер спокойна. ( това наистина е много важно )

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 14:39 от *Elina*

# 257
  • София
иван:

снимките са линк  Peace

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 14:36 от saxophone

# 258
  • sofia
Момичето, колко време след домашното посещение педиатъра ви вика на консултация?
когато бебка стане на 20дни, за да ни претеглят

# 259
абе я кажете вашите бебета потят ли се?
дара е на 22 дни и когато има колики се поти като за световно!

леле, саксофон, колко е голям този иван! направо съм впечатлена! пу-пу! много е готин! Simple Smile

# 260
Бърз запис със завърнали се у дома.

Честито на всички народили, докато ме няма.Леприкон, Клечо, Елина, Бенджи  Hug Hug Дано не забравям някого, че четох по диагонал.  Hug Hug

# 261
  • София
Пате, добре дошла   bouquet

# 262
Пате добре дошла, чакаме снимки и разаз  Hug

А  Иван е такъв бонбон сладък  Heart Eyes

Елч, Тея се поти. И когато се храни и когато я боли коремче. Виждам малки капчици пот по челцето.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:42 от Бебешондел

# 263
  • sofia
Елч, Лия не се поти!

Пате, добре дошла

# 264
  • Пазарджик
senedra73 с пръст ,слагам малко и мажа докадето стигна,а манинката си го до размазва.Само не трябва да и даваш  вода след като е намажеш ,поне 30мин. и ограничи бибата ако и даваш.

Грозно Пате добре дошла!!!

saxophone Иван е страхотен!!! Пу-пу-пу

# 265
  • София
Като спомена Тути биба-вие биба давате ли.Мойта беба хич не иска да я види,а баткото беше много привързан към нея.

# 266
mimsat[/size], благодаря! Ивайла е на 1месец и 4-5 дни. Обикновенно се дави, това в началото на храненето, ядосва се и проревава, тогава го прави това - пускане и захапване на зърното. Затова си мисля, че става въпрос за по-бързо изтичане на кърма. Оригва се, да понякога по-няколко пъти, а колкото до памперсите, ние нямаме проблем с изхождането, всеки памперс е пълен.
 Пиша този пост сигурно половин час вече, цяла нощ и цял ден, малката ме побърква, не слиза от гърдите, дори се притесних, дали не й достига кърма, но като стисна има. За кърмаческа криза ли става въпрос, незнам, но вече давам заето. Още веднъж благодаря!  

# 267
Охо, Пате, добре дошла!   Hug

# 268
Евридик@
1. Броя на напишканите и нааканите пелени- около 5-6
2. Гълта и издава звуци, но бързо заспива и трябва да го дразня за да се събуди
3.Нощем се храним в 12,3,6-много рядко иска и по-често
4. Давам и чай от лайка на хип за колики

# 269
Честити момиченца на Камелия, Бенджи и Леприкон!

Да са живи и здрави малките принцески, много да папкат, слушат и да ви радват!

Бебешондел, честита месечинка на Тея!

Сакси, Иван е много готин, пу,пу!

Нощни, много хубава снимка, много сте сладки с Искрен!

Общи условия

Активация на акаунт